אני בטוחה שחשבו על זה הרבה לפניי

אני בטוחה שחשבו על זה הרבה לפניי../images/Emo2.gif

אבל לא ראיתי שכתבו על זה כאן, אז אני אעלה את הנושא בכל זאת. כל פעם כשיש כיתובית של מיקום מסויים שבו מתרחשת הסצנה, ישנה אות אחת מודגשת. ניסיתי למצוא איזשהו קשר אבל טרם הגעתי למשהו משמעותי... אני מניחה שאלו מכם כאן שמבינים בסדרה הרבה יותר ממני וודאי חקרו בנושא עוד קודם. מישהו עלה על רצף הגיוני שאומר משהו? אני בטוחה שיש כאן משהו והאותיות לא מסומנות באופן אקראי, אבל מה

RenanaD

New member
יו, גם אני חשבתי על זה מלא!!!

בהתחלה ניסיתי לחשוב אולי האותיות המודגשות יוצרות איזושהי מילה מסוימת, קוד, אבל כשניסיתי את זה-לא יצא שומדבר. אח"כ חשבתי אולי הם מדגישים תמיד את אות מס' __, אבל גם זה לא עבד כי כל פעם זו היתה אות אחרת (מס' אות אחר). בסוף הרמתי ידיים ושכחתי מכל העניין!! עוד מישהו פה חשב על איזושהי אופציה?!

ת'אמת אף פעם לא חשבתי על זה...

כאילו חשבתי על זה. אבל לא יחסתי לזה משמעות. כי לדעתי זה סתם בלי כוונה... כי הרי זה מתאים לצורה שתחילת כל פרק יש את הצורה שכותבים "אליאס" אז זה כאילו בהתאם... וכל פעם משנים את המיקום בשביל אסטטיקה וכדי שזה לא ישעמם.. (אני מקווה שהבנתים למה התכונתי...)

dress n glasses

New member
כל הידוע על האותיות

גם אני תהיתי פעם אם יש משהו מצאחורי זה, אבל זה היה מסובך מדי לבדיקה אז ירדתי מזה. בכל אופן מסתבר שיש כאלו שלא התעצלו ואספו את כל האותיות (זה מזכיר לי פתאום את האותיות במבצע של טרופית כשהייתי ילדה
) ומסתבר שלפחות בעונה הראשונה היה להם שימוש במשחק אונליין שabc יצו כדי לקדם את הסדרה. מאז אין התפתחות בנושא. אבל אם להיות לרגע יצירתית לדעתי אם תרכיבו את כל האותיות ותעשו כמה פעולות גימטריות סטייל הבבא בובה תגיעו למילה
אזהרה
ון למטה P E A C E

sprqy

New member
אני? רציני? בחיים לא../images/Emo8.gif

אבל תודו שזה נשמע טוב

למעלה