אני בלונדון. כבר שבוע

Yali9

New member
אני בלונדון. כבר שבוע

אני יודעת שהעובדה הזו לא ממש צריכה לעניין את הפורום. אני סתם כותבת. בלונדון אתה בעיקר צריך לדעת ערבית המון המון שיחים מסתובבים להם כאן. לא מבינה למה הם התחברו דווקא לכאן. בלונדון הייאוש לא נעשה יותר נוח. לא. וגם - בלונדון אתה שומע מעט ספרדית - אם בכלל - וגם זה רק בבתי חולים יש כאן לא מעט רופאים ארגנטינאים שבאים לעשות fellowship (ככה נדמה לי שקוראים לזה) . הייתי מצרפת תמונה של London Bridge אבל מכיוון שאני מעדיפה, לפחות מהתמונות, את הגשר בפוארטו מאדרו, אני מוותרת. שבוע טוב לכולם, יהלי.

maozeitan

New member
בא לך לקפוץ למלאגה? אני מיום חמישי בחופש.

כאן תשמעי הרבה ספרדית. את מוזמנת בכל מקרה

כרוני

New member
אם כבר עצירה בברצלונה....../images/Emo6.gif

חוץ מזה מעוז.....ככה מתחילים עם בחורות בפורום?!?!?

maozeitan

New member
הייתי שמח לשמוע ממך שיטות יעילות יותר

חוץ מזה סיכמנו שקוראים לעיר ברסלונה (רומנטי יותר).

גרי רשף

New member
סוף סוף למדת לדבר Castellano!

ב-Castellano אין הבדל בין ce, se, ו-ze; ושם העיר נהגה ברסלונה.

אלון 58

New member
בסטוקהולם היה לי ערב אחד בספרדית...,

חבר שלי שחי שם,הוא שוודי לא יהודי,חובב שפות מושבע,דובר עברית,שוודית,אנגלית,ספרדית,צרפתית,איסלנדית,איטלקית,תורכית ואולי עוד משהו ששכחתי(יכול להבין גם דנית ונורווגית),ערב אחד הוא ארח חבר שלו,מהגר מקובה,שחי בשוודיה כבר 12 שנים,בחור חביב מאד,אבל לא קולט שפות חשובות,ספרדית כמובן הוא מדבר כשפת-אם,ושוודית ברמה טובה מהתקופה בה הוא חי שם,הוא הפגיש בינינו אצלו בדירתו,ושלושתנו שוחחנו רוב הזמן בספרדית(הבחור אינו דובר אנגלית),והוקרן שם CD שלי צרוב עם תמונות דיגיטליות שצלמתי בטיול בברזיל,פרגואי וארגנטינה,לפי בקשת הקובני. היה מפגש מאד מעניין.

למעלה