אני בטוחה שזה הפורום הנכון!

baby girl1

New member
אני בטוחה שזה הפורום הנכון!

ושיקום מי שיגיד אחרת! אין כמו דעה כנה של הנשים! אז הינה זה בא: היי, אני חדשה בפורום... יש לי בעיה.. נסעתי לדרכי לעבודה לפניי כמה חודשים, הקיצור שוטר עצר אותי.. ובמקום לבקש רישיון נהיגה הוא התחיל איתי.. זה היה נחמד והחמיא לי! הקיצור.. הבאתי לו ת'מספר הטלפון שלי.... יש עוד משהו שאני צריכה להגיד, אני נכה בכיסא גלגלים... לא יודעת אם הוא הבחין בכיסא שלי שישב לו אחורה... הוא היתקשר אליי באותו יום ואחר לא שמעתי ממנו... סבבה... היום הוא היתקשר אליי.... לא יכלתי לתחקר אותו ולשאול למה פתאום הוא ניזכר בי! מפה לשם.... הוא שאל אם אני רוצה לצאת איתו מתיי שהוא? אמרתי שכן!!! איזו דפוקה אני!!! אבל לא אמרתי לו שאני נכה!!!!! אבל.. בסופו של דבר אמרתי לו... חח... שאלתי אם הוא הבחין במשהו שיש בתוך הרכב... והוא אמר שכן, הכיסא שלי. ושאלתי אם זה מפריע? הוא ענה שלו... אם היה מפריע לו הוא לא היה מתקשר... וזהו... הוא אמר שהוא יתקשר אליי מחר... אני לא יודעת.... יש לי חששות שהוא לא יתקשר! מה עושים? מה אני עושה? אני מפחדת עוד פעם להתאכזב!!! ח'ברה! ת'אמת! מה אתם אומרים? בלי לשקר, אימרו לי ת'אמת! איך אני אתרכז מחר?? יש לי תחושה שהוא לא יתקשר אליי מחר.... אני בטוחה בזה... כי היה לו קול מהסס שלא רצה לאכזב אותי.. מה אתם אומרים??

Vdrums

New member
אין לדעת...

תזרמי עם זה ואל תפתחי ציפיות בשמיים. ותסתכלי על הצד החיובי לא קיבלת שום קנס
(אם הוא עצר אותך בגין עבירת תנועה)

Sefy

New member
במקום לחפש דברים שלא קיימים

כמו לחשוב שהיה לו קול מהסס (קפיצה למסקנות) פשוט חכי כמה שעות למחר ואז תראי מה קורה

צלמוות

New member
אמרת שהוא אמר שהוא ראה את

הכיסא.. אז מה הבעיה? אני לא חושב שתהיה איזושהיא בעיה... אני בעצמי יצאתי פעם עם מישהי בכיסא גלגלים והיה ממש אחלה... אני משוכנע שיהיה בסדר... ב ה צ ל ח ה

שקר החן

New member
מותק...

גם אם הוא לא יתקשר זה לא סוף העולם אבל יש לי הרגשה שהוא דווקא כן... בהצלחה!

ל-baby girl

בפעם הראשונה, שנזרקתי בגלל היותי נכה (חולת-נפילה), זה באמת צרב לי בנשמה, אבל עם הזמן פיתחתי לי חומה. למדתי שלא לצפות לשום דבר מאף-אחד, פשוט להיות אני ולזרום עם כל מה שקורה. כן - כן! לא - לא! וזהו. אם נשב וניקח ללב כל דבר, לא נמצא את עצמנו מחייכות! - וחבל! אז לא משנה מה יהיה, תכיני לעצמך תוכנית חלופית, במקרה והתוכנית המקורית לא תצא לפועל. אל תשבי להסתגר בבית, אם זה קורה... וקבלי דברים בהבנה, אל תכעסי. אני יודעת, זה מאוד קשה. אבל זו הדרך היחידה להתמודד עם דבר כזה. ניסיתי את כל הדרכים האחרות. אבל בדרך הזו, קצת דיכי וקצת איכסה, אבל עובר מהר, בדרכים אחרות, האיכסה פשוט נדבק. בהצלחה ורוב אושר

ymz

New member
מאוד מסכימה עם הזהב הלבן.

קודם כל מאוד מקווה שהוא יתקשר ושתהפכו להיות חברים. אם לא אז אל תתאכזבי ואל תקחי ללב, זה קורה לכולנו. אך מפריע לי שהוא נזכר אחרי כמה חודשים. ממליצה לך לברר את הסיבה.

תראי....../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אם הוא התקשר זה כבר אומר שזה לא סתם כי הוא גם אמר שהוא ראה את הכיסא שלך. אל תכנסי לפראנויות שהוא היסס, פשוט אל תצפי ותני לזמן לעשות את שלו. יהיה פסדר.

baby girl1

New member
../images/Emo23.gifתודה... ועוד משהו..../images/Emo65.gif

אני אתן לכם תשובה היום בערב.. אם הוא יתקשר אליי או לא...

baby girl1

New member
../images/Emo29.gifמה אתם אומרים?../images/Emo35.gif

להתחיל להתארגן? יענו... להיתקלח ולהיתבשם? או שלחכות לטלפון שלו?[הוא עדיין לא היתקשר אגב..
]

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

סליחה על האיחור.. לחכות שהוא יתקשר ואת דעתי לגבי ההודעה הראשית כבר אמרו.

baby girl1

New member
זהו, הוא לא יתקשר...../images/Emo7.gif

ואני עם פיג'מה, זה לא זה שחיכיתי לו עם איפור.. ואני כל כך מאוכזבת.

Savage Garden

New member
../images/Emo39.gifאוי.... אבל זה באמת לא נורא

ואולי אפילו עדיף, נראה לי שהוא מהסס, כעת הכל בידייך, אם בכל זאת ייתקשר ייתכן שהחליט ללכת על זה ורק את זו שתחליט אם לזרום איתו, ואם לא ייתקשר נו טוב, אני לא צריכה להוסיף הרבה, לא להתעכב על העניין, לעבור הלאה, ולעולם לא להפסיק לחייך...

baby girl1

New member
צודקת!../images/Emo9.gif

אני ממשיכה לחייך והעולם מחייך אליי בחזרה!!! אוהבת אתכם!!!

../images/Emo24.gif מעריכה אותך מאוד!

את לא יודעת כמה! - בזמנו, כשעברתי את החרדות הקטנות האלה, לא העזתי לבטא אותן, לא העזתי לגלות לאיש מה מתחולל בתוכי. קבלי
ענק וחם ממני

ebony

New member
דבר ראשון מנסיון....

לא להתאכזב... דבר שני אם הוא לא התקשר אז הוא לא התקשר זה לא סוף העולם בקשר לכיסא גלגלים... לא צריך להפריע לך אם לא מתאים לו בגלל זה הוא לא שווה את זה תאמיני לי מנסיון אישי אין כאן על מה להצטער אני פגשתי הרבה כאלה בחיי הקצרים ולבכות לא עוזר פה פשוט ממשיכים הלאה הוא סתם נמושה לדעתי לפחות פשוט לא שווה את הדמעות שלך...
עכשיו אני רוצה לראות חיוך ענקי ותזכרי זה סתם עוד גבר שזה לא ישבור אותך
אבונית

למעלה