אני במצב חברתי קשה

גאולה28

New member
אני במצב חברתי קשה

הגעתי למצב שאין לי חברות יש לי חברות מהתיכון אבל אני כבר לא יוצאת איתם הרבה כל אחת התרחקה והיתה חברה ממש טובה גם היא עברה עיר , ואני ממש מרגישה לבד יש חבר אבל אני מרגישה שמרוב שאין לי חברות אני רק איתו כל היום וכאילו אני מרגישה שבגללי הוא גם מפספס את החברים שלו כי הוא כל יום איתי ...... המצב פשוט ממש לא טוב מרגישה לבד בלי טעם בחיים
זה לא היה ככה לפני וזה פשוט נוצר מצב כזה נהיתי תלויה בחבר ואני לא יודעת איך לצאת מזה זה מוגזם
אני גם לא עובדת עדיין אני יודעת שאם אמצא עבודה אולי אכיר שם בנות אבל כרגע המצב ממש רע
תייעצו לי מה אני צריכה לעשות......

Sun Wukong

New member
בתור אחד שנמצא באותו מצב כמו שלך

רק בלי בת זוג, הפתרון היחיד זה למצוא מסגרת חברתית כל שהיא (עבודה, לימודים) ולהכיר דרך שם בנות. השאלה, איזה סוג של חברות את מחפשת? חברות לבילויים שמחייבות קרבה גיאוגרפית, או חברות בשביל לדון על תחומי עניין משותפים, שאת זה את יכולה להשיג גם דרך פורומים.

Optimistic Girl

New member
תראי

כדי להיות חברה של אנשים
(לא מתכוונת ספציפית עלייך)

האדם צריך ללמוד איך להיות חבר
זה אומר שלא רק כל הזמן לדבר על הבעיות שלו
אלא ללמוד לשמוע ולהקשיב אל הצד השני
וגם לשמוע ולהתעניין בו ...

זה משהו שאפשר ללמוד
ויש גם ספרים בנושא מערכות יחסים חברתיות

ברוכה הבאה לפורום
ואת מוזמנת למצוא חברות גם פה בפורום!!

אני הכרתי מתפוז חברים נפלאים

אגב מוזמנת למפגש פורום שאני מארגנת
זה יהיה ביום שבת בראשון לציון

אם לא תוכלי לבוא יהיו מפגשי פורום נוספים

Purple Mushroom

New member
יכול להיות שפעם הייתי במצב שלך

אבל זה אולי בגלל שאשתי לשעבר. (גרושתי, בזמן שהייתי נשוי לה), ניסתה למנוע חברים ממני, או משהו כזה בערך.

יש אנשים שמספיקה להם הזוגיות העוטפת הזאת.

אז כפי שענו לך, מסגרות חברתיות, זה הפתרון, אם בעבודה הבאה, אם במסגרות חברתיות כאלו ואחרות, מתנס"ים, חוגים, מועדונים חברתיים. (לא מכיר כ"כ כאלו מחוץ לקהילות שאני מכיר, סיבכתי את עצמי קצת. לא נורא).
וגם כאן, כפי שהגיבו לך. האדם באמת יצור חברתי. בהצלחה !
=]

שן201

New member
באותו מצב כמוך!

אני כלכך מבינה אותך...גם לי הייתה חברה ממש טובה שהיא עברה לארץ אחרת ועכשיו אני מרגישה לבד כי אין לי עוד חברות באמת טובות...
ויש לי גם בן זוג ובאמת טוב ביחד אבל את מרגישה כבר תלויה בו כי אתם מבלים כל הזמן ביחד ואם הוא לא יהיה אז פשוט תישארי לבד.
גם אני מנסה לבין מה עושים במצב כזה..

למעלה