אני בלבטים !!

אני בלבטים !! ../images/Emo12.gif

היום קיבלתי טלפון מחברה טובה שעבדה איתי לפני שנה וחצי ובישרה לי שהיא בהריון חודש חמישי ....אבל הסיפור שלה נישמע לי מדהים ... יש איזה רב מקובל שהיא הלכה אליו יחד עם בעלה וקיבלה ממנו תפריט .. והירק הכי מצוי בו הוא שום [וכל יום ]והרבה [גם הרבה סירחון ] הרב לקח תשלום של 1900 ש"ח ואפילו אמר שיש לבעל בעית זרע ולאישה בעיה שאחת החצוצרות קצת סתומות הוא ניחש את זה ללא רמזים ממנה ..........חברתי אמרה לי לפני חצי שנה לפנות לרב הזה ולא שמעתי לה כי רציתי לראות עובדות בשטח והיום ראיתי שהיא הצליחה להכנס להריון אחרי חודש שקימה את כל דרישות הרב וכך גם חברתה שהלכה בעיקבותיה ..אני הייתי בשוק בכל זאת הבחורה בת 35 נשואה 5 שנים ואף פעם לא נכנסה להריון ועכשיו אחרי חודש עם תפריט מלא בשום זה השפיע ... אני בלבטים ולא יודעת האם להתחיל את השיטה של ברטוב או את שיטת הרב מה אתן מיעצות לי ? ערב טוב לכולן יונית

salpter

New member
שווה לנסות, כדאי לתקוף מכל הכיוונים ../images/Emo61.gif

יפעתי&

New member
יוניתוש את פה... ../images/Emo24.gif

לא יודעת מה בדיוק עושה הרב הזה אבל שום זה טוב לבריאות...
ואולי זה יעזור??????????? אני די קטנת אמונה בדברים האלו אבל אם לא יועיל לא יזיק... ממילא את בהפסקה בגלל החגים לא???????????????

י-פ-ע-ת-ו-ש כן אנ פה מתוקה !!

ונכון אני כרגע בהפסקה שניראת לי ארוכה ביותר תמיד שאני מגיעה להפסקה אני מתעצבנת על ההמתנה אבל יש בזה משהו טוב וחיובי גם נפשית וגם גופנית מה את אומרת על הרב נישמע לי דיי נחמד לעשות זה זה בדרך הטיבעית והרגילה עם עדיי שום שמריחים מפה עד להודעה חדשה ...

נעמה@@

New member
יוניתוש ../images/Emo42.gif

תלכי לפי ראות עינייך, ובאמת למה לא לנסות דברים אחרים. האם נתראה אצל מרב? נשיקות.

נעמה עמיתו´ש ושרה מצטערת שלא ..

התיחסתי אליכן אתמול ניסיתי לשלוח 5 הודעות תודה וכל פעם ששלחתי המחשב לא הגיב לכן תודה על תגובתכן .. ונעמה בקשר למפגש אני לא יודעת אם אוכל לבוא כי מחכים לי 4 חתונות החודש מקווה שיזדמן לי לקפוץ .. יונית

עמית@

New member
ברטוב- ביולוג שעובד בבר אילן

השיטה שלו עובדת על פי בחירת זרע תחת מיקרוסקופ מיוחד על פי קריטריונים שהוא פיתח, ואמורה (ואף לעיתים עושה) לשפר את ההפריות (עקב הבחירה הדקדקנית) ואת הסיכויים בהתאם יש לה די הרבה הצלחות (מיכל בפורום השכן) הרופא שלי טוען שאין לה די סימוכין בספרות במקצועית.

שחר חדש

New member
אהה, נכון. סיפרו לי על זה רק שכחתי

אני מבינה שזה פרטי. כמה ולמה - עושים הכל אצלם או רק את בחירת הזרע? תודה, שחר.

עמית@

New member
אני לא יודעת כל כך הרבה על

הפרוצדורה, נדמה לי שהוא עובד רק עם מקומות מסויימים, ומשלמים לו באופן פרטי (סכום נאה
) את יכולה לשאול את מיכל מפורום "הריון אחרי" (יש לה תאומים "ממנו" )

הייתי מאד רוצה לייעץ לך אבל איש

באמונתו יחיה. את צריכה ללכת עם הלב, והיתה מי שאמרה למה לא לתקוף משני הכיוונים?

נועם@בת

New member
1900 שקל זה הרבה כסף

אבל אם ראית שתי חברות שזה עזר להן- לכי על זה. לא בטוח שתקבלי שום, מי יודע אולי את בכלל טיפוס של בצל
שום זה טוב ללב, וטוב נגד תולעים, וטוב נגד ערפדים
אם החברות שלך ממליצות אולי כדאי לנסות. מקסימום תתרחקי משום אחרי כן כל החיים (ו1990 שקלים שלך ילכו לצדקה) ואגב עם לועסים פטרוזליה אחרי השום זה מפיג את רוב הטעם. מוכנה לעשות לך קולולו של שום.
נועם

נועמק´ה תודה אני מקווה באמת שאני

לא מיקרה אבוד והתפריט שהרב יתן לי אם זה יהיה שום ואם זה יהיה בצל יעזור ויביא לי את מתנת חיי... כפרה על ה-1900 ש"ח אולי זה יעלה פחות לא יודעת . ואגב אם אני מצליחה כולכן מזמנות ללכת אליו . כי באמת הוא מחולל ניסים !

לא משנה מה הוא יגיד לי לבשל ....

העיקר שיתבשל לי איזה ילדון חמוד ואני גרועה בבישולים מקסימום בעלי יבשל הוא ממש כבר שף מיקצועי ..

למעלה