אני בור בעניני מזגנים !

Zadig

Well-known member
האם מזגן יכול לעבוד ימים רצופים ?
או
שמזגן חייב לנוח מידי כמה שעות ?

מלאכת מחשבת1

Well-known member
צינור, אם הוא מגיע לקומה השנייה, המים מתעייפים והצינור מתכופף"
"מים מתעייפים? שינוחו אחרי הצהריים"
אותו דבר מזגנים.....:)
קרדיט :הקפטירייה בטבריה-גששים

מלאכת מחשבת1

Well-known member
או
כמו להרבה מכשירים חשמליים ביתיים , גם למזגן יש (MTBF ( Mean time before failures אופייני שלדעתי נע בין 40000 ל 45000 שעות. הפעלה רצופה 24/7 תגביל את אורך חייו של המזגן (מדובר על כל היחידה-מאייד ומעבה) לכ 5 שנים.

אבי בן 1231

Well-known member
או
בימי הקיץ הלוהטים למזגן שלי אין זכויות של שעות עבודה ואין ימי מנוחה, המזגן נח/נם אצלי בחורף את שנת הדובים!

Zadig

Well-known member
כמו להרבה מכשירים חשמליים ביתיים , גם למזגן יש (MTBF ( Mean time before failures אופייני שלדעתי נע בין 40000 ל 45000 שעות. הפעלה רצופה 24/7 תגביל את אורך חייו של המזגן (מדובר על כל היחידה-מאייד ומעבה) לכ 5 שנים.
כל 5 שנים להחליף מזגן ?
אולי זה הגיוני עם הפיתוחים הטכנולגיים...או אולי עדיף להתעסק בהחלפת חלקים

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אלא אם כן מדובר במזגן הנושא מותג מדבקה שלא אנקוב בשמו ושעושים לו המון פרסומת והוא שווה לת...
אבל הפרזנטורית שלו יפיפיה. זה שווה הכל.
ד"א לגבי המזגן עצמו, אני לא חושב שהוא גרוע במיוחד. משום מה המתקינים מוציאים לו שם רע.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אבל הפרזנטורית שלו יפיפיה. זה שווה הכל.
ד"א לגבי המזגן עצמו, אני לא חושב שהוא גרוע במיוחד. משום מה המתקינים מוציאים לו שם רע.
אני לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו אחד אבל זה שמותקן אצלי בהחלט שווה לת...

הוא בן פחות מחמש שנים ומשמיע צווחות איומות כאילו הולכים לשחוט אותו בעוד 8 אחיו למשפחת אלקטרה שחלקם בני עשרים וכמה שקטים כמו דגים.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אני לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו אחד אבל זה שמותקן אצלי בהחלט שווה לת...

הוא בן פחות מחמש שנים ומשמיע צווחות איומות כאילו הולכים לשחוט אותו בעוד 8 אחיו למשפחת אלקטרה שחלקם בני עשרים וכמה שקטים כמו דגים.
אין הרבה אפשרויות....בהנחה שכעת אנחנו מדברים על אותו אחד שמתפרסם על ידי "בוקרו (מהמילה בוקר) של איש הפרי)". אזי זה פשוט עיניין של מזל רע.
ד"א "צווחות" זה עיניין של מיסבים או שפשוף של מפוח בחלק פלסטי.
גילוי נאות - אינני טכנאי מזגנים ואינני מתעסק עם מזגנים ביתיים ולא התעסקתי בהם אי פעם.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
.בהנחה שכעת אנחנו מדברים על אותו אחד שמתפרסם על ידי "בוקרו (מהמילה בוקר)
אין לי מושג מי הפרזנטור יען כי איני צופה בטלווזיה , לפני 6 או 7 שנים היה להם קמפיין פרסומת גדול כשהכניסו את המוצר הזה לארץ.

גם אני מעריך שהיללה באה מהמסבים אבל יש לי כמה מזגנים שעובדים כבר מעל 20 שנה והם להבדיל לא מיללים ולא מקטרים.

למעלה