מזגן תקין יכול (בניגוד לנו) לעבוד ימים ללא הפסקה.האם מזגן יכול לעבוד ימים רצופים ?
או
שמזגן חייב לנוח מידי כמה שעות ?
נראה אותך מסביר את זה למנכ"למזגן תקין יכול (בניגוד לנו) לעבוד ימים ללא הפסקה.
כמו להרבה מכשירים חשמליים ביתיים , גם למזגן יש (MTBF ( Mean time before failures אופייני שלדעתי נע בין 40000 ל 45000 שעות. הפעלה רצופה 24/7 תגביל את אורך חייו של המזגן (מדובר על כל היחידה-מאייד ומעבה) לכ 5 שנים.האם מזגן יכול לעבוד ימים רצופים ?
או
בימי הקיץ הלוהטים למזגן שלי אין זכויות של שעות עבודה ואין ימי מנוחה, המזגן נח/נם אצלי בחורף את שנת הדובים!האם מזגן יכול לעבוד ימים רצופים ?
או
כל 5 שנים להחליף מזגן ?כמו להרבה מכשירים חשמליים ביתיים , גם למזגן יש (MTBF ( Mean time before failures אופייני שלדעתי נע בין 40000 ל 45000 שעות. הפעלה רצופה 24/7 תגביל את אורך חייו של המזגן (מדובר על כל היחידה-מאייד ומעבה) לכ 5 שנים.
כל 5 שנים להחליף מזגן ?
אולי זה הגיוני עם הפיתוחים הטכנולגיים...או אולי עדיף להתעסק בהחלפת חלקים
אלא אם כן מדובר במזגן הנושא מותג מדבקה שלא אנקוב בשמו ושעושים לו המון פרסומת והוא שווה לת...ההסתברות הממוצעת שמזגן יפסיק לתפקד כשיעבוד ברציפות 24/7 היא 5 שנים (שזה דיי הרבה)
אבל הפרזנטורית שלו יפיפיה. זה שווה הכל.אלא אם כן מדובר במזגן הנושא מותג מדבקה שלא אנקוב בשמו ושעושים לו המון פרסומת והוא שווה לת...
אני לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו אחד אבל זה שמותקן אצלי בהחלט שווה לת...אבל הפרזנטורית שלו יפיפיה. זה שווה הכל.
ד"א לגבי המזגן עצמו, אני לא חושב שהוא גרוע במיוחד. משום מה המתקינים מוציאים לו שם רע.
אין הרבה אפשרויות....בהנחה שכעת אנחנו מדברים על אותו אחד שמתפרסם על ידי "בוקרו (מהמילה בוקר) של איש הפרי)". אזי זה פשוט עיניין של מזל רע.אני לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו אחד אבל זה שמותקן אצלי בהחלט שווה לת...
הוא בן פחות מחמש שנים ומשמיע צווחות איומות כאילו הולכים לשחוט אותו בעוד 8 אחיו למשפחת אלקטרה שחלקם בני עשרים וכמה שקטים כמו דגים.
אין לי מושג מי הפרזנטור יען כי איני צופה בטלווזיה , לפני 6 או 7 שנים היה להם קמפיין פרסומת גדול כשהכניסו את המוצר הזה לארץ..בהנחה שכעת אנחנו מדברים על אותו אחד שמתפרסם על ידי "בוקרו (מהמילה בוקר)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.