אני בחופש חנוכה מהעבודה אז חיברתי...

אני בחופש חנוכה מהעבודה אז חיברתי...

שאלון קטן על דנהל'ה
1.) מה הם 3 השירים מהאלבום הראשון של דנה שהכי עושים לכם את זה? 2.) מה הם 3 השירים מהאלבום האחרון של דנה שהכי עושים לכם את זה? 3.) לפניכם 4 קליפים: "צ'ינקוואמילה", "לאב בוי", "סרט הודי" ו"דיווה". נא לדרג מ-1 עד 4 לפי סדר הקליפים ההכי אהוב עליכם. 4.) מהאלבום האחרון של דנה יצאו לרדיו 5 סינגלים: "הכל זה לטובה", "לאב בוי", "סרט הודי", "יום הולדת" ו"את מוכנה". נא לדרג מ-1 עד 5 לפי סדר הסינגלים ההכי אהוב עליכם. 5.) איזה שמלה באירווזיון הייתה על דנה יותר יפה לדעתכם? השמלה הכסופה או זו עם הנוצות? התשובות שלי: 1.) פטה מורגנה, מי שלא רוצה אותי וסעידה סולטנה 2.) בראשית, לאב בוי, ואת מוכנה 3.) 1- צ'ינקוואמילה 2- לאב בוי 3- דיווה 4- סרט הודי 4.) 1-לאב בוי 2- את מוכנה 3-סרט הודי 4-יום הולדת 5-הכל זה לטובה 5.) לדעתי שתי השמלות היו יפות לה

שאלון נחמד , תשובות ../images/Emo13.gif ....

1- מהאלבום הראשון - משחק הדמעות , פטה מורגנה , סעידה סולטנה הקלאסי כמובן 2- מהאלבום האחרון - חורבות האהבה , יום אחר , הכל זה לטובה 3- קליפים : מקום ראשון - צינקוומילה / אני אוהב את המחתרתיות שבו את השגעון של דנה בקליפ .... מקום 2 - דיוה / אמנם השיר חרוש ומאוס אבל הקליפ מדהים , חדשני , צבעוני, יוקרתי , פשוט הורס . מקום 3 - סרט הודי מקום 4 - לאב בוי 4- סינגלים : 5 סרט הודי , 4 - לאב בוי , 3 - את מכונה , 2 - יום הולדת , 1 - הכל זה לטובה 5 - השמלה הכסופה

התשובות שלי:../images/Emo9.gif

1. מה הם 3 השירים מהאלבום הראשון של דנה שהכי עושים לכם את זה? תשובות: סמר מר, מי שלא רוצה אותי, ערוסה. 2. מה הם 3 השירים מהאלבום האחרון של דנה שהכי עושים לכם את זה? תשובות: Love boy, את מוכנה, בראשית. 3. לפניכם 4 קליפים: "צ'ינקוואמילה", "לאב בוי", "סרט הודי" ו"דיווה". נא לדרג מ-1 עד 4 לפי סדר הקליפים ההכי אהוב עליכם. תשובה: לאב בוי - 4. דיווה - 3. צ'יקוואמילה - 2. סרט הודי - 1. 4. מהאלבום האחרון של דנה יצאו לרדיו 5 סינגלים: "הכל זה לטובה", "לאב בוי", "סרט הודי", "יום הולדת" ו"את מוכנה". נא לדרג מ-1 עד 5 לפי סדר הסינגלים ההכי אהוב עליכם. תשובה: הכל זה לטובה - 5. לאב בוי - 4. את מוכנה - 3. סרט הודי - 2. יום הולדת - 1. 5. איזה שמלה באירווזיון הייתה על דנה יותר יפה לדעתכם? תשובה: השמלה הכסופה בהחלט !! דנה נראיתה בה כמו מלכה! ואם הייתה לובשת את הנוצות הייתה דומה לתוכי.

