אני בלחץ, צריכה יעוץ

אני בלחץ, צריכה יעוץ

אני מזריקה גונל F ,
ביום 9 למחזור היתה רירית של 5.5 ץ5, שחלה ימינית זקיק 12 וזקיק 13.
יום 10 למחזור. רירית 6 , שחלה ימנית גודל זקיק 16 ו-10.
יום 12 למחזור. רירית 6 שחלה ימנית גודל זקיק 12, שחלה שמאלית שלושה זקייקים 14, 12, 11. בדיקות דם e2- 1219. פרוגסטרון 1.
ועכשיו לשאלות.
1. שאלתי קודם איך יכול להיות שנעלם לי הזקיק בצד ימין, והאם יכול להיות שבייצתי ? אני מודאגת כי באותו יום קיימתי יחסים עם בעלי ועכשיו אני ממשיכה להזריק גונל. ואן בייצתי ואני בהריון , האם זה לא בעייה להמשיך להזריק.?
2. בדרך כלל אני מבייצת מוחקדם סביב יום 12 -14. אבל הזקיקים יותר גדולים. מה קורה הפעם? האם יתכן שאין ביוץ?
3. יתכן שאצטרך לעשות הזרעה מחר. איפה עושים ביום שישי השבחת זרע. ? ואיפה ניתן לעשות בדיקות דם שיהיו תשובות מוקדמות.?
סליחה על כל השאלות. אני פשוט מאוד בלחץ.

אשמח לתשובות

anguly

New member
המממ

לפעמים חלק מתנוונים, ומפסיקים להתפתח, וגם יכול להיות שמי שבדק לא בדק טוב ופספס....
בכל מקרה לא סביר כל כך שבייצת, הפרוגסטרון מאד נמוך.
גם אם התרחש התרחיש הלא סביר ובייצת, אין נזק מהמשך ההזרקה בימים הקרובים
לעניין הבדרך כלל הוא לא תקף במחזורים עם הורמונים, כי ההורמונים משבשים את התהליך הטבעי
אם את אמורה לעשות הזרעה מחר, היית אמורה להזריק מבייץ, והזקיקים שלך עדיין קטנים. נשמע יותר סביר שתזריקי מבייץ ביום ראשון וההזרעה תהיה בשני או משהו כזה.
בהצלחה

תודה, אני עושה הזרעה ביום ראשון

יש לי זקיק בגודל 18, מחר מזריקה אוביטרל וביום ראשון הזרעה.
מה שלא ברור לי זה שהפרוגסטרון שלי ירד מ-2 ל-1.4. הרופא אומר שזה טוב שהוא צריך לעלות רק לקראת ההזרעה. מקווה שיצליח כי כל הזריקות וההתנהלות סביב זה רק מכניסה אותי יותר ללחץ.

ויש לי שאלה נוספת. אולי קצת מצחיקה

הזרעה ביום ראשון. האם כדאי לנו לשכב (לקיים יחסי מין) היום .כדי לוודא שלא נפספס את הביוץ.?

anguly

New member
פרוגסטרון נמוך בשלב זה - זה בדיוק מה שצריך

הפרוגסטרון עולה לאחר הביוץ
אם הוא היה גבוה זה היה אומר שפספסתם, ככה שנמוך זה טוב.
לגבי השאלה, אם הזרע תקין זה לא יכול הזיק, אבל מבחינת תזמון זה לא מועיל במיוחד...

טוב, אז עשיתי היום הזרעה

הזרקתי אוביטרל ב-9:30 אתמול והיום עשיתי הזרעה ב-11:00. הרופא ממליץ לעשות גם מחר.
בעלי אומר שזה סתם בשביל הכסף. אני עושה את זה אצל רופא פרטי וכל הזרעה עולה 700 ₪. מה דעתכן? כדאי לעשות או שזה לא קריטי?[
ביום שישי זקיק בגודל 18 ו-16. וגם הפסיקו לי הכאבים בשחלות כבר ביום שישי בערב.

למעלה