אני במצב הכי לא נעים בעולם!!!!

pain is MY love

New member
נשמהההההה

אני תמיד שמחה להעלות לך את המצב רוח
בכל מקרה איתי הוא נוסע על 40 קמ"ש כל הדרך ונזהר בסיבובים כי הוא יודע שאני מתה מפחד בקטעים האלה... לבד הוא נוסע 120 קמ"ש ומגרד את הכביש עם הברך בסיבובים...
אל תדאגי לשם שינוי הוא לא מסומם..
ואני לא יכולה להגיד לו פתאום "והשם הוא?.." מה אני אהבלה?! טוב אני כן... אבל הוא לא חייב לדעת מזה!!!

אה ../images/Emo10.gif

גם לשכן שלי היה אופנוע כזה..קווסאקי יפהפה התאהבתי בו ואפילו ישבתי עליו אהההההה אופנוע ענקייייייי בקושי הצלחתי לתפוס בהתחלה שלו, אבל בכל זאת הצלחתי-מה לא עושים כדי לעזור לשכן המתוק עם האופנוע שלו (כן, אני קטנה ונמוכה
). ועד שיש לי שכן צעיר בבניין, ועד שאשתו הפוסטמה למדה לחייך הוא עזבבבבבבב וואהההההההה

pain is MY love

New member
ראסמי אופנוע יפייפה!

גם לי היה קשה בהתחלה להחזיק את המיכל מקדימה וכל הזמן פחדתי להחליק אז שאלתי את האופנוען אם אני יכולה פשוט לחבק אותו ולא לעזוב לעולם.... הוא אמר שעם כל כמה שזה נשמע לו מפתה הוא מעדיף שלא כי אז בעצירות אני אשען עליו ואפיל אותו קדימה...

zilber z

New member
פעם הבאה שהוא יצלצל.....

תשחקי אותה ישנה ותעני באדישות ותשאלי מי זה וככה תגלי את השם.... עצה מפגרת אבל ככה תצאי סבבה ובלי פאדיחות...

../images/Emo91.gifפתרון למצב המעצבן

היי, הדבר הכי טוב ופשוט שתוכלי לעשות זה לתת לחברה או למישהו להתקשר אליו, ולשאול בפשטות לאן הגיע, או עם מי הוא מדבר. נורא פשוט, ותאמיני לי...מנסיון = זה עובד! בהצלחה לך !

21להי

New member
מנסה לעזור...

את יכולה לשאול אותו.."תגיד אתה אוהב שקוראים לך שמות חיבה.." נניח הוא עונה"לא.." אז תגידי "אז איך אתה מעדיף..?" ואז הוא בטח יגיד את השם המקורי, ואם הוא יגיד כן אני אוהב אז תגידי נו איך לדוג..? ואז תביני מתוך ההקשר..:) או שפשוט תקחי את המספר פלא תני לחברה טובה.. שתתקשר כאילו היא טעתה ותשאל סליחה לאן הגעתי.. הוא אולי יגיד.. לרוני, לשרון, למיקי, או לכל שם אחר (שהוא השם שלו..) ואז פתרת את הבעיה.. אני יכולה לעשות את זה עבורך.. :) אם תרצי מתוקה. שיהיה לך בהצלחה.. תרשמי בסוף מה עשית??? אני.

AngelDiva

New member
תראי......

את כל הזמן אומרת את הקטע שהוא יעלב מי זה שהוא כאילו לא בתוך הזיכרון שלך בפלא אז שני דברים 1. כאשר החברה שלך תענה ותשאל מי זה והוא יגיד זה יהיה ממש בצי'ק צ'ק לא נראה לי שהוא יחשוב על אם הוא כן או לא בזיכרון שלך..... 2. דבר שני תמיד אפשר להגיד שענית מיהר כי מיהרת או כל תרוץ אחר שבעולם ולהגיד שלא הספקת לראות מי היה כתוב........ עכשיו גם אני
מלכה חי חי

היי תאאאאאאאאמי ../images/Emo2.gif

תראי את זאת.. חושבת שהיא מלכה!!!!!!! What Do You Have To Say About That!?!? ובתרגום חופשי כי אסוררר לדבר איתך באנגלית: מה אתתתת אומרת על זההה?!?!

לירון!!! אני לא אוהבת'ותך יותר!! ]:

מה את מתרגמתתתתתתת אני יודעת לבד!!!!!!!! לבד!!!!! לבד!!! ]]]]]]]]]]]]: עכשיו תבקשי סליחה ומחילה ]: וזאאאאאאאת שחושבת שהיא מלכה תזהריייי אל תתעסקי איתי ועם לירוני ]:

את *כןןןןןןן* אוהבת'ותי יותררר..

