אני ביום הרביעי של זיבאן וזקוקה לכם

orthe1

New member
אני ביום הרביעי של זיבאן וזקוקה לכם

היי אני כבר ביום הרביעי של זיבאן ומאוד הייתי רוצה לשמוע על ניסיון שלכם . האם הכדור גורם לנדודי שינה אגב??? אשמח לקבל עצות בעניין . אני בהחלט מרגישה "מאפרה" ומרגישה שהיד אוטומטית הולכת לקופסא. יום נהדר

הימים הראשונים הם קשים בדרך כלל

וצריך לקחת את זה בחשבון .את עדיין מעשנת ?אם כן תנסי לרשום לעצמך מכמה סיגריות את באמת נהנית בפועל .התרופה יכולה לגרום להרבה תופעות לוואי וצריך לקחת את זה בחשבון וגם להיות עם אצבע על הדופק כי במקור זוהי תרופה אנטי דיכאונית .כמה סיגריות ליום את מעשנת ?אם את רוצה "לנקות את המאפרה" אז תשתי הרבה מים ,תלכי ותנשמי כמה שיותר אויר נקי .תאכלי הרבה ירקות ופירות ושיהיה בהצלחה .

bodha

New member
זיבאן

אמא שלי לקחה 4 חפיסות זיבאן וכמעט הצליחה להפסיק היא אמרה שזה מאד עזר לה ולא היו תופעות לוואי מלבד קושי להירדם. היא רוצה להתחיל לקחת שוב פעם מאחר ותריגר רציני(האחים והאחיות שלה) הפסיק או התמעט מאד מאחר והיא נפגשת איתם פחות. היא רוצה לדעת אם זה בטוח להתחיל עם זיבאן שוב פעם.

orthe1

New member
זיבאן, סוף הדרך....

היי שוב מסתבר שפיתחתי כמה תופעות לוואי לזיבאן ולכן הפסקתי ביום החמישי. מאוד הייתי רוצה לקבל שיטות נוספות לגמילה מעישון פרט להילינג ורצון עצמי חזק. תודה על תגובתכם

ניתן לעבור גמילה מעישון באמצעות

דיקור אפרכסת באופן קבוצתי או אישי .כמובן שהיתרון הבולט של השיטה זה שהיא נקיה וללא כימיכלים .באוניברסיטת תל אביב יש יחידה לרפואה משלימה וניתן לפנות אליהם .

למעלה