אני בלחץ היסטרי

sharon_bn

New member
אני בלחץ היסטרי

הודיעו לבן שהוא צריך או יותר נכון חייב לנסוע לחו"ל לחודשיים מטעם העבודה, ואנחנו לא נספיק לסגור מקום,(אנחנו מתכוונים להתחתן בסוף מאי, תחילת יוני, ורק בימי שלישי כי ההורים של בן מתעקשים על פעמיים כי טוב). אני די בלחץ שלא ישראו לנו תאריכים כשנרצה לסגור בנובמבר, נראה לכם שאני באמת צריכה להלחץ, או שלסגור מנובמבר למאי יוני (בהתחשב שזה רק ימי שלישי)זה בסדר? מצד אחד אנחנו נעולים על 3 מקומות בלבד, ואני אישית מאד מאד רוצה את הקאנטרי קלאס (כך שמבחינתי זה מקום אחד), מצד שני, הרי רוב האנשים מחליטים להתחתן חצי שנה קודם, ולא 10 חודשים, מה אתם אומרים? הצילו? מה אני אעשה????? ודרך אגב ממש ממש תודה על התמיכה של כולכם, פשוט כיף לא נורמלי להיות חלק מהפורום.

Sharon_1

New member
לדעתי אין מה להיות בלחץ,

1/2 שנה לפני זה מספיק זמן. גם אם זה יום שלישי, הרי אין יום שלישי ספציפי שאתם רוצים, ואם זה יהיה שבוע אחרי או שבוע לפני ?! וד"א פעם סיפרו לי (תקנו אותי אני טועה), שכל המנהג הזה של להתחתן ביום שלישי כי "פעמיים כי טוב" הוא שגוי, ולמה? כי בתורה היום נכנס בשקיעה של היום הקודם, כלומר - יום שלישי נכנס בשקיעה של יום שני, ולכן אם אתם רוצים את הברכה של יום שלישי, אתם בעצם צריכים להתחתן ביום שני, כי אם אתם מתחתנים ביום שלישי בערב - מבחינת ההלכה זה כבר יום רביעי. בכל מקרה - בהצלחה!!! (ואם אתם כל - כך בלחץ ואת סגורה על מקום - אז מה הבעיה?!)

יום שני זה פעמיים כי טוב. אחרי שקיע

החמה זה כבר יום חדש.. אז תתמרני שיהיה לך נוח.

תמרה*

New member
עצה ממתחתני מאי האחרון

אנחנו התחתנו ב-22 למאי, וסגרנו את התאריך רק חודש וחצי קודם (וליד הנחל, שם התחתנו, לא נחשב מקום פנוי) והימים שהיו פנויים למאי היו שני ימי שלישי, ויום חמישי אחד. בכל אופן, אם עושים חופה אחרי השקיעה (וככה עושים כמעט כולם) אז הפעמיים כי טוב, נחשב בשני בלילה (היום על פי הדת היהודית מתחיל בשקיעה של היום הקודם) אבל, יש בעיה בלהתחתן ביום שני כי הרבה מספרות סגורות בערב (אז אפילו אם את סגרת ספר שיבוא הביתה תחשבי על שאר הנשים במשפחה שצריכות לחפש סידור מיוחד). אצלינו אחות של ירון הטילה וטו על ימי שני.

oc101

New member
איך בנות חושבות על הכל ../images/Emo68.gif ../images/Emo8.gif

hatzehira

הילית*

New member
אנחנו התחתנו ביום שני

ולא הייתה שום בעיית מספרות או דברים כאלו....

*שיר

New member
אין מה להיות בלחץ! ../images/Emo66.gif

אנחנו סגרנו על מקום לספטמבר (החודש הכי לחוץ) חודשיים קודם!! ממש לא נראה שיש מה להלחץ שלא "יישארו מקומות". וכמו שכבר אמרו,זה הרי לא משנה אם זה ייצא שבוע קודם או שבוע אח"כ .

ababab

New member
גם אני סגרתי על ספטמבר

הנוכחי לפני חודש וחצי-חודשיים בדיוק. וספטמבר מאוד פופלרי. וחוץ מזה אם אתם סגרוים על מקום, פחות אויותר על החודשים וגם על היום אז למה אתם לא סוגרים? אבל אל תלחצי יש זמן הכל מסתדר בסוף. גם אני מתחתנת ביום שלישי

sharon_bn

New member
תודה תודה תודה ../images/Emo6.gif

ואנחנו עוד לא סוגרים כי עוד לא עשינו טעימות, ולא הראנו להורים ובן טס היום בלילה.

למעלה