ואפילווו הרבההההה מאודדדדדדד המוןןןןןןןן המוניםםם יותררר
אל תכחישי!!!!!!!! פשוט אל!!!!!!!!!!!!! חוצמזהההה.. את אמרתתתתתת לי שלא לדבר איתך באנגלית אז תירגעי!!!!!!!! כן אה. הפחדת אותההה..

טוב... אולי.. ]:

ולא ביקשת סליחה ומחילה!!!! ]]]]: אז אני אבקש שוב לירונייייי תבקשי סליחה ומחילה ממני!!! ]]]]]]]]: אם אמרתי לא לדבר באנגלית אז למה דיברת בכל זאת? אה? רעה. את לא אוהבת'ותי רק מתעללת ]: כל ההודעהההה רק פרצופים עצובים את רואאאאאה מה זה את רואההההה! אני ב'מת הפחדתי אותה!!!! נכון ילדה שחושבת שהיא מלכה?!?(נחכה שהיא תענה מתישהו) אל תזלזלי בכישורי ההפחדה האינטרנטיים שלי כפרות.

בטוח!!!!!!!!!!!!!!

כככככי אני לא צ'כה לבקש :[ לא עשיתייי שום דבררררר רע :[ כי באנגלית זה נשמע יותר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז רשמתי ותירגמתי בשבילך
תגידי תודה יא כפויית טובה!!!!!!!!!!! ואני כןןןןן אוהבתתתתתתתתתתתת'ותך
יאמיייייי תאמייי
אני? מזלזלת? חס וחלילה חס וכרפס !! [חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
]
?

100%?

בטח שכן ]: את זילזלת בכישורי הידע שלי באנגלית ואנגלית זה נושא רגיש ]: אז אני מבקשת בכל לשון של בקשה(?)-חידלי!!! ]: "תודה יא כפויית טובה"... עכשיו מרוצה לירוניייי..? [[[: צ יאמי תאמי לא יאמי לירוני כן כההההההה. את. את בעצמך. ]: ווועא העיקר שאת מצחיקה ת'צמך פה [[[[[: יאאאאאא אני שוב אביא לך אותה בהפוכההההההה... וווווווווווווועא פצצות,שיגווווועים,קבליייייי:
?(?) הפוכה או לא הפוכה?! הפוכה!!!

כה. ../images/Emo9.gif

אבל!!!!! את!!!!!!!!! אמרת!!!!!!!! אז!!!!! שקט!!!!!!!!!
יאאאאאאא יא יאאא צפויה שכמותך :||||||||||||| לאאא. יאמייייייי תאמיייייי
כן, צ'מעי......
בעצם אין לי מה להצצצצצצצצצצ'מיע תאמי. להצצצצ'מיע
חחחחחחח שיגועים.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
*נרגעת* לאאאאא לא לאאאאא..
לירונייייייייי

כה? ../images/Emo9.gif

אבל!!! אני????? אמרתי???? אז!!!! שקט???? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה טוב. ליייייייייירווווווני מעלמת!!!!!!!! מעלמת!!! יאאאאאאאאאא [[[[: איזה כיף שלירוני מעלמת!!!! [[[[[[[[[[[[[[[:
ווווווווווווועא שוב לירוני מצחיקה ת'צמה!!! חבל שאין לך מה להצ'מיע ]:. חבל. חבלחבלחבל. ושוווווב...לירוני..לא מגוונת..ומצחיקה ת'צמה!!! מהההה הולך פההההה שטלאאאאאאאאאח אה לירוני מה עם שצאוווו קבאווווו?! אין שצאו קבאו. אין אין שצאו אין שצאו קבאו.

כההההההה ../images/Emo9.gif

*מתעלמת* טפילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גםםםםם אני הבאתיייייי בהפוכההההה :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] *אני חושבת* אייההההה כואבבבב לי לחשוב
מההההה? הצחחחחחקתי ת'צמי :| רק מקודם!!!!! עכשיו צחקתייייי ממך אז שתקי :| מה את מדברת בכלל :| שצאוו קבאוו ווש ווש חחחחח וואע שצסססס.. יאאאאא יא יאאאאא יוווווו יווו יוחחחחח קולולולולולולולווווווווווווווווושה
לירוניייייייי רולזזזזזז
|שרביט|

כההההההה ? ../images/Emo9.gif

חיחיחיחייי יאאאאאא [[[[[[[: וועא וועא לירוני הביאה אותה בהפוכה זה מסוווווכן. את רואה את מודה בעצמך שאת מוגבלה שכואב לה לחשווווב וכאלה...|: אני מדברת? אני רק מקלידה. קלולולולוווווווווווווושה זה... יפה.. כה.
לירוני לא מלכה!

../images/Emo46.gif

I Hate You!!!!!!!!! אוי סליחה, אסור לדבר איתך באנגלית.. אז אני אתרגם לך: אני שונאת אותך!!!!!!
ולירוניייייי מלכה וחצי

למעלה