אני בחודש הפסקה

rona33

New member
אני בחודש הפסקה

החלטתי להוריד פרופיל בחגים ולהתחיל שוב באוקטובר. שמעתי על המון מקרים שדוקא בחודש ההפסקה ללא טיפולים בנות נכנסו להריון. שאלתי - אני פוליציסטית,האם קיים איזהשוא סיכוי לביוץ טבעי ללא זריקות? לאחר שאגדת צילום הרחם לא עבדה עלי, לא הרמתי ידיים ואני מוכנה להיתלות בכל אגדה אחרת אבל אני חייבת לדעת אם יש טעם לפתח ציפיות מסוימות החודש. חן חן ולילה טוב!!

מרב.

New member
רונה

בראש הדף היום יש את הדוגמא הטובה ביותר לפוליציסטית שהצליחה לבד... לקרוא, לנגב ת´דמעות ולתת לתקווה ולאמונה לתפוס מקום טוב בלב. מרב

רוני@30

New member
רונה - אני מאחלת לך שזה יעבוד...

... אצלי זה לא עבד. אחרי חופשה של חודשיים אני והשחלות הפוליציסטיות שלי עומדות להתחיל סבב נוסף... אבל אני מוכנה שגם את תוכיחי שאפשר אחרת (קראת את דנדשה??) ושאוטוטו תבשרי לנו בשורות... בהצלחה !

שחר חדש

New member
הלוואי שתצליחי

תמיד יש סיכוי. חוץ מדנדשה אני מכירה עוד הרבה סיפורים של הצלחות. אז תהיי אופטימית ותפתיעי אותנו.

טלי2

New member
תמיד תמיד יש סיכוי

ומקווה שהסיכוי הזה יהפוך להצלחה גם בשבילך

yaelhul

New member
בהחלט יש סיכוי רונה

ההשפעות של ההורמונים סידרו אצלי את המחזור גם בחדשים בהם אני לא בטיפול (וגם אני פוליציסטית "קלה"). תקווי לטוב, והלוואי שגם את תופתעי. בהצלחה. יעל.

נועם@בת

New member
תמיד יש סיכוי ../images/Emo45.gif

חודש הפסקה זה צעד מבורך (אמרה נועם שהאריכה את ההפסקה שלה בעוד 3 חודשים) גם לפוליציסיטיות מובהקות מתפלק לעיתים ביוץ טבעי. לא שבטוח שזה יקרה, אבל מה אכפת לך לסמוך קצת על המזל? נצלי את המנוחה ואת החגים לטייל ולהנות, לעשות אהבה ולפנק את עמכם.
נועם

רונה - אין לי תשובה לשאלתך, אבל

מברכת אותך על ההחלטה לקחת חודש הפסקה. היא מועילה עד מאוד!

רונה - אין לי תשובה לשאלתך, אבל

מברכת אותך על ההחלטה לקחת חודש הפסקה. היא מועילה עד מאוד!

יפעתי&

New member
רונה - ראי מקרה דנדשה... ../images/Emo23.gif

זה יכול להיות וסיכוי תמיד יש... שיהיה לך חודש הפסקה בכייף והלוואי שתשובי עם בשורות טובות בכל מקרה הפסקה זה טוב לגוף ולנפש...

למעלה