אני במצוקה

פימבייה

New member
אני במצוקה

אני נורא סובלת בצבא, רוב הזמן אין עבודה, ואני מרגישה שאני באה כל יום לסתם, מבזבזת 8 שעות והולכת, והשיעמום בזמן הזה יכול לחרפן! מה גם העבודה עצמה גם כשהיא ישנה היא מדכאת! אני עובדת גם עם חומרים שדי מזיקים לבריאות, לא מייחסים לזה כל כך חשיבות כי זה לא ברמה יחסית גבוהה, אבל עדיין זה מפריע לי. גם בעניין חברתי יש לי בעיות, אני בנאדם יחסית שקט ואני לא מצליחה להשתלב עם האנשים שם ולרכוש חברים, וככה השירות עובר עליי בסבל ובבדידות וזה מגיע לרמות שאני לא יכולה לסבול יותר, דיברתי עם המפקדת שלי והיא אמרה שאם אני רוצה לעבור תפקיד, אני צריכה סיבה מוצדקת לפסול מקצוע. מה אני יכולה לעשות?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שיעמום ובדידות

פימבייה, אנחנו שומעים כמה הצבא מקשה עליך, הולכת לשם ולא מבינה למה, משתעממת, ולא מוצאת את מי לשתף... ואולי ניתן לדבר שוב עם המפקדת ולמצוא דרך אחרת לשפר את מצבך, אולי ניתן למצוא פעילות אחרת מחוץ לצבא, שתוסיף קצת עניין... וכמובן, תמיד אפשר להתייעץ עם אחרים בפורום סדירים. לנסות וללמוד מנסיונם של אחרים.

drnaji

New member
אני מציע לך לעשות ככה:

לדבר עם המפקדת שלך ולהגיד לה שאת לא יכולה יותר ושאת רוצה לעבור. אחר"כ לקבוע פגישה עם הקצין כח אדם אצלך ולהסביר לו שאת רוצה לעבור לתפקיד אחר. הוא יפנה אותך למש"קת ת"ש ושם תבקשי טופס 55 (טופס שינוי שיבוצ). יבקשו ממך לנסח מכתב ולהביא להם.במכתב תכתבי את כל מה שאת חושבת וחשה (שאין לך סיפור עצמי בעבודה הנוכחית שלך ושזה מקשה עליך.שאת לא משתלבת מבחינה חברתית וזה גורם לך למעוקה ושאת לא יכולה יותר). לצערי,הסיכוי לעבור עם פסילת מקצוע זה משהו די נדיר בחיל שלי (חיל הים) אז אני מקווה שבחיל שלך זה יותר טוב. בהצלחה. תעדכני מה יקרה איתך ואם תרצי עוד משהו אנחנו כאן

למעלה