אני בטוחה שזה לא נורא.

1ט ל י

New member
אני בטוחה שזה לא נורא.

בעוד קצת פחות משבועיים אני אדע אם אני חולה או לא. אולי זה נראה קצת מוזר שאני כבר מתנהגת כאילו שיש לי לופוס. בכל זאת מרגיע אותי לשמוע מאנשים שחולים ומתמודדים עם המחלה. בכל זאת, אני עדיין מפחדת. אני לא יודעת יותר מידי על המחלה. קראתי את הכתבות שיש בפורום על המחלה, ועל זה שאני יכולה לשלוט בה. זה עזר. עכשיו אני יודעת מול מה אני עומדת. אבל אני רוצה שאני אוכל יום אחד לקום בבוקר, בשעה מוקדמת ולהרגיש שיש לי את הכוח לעבור את היום בלי לשכב במיטה עד שאני אלך לישון. היום אין לי אפשרות כזאת. גם אם אני קמה בבוקר ומרגישה טוב ומתחילה לעשות דברים שדחיתי כשלא הרגשתי טוב, אני מתעייפת מהר, ולא יכולה יותר. אני לרוב מוותרת לעצמי ונהיית עצבנית על כל העולם. אני נכנעת בקלות מידי למצב הרוח הירוד, ומרוב שיעמום המצב רק מתדרדר. אני מרגישה שאני מבזבזת את החיים שלי. לא כל הזמן אני עצבנית או מדוכאת. כשאני עושה דברים, וכשיש לי כוח ואני משתמשת בו, מצב הרוח שלי משתפר. אני מקווה שתוכלו לעזור לי ולתרום לי מנסיונכם האישי. אני בטוחה שיש לכם דרכים להתמודד עם מצבים כאלו ואין חכם כבעל ניסיון. תודה מראש, טלי. נ.ב גם אם אין לי את המחלה, יש לי את הסימנים שלה, ולכן אתם עדיין יכולים לעזור לי.

שאנל

New member
זמן ומחשבות

כשיש זמן פנוי משתעממים. כשיש זמן פנוי נתונים למצב הרוח. כשיש זמן פנוי מרגישים תיסכול. לי אין זמן פנוי אבל המחשבות לא נתנו לי מנוחה, אפילו לא בשינה, אני מתמודדת עם זה בעזרת מדיטציה...עושה פלאים בגוף ובנפש. (...ולא מדיצטיה לא מרפאת מהמחלה
)

שני 4

New member
מה עושים במדיטציה ? מה זה בכלל?

במה זה עוזר לך אפרופו דברים כאלה שמעתם על הומופטיה ? אומרים שזה מקל על כל מיני דברים, למרות שלא ניסיתי ביי ביי שני

שאנל

New member
מדיטציה

לא קל להסביר מה זה מדיטציה. המדיטציה הבסיסית מבוססת על טכניקה של נשימות, אבל יש המון סוגי מדיטציה וחלקן אפילו אקטיביות (ז"א לא יושבים בשקט אלא בתנועה). לי זה עושה נהדר

gaia20

New member
הי שני

כמו ששאנל אמרה מדיטציה יכולה להיות ישיבה ללא תזוזה ונשימות מסוימות וגם להפך- נשימות עם תנועות, כל אחד מה שעושה לו טוב. בקשר להומופטיה-הומופטיה זה אומר טיפול בצמחים. בדרך כלל מגיע בתמציות, כאן אני חייבת לתת את המלצתי לתחום הזה, קצת תמציות (כמובן לא סתם כך אלא בעירבוב נכון של תמציות ובמינון נכון)על הבטן כמה ימים לפני מחזור וזה חוסך לי את כל ההתכוצויות, כאבים, התפתלות במיטה בלי אפשרות אפילו לגשת לשרותים...(כן, ככה אני במחזור...). כמובן שלכל בעיה יש את התמצית שלה ועל כל אחד זה משפיע אחרת ולכן מערבבים תמציות רק עם הומופט מוסמך, למרות ש..... אני מאוד אוהבת את התחום הזה בגלל דבר מאוד בולט- זה אחד התחומים שברוב המקרים אם לא יועיל גם לא יזיק... אין מה לפחד מנזקים למנהים. לילה טוב, גאיה.

1ט ל י

New member
את כל כך צודקת.

כבר מזמן גיליתי את נפלאות המדיטציה. למדתי בעצמי, לא לפי שיטה מסויימת. לאחרונה אכן נטשתי את המדיטציה, ואני אפילו לא יודעת למה. ההתמחות הגדולה ביותר שלי היא מסז´ים. יש לי שמנים מרגיעים, ואני יודעת איך לגרום לאנשים להריש טוב יותר (נפשית בעיקר) בעזרת האצבעות שלי. למזלי כאבי הפרקים שלי באים לעיתים רחוקות ולזמן קצר. הבעייה היא שהעייפות מונעת ממני לנצל את הכישרון שלי. אפילו על עצמי. אני אנסה לחזור ולעשות מדיטציה. אחרי הכל זה לא יכול להזיק, וזמן... כאילו שיש לי משהו יותר טוב לעשות, גם ככה מעיפים אותי מהצבא.
טלי.

נועה בת

New member
הומופטיה

ניסיתי הומופטיה , אצל רופאים מוכשרים בבתי החולים - תדעו הומופטיה כן יכולה להזיק !!!!!!!!!!! אחרי חודש טיפול הומופטי אושפזתי לשבוע עם בעיות קשות במעיים , אז היזהרו לכם, ולא כול דבר שנישמע כמו טבע אכן טוב לנו... דרך אגב - גם לגבי מעיינות חמים הרופא שלי אוסר לי בתכלית , כול מה שקשור לגופרית .... לידיעתכם .

ל3

New member
שאלה של אמונה

גם אלי נאסר מעיינות חמים בגלל בעיית הלחץ דם הגבוה שלי. ולגבי הומופתיה ורפואה משלימה בכלל אני לא מאמינה בזה ואני חושבת שזה בעיקר פסיכולוגי. הדבר אינו ניתן להוכחה אימפירית ולכן הוא אינו משתווה לרפואה הקונבנציאונלית אך אשרי המאמין. אם למישהו זה עושה טוב אז שיבושם לו.

1ט ל י

New member
בהחלט

זה בהחלט עניין של אמונה. אדם שלא מאמין במדיטציה לא יכו לעשות מדיטציה. אני מאמינה שהכל בראש. לכן זה עוזר. אם אני מעסיקה את המחשבה שלי עם המדיטציה, אני שוכחת מהכאב, או לפחות מפסיקה להתרכז בו, וזה כבר מחזק אותי.

1ט ל י

New member
בהחלט

זה בהחלט עניין של אמונה. אדם שלא מאמין במדיטציה לא יכו לעשות מדיטציה. אני מאמינה שהכל בראש. לכן זה עוזר. אם אני מעסיקה את המחשבה שלי עם המדיטציה, אני שוכחת מהכאב, או לפחות מפסיקה להתרכז בו, וזה כבר מחזק אותי. כמובן שזה לעולם לא יחליף אצלי את הרפואה הקונבנציונלית, אבל זה לא מזיק לעשות מדיטציה.

למעלה