אני בלחץ.....

the black nick

New member
אני בלחץ.....

וואי איזה לחץ. אני כל הזמן מפחד שאני מזדקן..... אני צריך מכם טיפים ללוק יותר צעיר....

בן כמה אתה?

בהנחה שאתה עדיין בתיכון, אתה עוד אפילו רחוק מלהקרא "צעיר", תרגע, הזמן לא באמת עובר כל כך מהר.. לא רואים עלייך שום קמט, שום זקנה.. ואם לומר יותר מזה, הכל תלוי בהרגשה שלך. אם אתה בן 18 ומרגיש זקן-משהו במחשבה שלך לא נכון, וחבל לפספס ככה סתם את החיים בבכי על זה. השנים היפות, תאמין או לא, עוד לפנייך:) יש גברים בני 40 שמרגישים כמו ילדים, מנצלים כל רגע, לא מתחרטים על מה שעבר.. הכל תלוי באיך אתה רוצה לחיות את החיים שלך.

the black nick

New member
מה לעשות

אני מוזר. וכן אני זקן כי לא ניצלתי את החיים העלובים שלי. לי הזמן עובר מאוד מהר, ואני אפילו לא נהנה
חחחח רק משהו במחשבה שלי לא נכון? בחייך, כל המוח שלי שרוט לגמרי
. אני רוצה לחזור לגיל 14, זה איך אני רוצה לחיות את החיים. תסדר לי?

אני בת.

אבל אתה לא יכול לחזור לגיל 14, מה לעשות. עדיף לשבת ולבכות על הזמן שעבר ולא יחזור עוד, או עדיף לחיות את הרגעים שנשארו? חיים רק פעם אחת, אתה יודע.

the black nick

New member
ת'אמת

עדיף למות כבר. לא בראש שלי לסבול כל החיים בגלל ה#@#!@1! הזה עכשיו.....מצטער

ואז מה?

אתה בכלל יודע מה יש שם, במוות הזה? מי אמר לך שזה לא גרוע יותר? יש גרסא שטוענת שהנשמה מתרוצצת, וסובלת פי 8 ממה שאנחנו מסוגלים לסבול. ואם היא נכונה, הא? מה אז? אתה בכלל לא יודע מה יש שם. אתה יכול להחליט שאתה רוצה לחיות, ולחיות טוב, וללכת עם זה. תאמין לי שתרגיש עם זה הרבה יותר טוב.

אה,

וזה נכון כמובן רק לגבי מתאבדים, הגרסא הזו:| מצטערת אם הפחדתי פה מישהו, מישהו כאן צריך להתעורר.

the black nick

New member
כן אני יודע מה יש שם

כלום. אחרי המוות אין כלום. אתה לא קיים יותר. לא מרגיש כלום, לא עושה כלום, לא נושם, לא נהנה, לא סובל.....כלום!! אתה לא קיים! זה דומה לשינה בלי חלומות...רק לנצח
בחייך..אני כבר מבוגר מדי בשביל השטויות האלה..."לחיות טוב".....אני לא תמים.....אם לא חייתי טוב עד עכשיו אז נראה לך שפתאום יקרה נס? חחחח אין סיכוי. שנו חכמים: אי אפשר ללמד חתול זקן טריקים חדשים

מי אמר לך? דיברת עם מישהו שמת?

ואתה יכול לחיות טוב, אם תרצה בזה מספיק. הבעיה היא שאתה יותר מדיי חושב על כמה רע לך, וכמה רע לך, וכמה רע לך. אם תחליט לחשוב קצת על דברים אחרים שעושים לך טוב, תרגיש הרבה יותר טוב. אתה יותר מדיי שקוע בתוך זה, ואף אחד לא יבוא להציל אותך. אתה זה שצריך לעשות את זה. ומומלץ עם טיפול.

the black nick

New member
אחרי שהמוח מפסיק לעבוד- אין חיים.

זה ברור מאליו לא? בטח שאני חושב כמה רע לי....כי רע לי באמת. אני לא יכול לשנות את המצב ע"י חשיבה אחרת. המצב המחורבן ישאר אותו דבר בכל מקרה.

והנשמה?

זה לא ברור מאליו מה קורה איתה. ילד, אתה צריך טיפול. אני לא מספיק מוסמכת בשביל לנסות ולגרום לך לחשוב אחרת.

אני חושבת שכל אחד עובר רגעים כאלה בחיים..