מיקמיק17

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1) השירים הם: פטה מורגנה, סמר מר, סעידה. 2) יום אחר, לאב בוי, סרט הודי. 3) 1- לאב בוי 2- דיווה 3- סרט הודי 4- צ'ינקוומילה 4) 1- לאב בוי 2- סרט הודי 3- יום הולדת 4- הכל זה לטובה 5- את מוכנה 5) ברוווווור ששמלת הנוצות...!

illuSion 18

New member
תשובהההה =]

1. מהאלבום הראשון סעידה סולטנה סמאר מר פטה מורגנה 2.מהאלבום האחרון סרט הודי לאב בוי הכל זה לטובה 3. הקליפים לאב בוי צינקוומילה סרט הודי 4.הסינגלים לאב בוי סרט הודי הכל זה לטובה את מוכנה ויום הולדת 5.אם אני לא טועה נראה לי גלית לוי עיצבה את השמלה הראשונה.. ונכון שהיא מעצבת מדהימה אבל אתה משווה אותה לג'אן פול גוטייה?! הנוצות ללא ספק ! חח =]

התשובות שלייי :

1. מי שלא רוצה אותי,סעידה סולטנה,פטה מורגנה 2. לאב בוי, הכל זה לטובה, וכמובן יום הולדת ! 3. דירוג הקליפים : הכי הכי - לאב בוי אח"כ סרט הודי אח"כ דיווה ואח"כ צ'ינקוואמילה 4. דירוג סינגלים: הכי הכי-לאב בוי, אח"כ יום הולדת אח"כ הכל זה לטובה אח"כ סרט הודי ואח"כ את מוכנה 5.הכל יפה על דנה

m o r a m i r

New member
אז ככה.....

1) סעידה סולטנה סמר מר פטה מורגנה 2) יום הולדת------לדעתי זה אחד השירים היפים של דנה הכל זה לטובה----- גם שיר טוב...יפה סו הדרך בראשית----שיר מדליק ביותר 3) לאב בוי צ'ינקוואמילה דיווה סרט הודי-------לא אהבתי את הקליפ 5) ברווווווווווווווווווווררררר שהכסופה.......היא הייתה נראת איתה מליון דולר

illuSion 18

New member
סלחו לי חמודים =]

אבל כולכם בחרתם בכסופה.. =\ אתם בטוחים שראיתם את זאת הנוצות?! חח

m o r a m i r

New member
illuSion 18 ....

אז מה אם ג'אן פול גוטייה עיצב את השמלה עם הנוצות......בעיניי היא לא יפה..כמו השמלה הכסופה....השמלה הכסופה היא מיוחדת דנה נראתה איתה מעולה....שמלה עם נוכחות....ועוד במיוחד שזה על דנה.....

לדעתי, טיפשי להגיד שהשמלה עם הנוצות

מהממת ומיוחדת יותר, רק בגלל הטייטל - "ג'אן פול גוטייה". אני אגיד במילה אחת - מכוערת ! אני בכלל לא הבנתי את הרעיון הזה של הנוצות, וגם לא אהבתי את השמלה השחורה מתחת - לא מחמיאה לדנה בגיזרה שלה. השמלה הכסופה באמת מראה יותר נוכחות, מחמיאה, ונותנת לדנה להיראות כמו גדולה !

m o r a m i r

New member
Guym19 המקורי ---- אתה צודק!

טיפשי ביותר להגיד דבר כזה.... אני בכלל לא מתלהבת מז'אן פול גוטייה....אפילו הבושם שלו לא נעים!

illuSion 18

New member
נשמותתת אני לא אמרתי

שהשמלה יפה רק בגלל שהיא של ג'אן פול גוטייה, נכון שהוא מעצב על אבל זה לא הופך כל דבר שלו ליפה.. אבל במקרה הזה השמלה עם הנוצות הרבה יותר יפה !

