אני במצוקה.

GrEeNwOmAn

New member
אני במצוקה.../images/Emo175.gif

תקשיבו את הסיפור, זה דחוף- אוקיי, בקורס קניתי סט מברשות יקרות, ואני ממש מתחרטת על כך, יש לי נקיפות מצפון, קניתי מגרדת, ועוד מגרדת שונה, מברשת קשה, מברשת מים, מנקהפרסות, ועוד מברשת שעלתה 145 שקל. אז אושר עשה לי הנחה של 60 ש"ח. ההורים ידעו חלקית זאת, שחזרתי מהקורס סיפרתי להם, והם כעסו אך לא צעקו. התפלאתי מהתגובה שלהם. אבל יש לי ממש נקיפות מצפון ואני לא יודעת מה לעשות, אני משתגעת.....

niko girl

New member
אמ אני הייתי מציעה לך..........

מההתחלה לשאול את ההורים שלך אבל אם כבר קנית אז את יכולה או להחזיר את זה (זה לא בעיה..) אבל אם את כבר קנית ואת לא רוצה להחזיר אז כדאי לך או לתרום את זה לחווה שלך! או להגיד לאמאמ ואבא שלך זה הכסף שלי ואני אעשה איתו מה שאני רוצה. זאת בחירה שלך ולא צריך להיות לך נקיפות מצפון!

JustAlona

New member
מה הבעיה.

תמכרי ב 75% מהמחיר שקנית לחווה שלך. אם לא השתמשת ב 95% מהמחיר.

RoNy S

New member
המשוגעת הזאת קנתה קסדה מכנסיים ו

מברשות ב700 ש"ח!!!!!!! אבישג....מצטערת להודיע לך.....אבל....את משוגעת לגמרי... אם היה לך סוס אז היית קונה מברשות אבל אין לך אז....

niko girl

New member
אבישג??.

את נורמלית? מה קרה? לא היה לך על משהו אחר לבזבז את הכסף שלך? זה מוגזם לאללה!!!!

GrEeNwOmAn

New member
טעות בדברייך.../images/Emo175.gif

קניתי מברשות ב- 250 ועוד מכנס וקסדה שההורים הסכימו כי הציוד היה קטן עליי. המברשות מהכסף הפרטי שלי. רוני תפסיקי להגזים... מה האייסיקיו של חן? ותמסרי לה דש. חוצמזה אושר אמר שהוא לא יבוא כמה זמן, אז הייתי חייבת לקנות הכל בבת אחת. עלה 650 יחד, אפילו פחות. ככה שתפסיקו למזמז שטויות.

חמודה יש דברים זולים יותר

תראי לי יש 2 סוסים ואני משלמת פחות על מברשות + דברים אחרים ממה שאת שילמת.פעם הבאה תחשבי אם את באמת צריכה את זה כי בטח יש לכם מברשות בחווה וחוץ מזה תשקיעי מחשבה והיגיון במחיר כי אם לא תקני מייד אז תיקני פעם אחרת ביותר זול כל מה שקנית לא עולה יותר מ100 ש"ח או 150 גג (מה זה 145 למברשת?????????)

אבישג.. פחחחחחחחחח כנסי..

מי קונה אצל אושר דברים?! מה את נורמלית?! אני קונה רק אם ממש אני צריכה!!! למשל הפעמונים של הסוס שלי נקרעו אז קניתי אצלו חדשים! כי אני לא יסע לחמד בשביל פעמונים!! אבל מה הטמטום?! לקנות מברשת ב-145 ש"ח?!?! WTF?!! אני את כל המברשות לסוס שלי קניתי באיזה 150 ש"ח.. וקניתי הרבה מברשות... ובכלל אין לך סוס אז בשביל מה לקנות מברשות?! ולקנות אצל אושר ציוד זה ממש דבילי.. אבל את גרה בצפון אז אין לך ממש אפשרויות...

כןןן.. אני תמיד עושה השוואות ב...

מחירים אצלו לעומת המחירים בחמד או בחנות סוס באודים.. למרות שבחנות באודים זה לא חברות ידועות.. אבל למשל בחמד קניתי לתחרות רשת חציר.. בחמד הרשת עלתה 30 ש"ח.. הרשת הכי טובה כמובן.. והרשת הכי זולה עלתה 15 ש"ח שהיא הרבה פחות טובה.. ברוכב ההרשת הפחות טובה עלתה 30 ש"ח והרשת הטובה 45 ש"ח... גם הראשיות בית והחבלים יותר יקרים.. גם הכפפות.. מגנים.. הכווול! אבל מה לעשות... גם אין לו מה להוריד כי גם החנות נמצאת ליד כל החוות העשירות (רישפון, אודים ועוד כמה באזור..) והם קונים רק ממנו וכולם שם עשירים אז לא אכפת להם מהכסף והעיקר להשוויץ למי יש תציוד הכי טוב והכי יקר... אז הוא מרוויח!

NTL

New member
תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב

תהני מהציוד. תשמי אותו לסוס שלך ותתגאי בציוד הזה אל תמכרי אותו ואל תעשי איתו שטויות. ואל תחשבי על זה יותר מידי. קנית, קנית. עכשיו תחכי לחצי פנסיון או לסוס פרטי. תסתכלי על הציוד כל יום תהיי מרוצה ותחזירי למקום. ואל תשימי על מה שאף אחד אומר לך פה. ופעם הבאה קצת יעוץ לפני הקניה. זה הכל

למעלה