אבל החכמה האמיתית היא לדעת איך פעם הבאה ללמוד מהטעויות.. אנחנו כל החיים עושים דברים שגורמים לנו להרגיש רע, או אחרים עושים (אם בכוונה ואם לא בכוונה) החכמה האמיתית היא לא לבכות על כמה רע, וכמה הכל אבוד. אלא לבכות על כמה רע, ולהעז לשנות. לעשות דברים שגורמים להרגיש כיף, להינות, לנצל את הזמן, לחייך (תחייך לעולם והוא יחייך אליך חזרה), לשאוף תמיד ליותר, לצפות (אוי זה מתחיל להשמע כמו פרק מקטנטנות אז אני אפסיק) בקיצור.. אני בת 19 כמעט.. ו.. כן לפעמים אני עושה פרצוף ואומרת "יואו אני כבר בת 19 אמאאאא" אבל אחרי שניה אני אומרת שלא ממש כפת לי.. אני נהנית מהחיים שלי, מתנהגת לפעמים כמו בת 4, נו אז מה רע..? הכל עניין של גישה.. כבר פגשתי אנשים בני 20 שמתנהגים כמו בני 50, ופגשתי אנשים בני 20 שמתנהגים כמו בני 13, הכל תלוי באיך שאתה רוצה שדברים יקרו..

roaic

New member
אויש...הלוואי והייתי יכול לעזור לך...אתה מסכן

אם אתה באמת חושב שאתה זה "המוח" שלך......אז אתה באמת זקוק לטיפול. אתה זה לא המוח שלך. אתה זה לא השכל שלך.... ואתה בטח ובטח לא המחשבות שלך. יש לך נשמה ....איתה ירדת לעולם הזה......יש לך פה איזשהי תוכנית שקיבלת עליך (ואגב,זו לא פעם ראשונה שלך פה..חחח) הנשמה שלך נכנסה וקיבלה את הגוף הפיזי שלך (שאגב,אתה זה שהחלטת עליו) על מנת שהיא תוכל לקיים ולהוציא לפועל את אותה התוכנית. (מהי התוכנית??? את זה רק אתה יודע. כל נשמה ונשמה בוחרת לעצמה). ביום שבו נשמתך תרגיש שאין לה יותר מה לעשות כאן בתוך גוף פיזי,אתה תסיים את חייך במישור הארצי (הפיזי)--ונשמתך תעבור הלאה...להתפתחות נוספת.....כך עד אין סוף קץ. לנצח נצחים...:) :) הנשמה לעולם לא מזדקנת,במובן הזה שאתה חושב עליו. יבוא היום,איש יקר,שאתה "תיזכר" לשם מה באת לפה בכלל.....(או שלא).......וגם יגיע היום שבו תבין,שגופך הוא רק הכלי שבאמצעותו משתמשת הנשמה שלך........ואתה זו הנשמה.....ולא הגוף שלך. אכן כפי שאמרת--כשאתה "מת"...אז המוח מפסיק לתפקד....הידיים מפסיקות לזוז...אתה כבר לא רואה כלום....זה הכל נכון. מבחינה פיזית אכן כך..... אבל הנשמה שלך..היא דבר אנרגטי. היא רואה גם בלי "עיניים". היא "מרגישה גם בלי ידיים...והיא מרגישה בלי "לב". היא חלק ממך. אם תרצה או לא תרצה..אתה לא יכול להתכחש לה.היא אתה!! איתה אתה ממשיך הלאה.............היא זו שנושאת אותך גם בחיים האלה. (ואם רק תחשוב כמה יכולת להיעזר בחיים האלה..אילו היית מקשיב לנשמתך. ואילו היית חי רק מתוך הצו הנשמתי שלך...ולא המחשבתי שלך.....היו חייך הרבה יותר נעימים). איך אומרים: "לך בדרך שלוקחת אותך נשמתך...ולא במסע שלוקח אותך שכלך". הנשמה שלך (אתה) היא זו שהביאה אותך לעולם הזה....והיא גם זו שתפגוש אותה כאשר יגיע רגע הפרידה שלה מהגוף הפיזי . אני לא דתי...אין לי איזה איש גורו משלי.....ולא קראתי את "הסוד"..חחח. אני לא שייך לאף דת כזו או אחרת.(אגב,הדתות רק ינסו להפחיד אותך. זכותך גם לבחור בזה........:) :) פשוט,חוויתי הארות בחיי .דיברתי ותקשרתי עם ישויות מהעולם שמעבר....ראיתי את עצמי "שם".(אבל בטח שזה לא המקום לפרט). אני אומר את דבריי לא על סמך קריאה,ידיעה מחשבה או תקווה שככה זה קורה "שם". אני מדבר מתוך "ידיעה". זה כמו שאתה יודע שהשמש זורחת בבוקר?? אתה יודע....כך גם אני. בכל אופן,אם אתה חושב שאתה נמצא כאן על מנת לסבול....אז אתה מחמיץ את כל המסע שלך כאן. ולסיום--אני יכול לומר לך משפט חכם שאומר: "סוד החיים הוא לא לקבל את כל מה שאתה רוצה.....אלא לרצות את כל מה שאתה מקבל". תחשוב על זה טוב....ואולי תפיסת העולם שלך תשתנה. אתה לא חייב להאמין באלוהים. אתה גם יכול להאמין שבאמת באת לפה לתקופה של 70 -50 שנה....באת לעבוד....להתחתן...לרוץ אחרי משכנתא...לסבול.....להתעצבן......לבוא לתקן את האוטו.......וכו'.......---אני האחרון שינסה לשכנע אותך. אם זה מה שאתה חושב...כך יהיה. (למה אתה מצפה שייקרה משהו אחר,ממה שאתה עצמך חושב?? אבל קח גם בחשבון (אם תהיה קצת פתוח )----שאולי יש גם משהו אחר שאתה מפספס. אולי אתה רק רואה שליש מהתמונה הכוללת של חייך. בהצלחה לך איש יקר וצעיר.