גיא חח תאמין לי שכולם ראו את זאתי עם הנוצות

לפי דעתי שניהם היו מהממות עליה

m o r a m i r

New member
שנייקה הכל מהמם על דנה...

אבל לשמלה הכסופה יש יותר נוכחות....היא יותר מעניינת מהנוצות

שאלון נחמד מאוד. התשובות שלי הם:

3 השירים האהובים עליי מתוך האלבום הראשון של דנה: 1. סמר מאר 2. סעידה סולטנה 3. דנה אינטרנשיונל 3 השירים האהובים עליי מתוך האלבום האחרון של דנה: 1. בראשית 2. הכל זה לטובה 3. חיים בסרט הודי דירוג הקליפים: 1. צ'ינקואמילה 2. חיים בסרט הודי 3. לאב בוי 4. דיווה דירוג הסינגלים מתוך האלבום האחרון: 1. הכל זה לטובה 2. חיים בסרט הודי 3. לאב בוי 4. יום הולדת 5. את מוכנה השמלה הכי יפה: השמלה הכסופה, ללא כל ספק!

m o r a m i r

New member
וואאאללההה גם השיר" שושו יא שושו"

שיר סוף הדרך...כאילו השיר "דנה אינטרנשיונל"

nerod 72

New member
התשובות שלי...

1.) מה הם 3 השירים מהאלבום הראשון של דנה שהכי עושים לכם את זה? - פטה מורגנה - משחק הדמעות - סעידה סולטנה 2.) מה הם 3 השירים מהאלבום האחרון של דנה שהכי עושים לכם את זה? - יום הולדת - את מוכנה - הכל זה לטובה 3.) לפניכם 4 קליפים: "צ'ינקוואמילה", "לאב בוי", "סרט הודי" ו"דיווה". נא לדרג מ-1 עד 4 לפי סדר הקליפים ההכי אהוב עליכם. 1- דיווה 2- צינקוומילה 3- לאב בוי 4- סרט הודי 4.) מהאלבום האחרון של דנה יצאו לרדיו 5 סינגלים: "הכל זה לטובה", "לאב בוי", "סרט הודי", "יום הולדת" ו"את מוכנה". נא לדרג מ-1 עד 5 לפי סדר הסינגלים ההכי אהוב עליכם. 1- יום הולדת 2- את מוכנה 3- הכל זה לטובה 4- לאב בוי 5- סרט הודי 5.) איזה שמלה באירווזיון הייתה על דנה יותר יפה לדעתכם? השמלה הכסופה או זו עם הנוצות? הכסופה , יותר קלאסית.... למרות שיש להודות שהרעש הגדול עם שמלת הנוצות בהחלט תרם....

אין לי משהו מועדף הכל תלוי במצב הרוח

ויש לי ימים שאני פשוט אוהבת את השירים השקטים של דנה,חבל שלא יוצא אוסף לאספנים ובו דיסק עים אוסף של שירים שקטים מדהים לאווירת החורף ובשני עים להטים מקפיצים אני מקווה מאוד שלדנה יש את הרעיון ולפחות שזה יקרה אחרי הדיסק הבא שלה שאני מקווה מאוד שתפתיע אותנו ליקראת הקיץ עים עוד שורה של להיטים עוד רעש וצילצולים לא יזיק

giladgg

New member
התשובות שלי:

1) - משחק הדמעות - פטה מורגנה - סעידה סולטנה 2) - יום הולדת - סרט הודי - הכל זה לטובה 3) מקום ראשון: צ'ינקוואמילה מקום שני: לאב בוי מקום שלישי: דיווה מקום רביעי: סרט הודי 4) מקום ראשון: יום הולדת מקום שני: סרט הודי מקום שלישי: הכל זה לטובה מקום רביעי: לאב בוי מקום חמישי: את מוכנה 5) שתי השמלות שירתו את דנה בכבוד, אבל הנוצות עשו את הרעש!

למעלה