אני בחופשה

havlaz

New member
אני בחופשה../images/Emo70.gif

(כמו כל הפורום). אחזור בשישי הבא (27.4). שגיא (סנטה) יהיה מנהל משגיח על הפורום. אם יש בעיות מיוחדות הוא יודע למי לפנות בהנהלה התפוזית כדי לטפל, פנו אליו במקרים חריגים. ואל תעשו בלאגן. במיוחד ניקו. להית'

סנטה

New member
תעשו כמה בלאגן שאתם רוצים...

אני מנהל "משגיח". סתם סתם,תזהרו ! אני זוכר את הסיסמא לניהול :)

AdamINC

New member
אתה גם ככה לא יכול להיכנס

כי אתה חייב להתחבר ליוזר של אחד ממנהלי הפורום.. אגב.. מאז שאתה עזבת - הסיסמא שונתה

intertemp

New member
קדימה, עושים על האש

מביאים הרבה אלכוהול!!! ניקו, מוסיקה בבקשה...

אולי כי עברתי לראשון

לפני שנה וחצי?
וחוץ מזה שראית אותי לפני כמה חודשים בהיט.... אבל בסדר, שכחי מקיומי, אני לא נעלבת

אה, אלעד, שאני לא אספר

בפורום הזה (סטגדיש!) איזה חיבוקים אני מקבלת כל פעם שאני רואה אותך, אה?

רק בשביל החיבוקים האלה

אני ממשיכה לבוא לאילת! (וגם בשביל לראות את נופר בפיק אפ פעם בשנה)

H a V i T u S h

New member
זה יותר....

אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר תראה אותי אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר אל תראה אותי- אל תראה את נופר תראה את נופר

תיפלץ

New member
מי זה??? אלעד אדיב???

אלעד אתה פההההההההההההההההההההההההההההההההה ואותך אגב אני... רואה בעיר רואה בעיר רואה בעיר רואה בעיר רואה בעיר.... אין מנוס מהמשטרה הצבאיתתתתתתתתתתתתתתתתת.... מריאן זוכרת אותי? מה איתך פה? איך בראשון???

ראשון אחלה

תכף אני הולכת לרוק העצמאות.... איזה כייף שאפשר ללכת 10 דקות ברגל, ולא צריך לנסוע 4 שעות באוטובוס
אבל כמובן שאין על אילת ונופר, עוד מעט תראי אותי הרבהההה, אז אל תתגעגעי יותר מידי

למעלה