אני בז´ ואני מגניבה!

nIcKiTa

New member
אני בז´ ואני מגניבה!

אבל את הגבולות אני מציבה.. כן כן, שוב השיר הזה.. אני יודעת שגל כבר רשמה את המילים, בו אני לא יכתוב שוב! אני מקווה שיצא לנו יפה בפסטישבט! לכם יש כזה...? חן

noa_n

New member
גם לנו יש משהו כזה עוד מעט...

אצלנו לא קוראים לזה פסטי שבט - אלא פסטישקמה, והוא יהיה ב 25.5 זה עוד די הרבה זמן אבל כבר עכשיו אנחנו מתחילים לעבוד על זה, ביגלל שזו השנה האחרונה שאנחנו מישתתפים בפסטישקמה, ובחיים בחיים בחיים לא לקחנו מקום כלשהו... (יעני מ3 ומעלה), אז החלטנו השנה לעבוד ברצינות ולקחת סוף-סוף מקום ראשון, שייראו מה החמשושים שווים...!!! נועה.

פירחוש

New member
גמלנו יש ב- 25.5

אבל אצלנו קוראים לזה יומולדת לשבט, וכל גדוד מופיע, וזה לא תחרות.. השנה זה יומולדת 20 של השבט ועושים את זה מזה מושקע...

הסגולה

New member
מזללללל טוב

אני ענבל משבט נמרוד אשקלון בדרום וממממזזזזזללללל טוב מאיפה את? גם לי יש יומהולדת בתאריך הזה....

Meijen Shaggy

New member
אצלנו קוראים לזה "שירוּצוּר" ../images/Emo15.gif

והוא היה ביום שבת..

אצלנו בשבט און..

זה נקרא פסטיאון וזה הולך להיות משהו בנזונה השנה, למרות שאף פעם לא ראיתי את זה כי אני רק שנה בצופים..

Strife

New member
גם לנו יש...

גם לנו יש...אבל אצלנו זה פסטילון (פסטיבל+אלון=פסטילון)

גם לנו...

שלום אני דרור מימון משבט במדבר הנהגת דרום גם לנו יש אבל אצלנו זה פסטיבר תכנסו לפורום צופים דרום מימון

אני לא יודע אני עדיין בשכב"ץ

שכב"ץ = שכבה צעירה איזה המצאה ההא היום בשמונה אמפי תיאטרון עומר פסטיבר

שכב"ץ שולט!

אצלנו יש פסטיהדר! כמו שאתם יכולים לקרוא למעלה!!!! איזה כייף!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף מישהו מהשכב"ג יקח אונו ברצינות!!!!!!!!!!!!!1 (לא שמגיע לרובינו...) אז אם אתם קופצים במקרה ביום שבת לבאר יעקב תדעו איפה לעבור!
עדי

למעלה