אני בחיים ,, מה אתם יודעים..

tom 22

New member
אני בחיים ,, מה אתם יודעים..

הי לכולם ולכולן, אני חזרתי לארץ אחרי טיפול קשה. משהו מציק לי יותר עכשיו ולא קל לי לדבר . חזרתי לארץ לזמן קצוב. בכל אופן קרה לי משהו במהלך הטיפול והבנתי כל מני דברים רק שאני הגעתי לארץ ורציתי לומר אותם הם לא יצאו. הכרתי בחורה מדהימה אחת שאכפת לה ממני אבל.. אבל לא ציפיתי לזה שאחרי כל מה שעברתי ואני עדיין עוברת את זה זה לא ממש מאחורי היא תבוא ותגיד לי תעשי משהו עם עצמך כי אני גם ככה מלחיצה את עצמי. אני מודעת לעצמי . אני משדרת חוסר בגרות ואולי אני אפילו משדרת תמימות או חולשה או..טיפשות או חוסר רצינות אבל אני בתצוך תוכי יותר מדי רצינית והתעצבנתי שהיא באה ככה לטובתי כי אני הבנתי ממנה את ההפך בהחלט ואני לא מסוגלת לרשום את זה כאן. ניצחתי את התרדמת, אני חזקה אבל תמיד יהיו אנשים שאני אבחר שישפיעו עלי, למה היא לא מרגישה את זה??????????? תום

היי תום

מקוה שאת מרגישה יותר טוב. אפשר לשאול אילו טיפולים קיבלת בארצות הברית (הבנתי שהיית בקונטיקט ? זה ממש קרוב אליי,יחסית למרחקים בארה"ב, באיזה בית חולים היית ? אני טופלתי בדנה פרבר בבוסטון ). מה גרם לך להכנס לתרדמת ? האם הרופאים לא חששו לשחרר אותך כל כך מהר מבית החולים ? תשמרי על עצמך. עדכני מה קורה איתך . ולגבי הבחורה שדואגת לך - תהיי בטוחה שהכל מדאגה, מאכפתיות, בוודאי היא רוצה לעזור לך ולא תמיד יודעת בדיוק איך לעשות זאת. את יכולה להנחות אותה ולהגיד לה מה טוב לך ומה פחות, וכמובן שההחלטה בידייך לאילו אנשים לתת להשפיע על חייך, ולאילו - לא. -----------------------------------------------------------

למעלה