אני בטראומה אטומית ../images/Emo70.gif
טראומה אטומית
עוד לא היה לי כזה דבר בחיים
השבוע הזה התחיל בהרגשה רעה. הרגשה רעה ונוראה (אני מחייה השפה העברית) על האוטו שלנו
אני אתחיל עם הקדמה קצרה-ארוכה. האוטו שלנו הוא כל עולמי. למי שמכיר את המבנה של MAZDA3 יש שם תאי איחסון מקדימה בלי עין הרע. הכל נכנס שם. היו לי שם משהו כמו 25 דיסקים מקוריים שקניתי השנה. כל פעם שאני באוטו אני שומע איזה דיסק. אני מרגיש שההודעה הזאת הולכת לצייר אותי כחולה נפש - אבל הגעתי למסקנה שאין אבחנה אחרת למצבי. הייתה לי השבוע הרגשה איומה שיקרה משהו לדיסקים האלה
הרגשה נוראית
אז כן
זה קרה
עוד לא היה לי דבר כזה. לאחרונה המחשבות שלי מתחילות להפחיד אותי. הערב זה קרה. גנבו את האוטו
אמא שלי צילצלה להודיע לי שהם תקועים במרחק של שעה וחצי נסיעה מהבית בלי האוטו עם אחותי הקטנה והדבר היחיד שעניין אותי זה הדיסקים. אני עומד לבכות. יש שם דיסקים עם ערך ריגשי. פשוט גורל אכזר
אני מרגיש יתום ועני, הוצאתי השנה כסף בכמויות שאי אפשר לתאר. בעיקר על דיסקים
(מה אני יעשה בלי מירי מסיקה
) אני חושב שהגיע הזמן להתחיל בטיפול כלשהו אני חושב שזאת ההודעה הכי מטורפת שכתבתי אי פעם, לרמות כאלה של טימטום עוד לא הגעתי אבל אני בשוק מעצמי לאיזה מצב זה הכניס אותי. זהו אני אעצור את עצמי פה, אתם כבר מכירים את ההודעות שלי, אני מתחיל לשפוך את כל מה שעל הלב כמו מטומטם ויורד לרמת כתיבה שמביישת אותי ;-/ HELP ME אני צריך עזרה
טראומה אטומית