אני בטוחה ששאלו מיליון פעם..

Merlin194

New member
אני בטוחה ששאלו מיליון פעם..

אבל זה למטרה טובה... ממליצים על ביה"ס מסוים? (אין חכם כבעל ניסיון...ופיקדון יש רק אחד...)

chenby

New member
רק ברטנדר!!!

לימון בית ספר שקיים שנה בסך הכל, ברטנדר 20 שנה, תעשה אתה את החישוב... תיכנס לאתרים, תראה, תלך לראות שיעורי נסיון - ותחליט. אני אומרת בבטחון מלא -רק ברטנדר.

Symbolic

New member
כל אחד פה ימליץ הרי על הב"ס שלו...

המלצתי? תבררי איזה מהבתי ספר הכי קרוב למקום מגורייך, הכי נוח להגיע אליו, והמחיר הטוב ביותר כמובן. התכנים בבתי ספר השונים דומים מאוד אם לא זהים, שאר הדברים הם סתם גימיקים (אמ פי4, בקבוק שיבאס, תעודה בינלאומית, שימוש באלכוהול אמיתי, כרטיסים להופעות וכו'). אני עדיין אבל יכול להמליץ ללכת על אחד מבתי הספר הגדולים והמוכרים - בטנדר, בארמאסטר או זמן אמיתי. שלושתם הטובים, לדעתי, למרות ששמעתי דברים טובים על לימון. העיקר, תהני!

polekiko

New member
א. לימון עובדים 3 שנים

ב.רוב המדריכים בלימון הם בוגרי זמן אמיתי לפני 9 שנים בערך(זמן אמיתי היה היחיד אז) המדריכים מקצועיים וממש כיף שם. לא מאמין בשום גימיק של כל המתנות וזה הכל שטויות. יצאתי מלימון עם ידע גדול באלכוהול ונפתח לי עולם שלם. אם תשאלו על מחלקת השמה- אני כבר עובד בבר שבוע וסיימתי לפני שבועיים וחצי את הקורס. אני לא נציג ולא נעליים. אין לי שום אינטרס שמישהו יבוא לעשות שם קורס. אני לא יודע מה הולך בבתי הספר האחרים, מה שכן אני יודע זה שקיבלתי את כל מה שאני צריך בשביל להיות בארמן מעולה. אני מציע פשוט ללכת על מה שקרוב למקום מגורים. וכמובן לפי המחיר.

temptation411

New member
ניראה לי..

שלימון עובדים בסביבות שנתיים חבר שלי עשה שם את הקורס הראשון וזה היה אחרי שאני סימתי קורס ואני סימתי לפני שנתיים בכל אופן ידע הוא דבר נורא יחסי עשית סיור בכל הבית ספר? ראית את הדיספלי של כולם? ראית שיעור לדוגמא? תמיד יש מה ללמוד כל יום לומדים דברים חדשים גם אם אתה 40 שנה בעסק..זה עסק דינמי שמשתנה נורא מהר בכל אופן..איפה אתה עובד?

chenby

New member
אגב

זמן אמיתי לא היה יכול להיות היחיד מכיוון שברטנדר הוא בית ספר יותר ותיק מזמן אמיתי ב3 שנים.

דיקלה21

New member
עבודה יכלת למצוא

גם בזמן הקורס (אני מצאתי שבוע וחצי אחרי ש--התחלתי-- את הקורס) אז תסלח לי, אין מה להתלהב, זה לא שהם לימדו טוב יותר מאחרים.

polekiko

New member
אני לא אמרתי שהם טובים יותר מאחרים!

ואני גם לא מתיימר שזה יהיה ככה ואין לי אינטרס להגיד את זה. מה שכן אמרתי, זה שהם נותנים את כל הכלים שצריך כדי להיות בארמן טוב, וגם עוזרים בלהתקבל לעבודות.

Obelix

New member
הבדיקה האמיתית היא בתוך הבאר ...

כולם יכולים לבוא לעשות תחרות יריקת חרגולים למרחק .. אבל בתאכלס המבחן האמיתי היא בתוך הבאר ואיך הבאר מתנהל. Obelix

itamarbro

New member
המלצה

היי מרלין, מה שלומך? כל בתי הספר בארץ טובים. בזה אין ספק. יש 4 גדולים - זמן אמיתי, ברמאסטר, בר טנדר ולימון, שהוא הכי חדש, כך שכדאי לקחת זאת בחשבון. אם שואלים אותי - אני אומר שבזמן אמיתי יש את המדריכים המקצוענים ביותר, שנשארים קשובים למה שקורה בשטח מסיבה אחת שפשוט מחלקת ההשמה שלהם עושה סיורים שבועיים בברים ובודקת מה מתחדש בתחום. מעבר לכך, הם ברמנים גם בחיים הפרטיים שלהם, וחוץ מזה - יש שם 4 כיתות בר פעילות שנותנות לך את האופציה לבוא ולתרגל מתי שבא לך וכמה שבא לך, שזה לדעתי הכי חשוב וזה מה שעזר לי, אישית, מאוד מאוד. חוץ מזה, הכי טוב זה ללכת לשיעור נסיון ולראות בדיוק איך כל השיעורים מתנהלים בכל בית ספר, לראות מה יש בדיספליי לכל אחד מבתי הספר, לראות את הברים עצמם ואת המדריכים, ואז להחליט. בסופו של דבר - כולם טובים.

למעלה