אני בכוונה פותח שרשור חדש אל תכעסו

אני בכוונה פותח שרשור חדש אל תכעסו

בבקשה. אני מדבר על "ברבית כוסית" שכתבה על הפורום שלנו כמה וכמה דברים לא נחוצים... אבל לא התפלאתי מאנשים כמוה שמתביישים מהעובדה שהשורשים שלהם ברוסיה... אני גם מקווה מאוד שהפורום הזה הוא לא לצורך הבדלה בין עולים מרוסיה (ותיקים וחדשים כאחד) לבין צברים... התפלאתי מאוד מהתגובות אליה...במקום לכתוב לה ולהסביר לה שהיא טועה הלכתם על הדרך הקלה וקיללתם אותה בלי הפסקה... ואני ממש ממש לא אוהב שבאינטרנט אי אפשר לדעת את נימת הכתיבה....אז שתדעו שאני יושב עכשיו רגוע מאוד לא מעוצבן ולא כועס ולא כלום סתם רוצה לציין כמה עובדות שאנשים יקחו בחשבון

נ.ב.

תקראו את הבלוג שלה יש קישור בפרופיל....צריך להגיד לבוש שהוא יותר קרוב למאדים ממה שהוא חושב...הם כבר פלשו לכאן...

SupermanZW

Well-known member
תגובה

הפורום הוא לא לצורך הבדלה בין רוסים לישראלים אלא לצורך יצירת הידברות ופיתוח תרבות משותפת, כל הקללות שקיללו את "ברבית כוסית" (כולל אני) היו במקום, היא באה בגישה של השמצה ולכן זה הגיע לה, היא לא באה לשאול מה מטרת הפורום או לנסות להבין את הנפשות הפועלות אלא רק להציג את הגועל שלה, אין טעם לדון ברצינות עם אנשים כמוה.

כן אבל שמעת פעם את המשפט:....

"מים שקטים חודרים עמוק"...למחוק את ההודעה שלה או להתעלם היה הרבה יותר אפקטיבי גם מבחינתנו וגם מבחינת ההתפתחות השכלית שלה מ -900 ל -889

vk3

New member
קשה לי להסכים איתך...

גישה חסרת תרבות אותה הפגנתם, אף פעם לא במקום... אנחנו לא מנסים להוכיח פה משהו. מי שחושב אחרת, בעיה שלו ושילך ל... אנחנו לא צריכים אותו. אדם כמוהה בחיים לא יינסה ולא יוכל להבין את הפורום, מהותו והנפשות הפועלות בו. אני אישית ממש לא הרגשתי פגיעה ולדעתי גם אתם לא הייתם צריכים להרגיש אותה, כי אדם ריק וחסר כול אנושיות, גם חסר יכולת לפגוע באנשים עם תכלית.

vk3

New member
מסכים איתך...

בכלל לא היה צורך להגיב אליה. כמו שאחד מחברי הפורום שלנו אמר, היא סתם " טרולית" המעוניינת לעורר מהומות... מתגרה...

למעלה