roaic

New member
אולי אשאל אותך שאלה

אשמח אם תענה לי על השאלה שלי: אתה כותב ש "אני לא יכול לשנות את המצב ע"י חשיבה אחרת. המצב המחורבן ישאר אותו דבר בכל מקרה". אשאל אותך שאלה: האם יצא לך להכיר שני אנשים שקיבלו איזשהי בשורה לגביי סיטואציה מסויימת.....ואחד הגיב בצורה X....והשני הגיב בצורה ....Y???? האם יצא לך לפגוש כאלה אנשים? הכרת כאלה אנשים?? אשמח אם תשיב לי....ונתקדם....

roaic

New member
אני אתקן ואומר

אני התכוונתי לשני אנשים שקיבלו בדיוק את אותה ידיעה!!...וכל אחד מהם הגיב אחרת. האם פגשת אנשים כאלה...ואם כן...למה אתה חושב שכל אחד מהם הגיב בצורה אחרת....ולא דומה?

roaic

New member
"המוות" בשבילך הוא לא פיתרון

אם אתה חושב שכשאתה "מתאבד" אתה "מדלג" על הסיבוב הנשמתי שבחרת לעצמך...אז אתה טועה. כפי שהסברתי לך בהודעה מלמטה: נשמתך (אתה) בחרת לעצמך את התוכנית שאותה אתה רוצה להגשים,ולקחת חלק. בו ביום שאתה תוותר או "תתאבד" כלשונך......הנשמה (אתה) לא "מוותרת" לעצמה בכזו קלות...כפי שאתה מוותר לעצמך. אתה פשוט,תצטרך לעבור הכל מחדש פה...שוב ושוב ושוב עד שתלמד......שאתה אכן מסוגל להתעלות מעל הכל. זה חס וחלילה,לא עונש. זה האתגר של הנשמה. זו פשוט התכלית של הנשמה שלך. לגדול ולהתפתח.....למרות הקשיים,ולמרות שלפעמים "חרא". לכן,התאבדות זו לא הפיתרון ,ידידי היקר. חחחחחח ובוא אני אגלה לך משהו: אין דבר בעולם הזה,שלקחת על עצמך (בזמן בחירת החיים שלך וירדת איתו לכאן)---כשאתה לא מסוגל לעמוד בו. אתה רק לפעמים אוהב לרחם על עצמך יותר מידי. אתה רק לפעמים אוהב להקשיב הרבה מאוד לאחרים מה יותר טוב בשבילך....במקום להקשיב רק לעצמך ולתחושות שלך. אתה רק לפעמים אוהב להישאר "בחרא" של עצמך....כי זה מקום הכי נוח בשבילך. לכן....התאבדות?????...הצחקת אותי..חחחח בהצלחה איש יקר

למעלה