אני במקום הנכון?

beutifulll

New member
אני במקום הנכון?

אני צריכה לפרוק עול... לקח לי יותר מ20 שנים כדי להגיע למצב נואש פעם ראשונה שאני גם מודה בנואשות שלי (חברים מכירים אותי כהכי לא נואשת שיש..הם לא יודעים איזה תיסכול מסתתר בפנים) לא ברור לי למה לא מתחילים איתי,ואם כן, אז זה מיעוטים לא מתאימים- גברים זקנים למשל. אני בסדר גמור כעיקרון-מבחינת מראה. לא דוגמנית אבל בתחום הזה אני לא דואגת. אני חושבת שיש לי נתונים טובים. זה נורמלי שבחיים לא היה לי חבר? אני בת 22 ומתחילה להרגיש את הבדידות לאחרונה חברה ראשונה התחתנה לי ואז התחיל המשבר אז זהו המירמור יצא זאת אומרת הוא נשאר אבל השתחרר קצת. אה ו..נעים מאוד לילה טוב

magenta73

New member
את בת 22

את צעירה בטירוף! וזה נורמאלי. החבר הראשון שהיה לי היה בגיל 23. תצאי, תהני, תחייכי (זה מדבק), אז חברה שלך התחתנה, אז מה. זה נורא מוקדם לדעתי. וזה לא קשור אליך, אל תעשי השוואות, את לא תצאי מזה בחיים. תמיד הדשא של השכן יראה ירוק יותר... גם כשהוא צהוב... או חום... ו...נעים מאוד! ברוכה הבאה!

beutifulll

New member
../images/Emo9.gif

לאור יום הדברים נראים יותר טוב תודה על קבלת הפנים והמילים הדבקץ אוץי בחיוך...

את צעירה -סבלנות זה אומנות התקוה.

היום רוב הבחורות לא ממהרות להיכנס למוסד הנישואים בניגוד לעבר . אין מה למהר אבל גם לא לישון .ההרגשה שחברתך הראשונה התחתנה כל אחד וגורלו או זריזרותו.זה לא אמור להלחיץ אותך או להדליק מנורה אדומה למצבך. זה שאין לך עדין חבר אולי מפני שאת לא תורמת די לקשר זוגי . אנשים מבוגרים מתחילים איתך כלומר את מחוזרת נאה ומענינת אבל לא על ידי בני גילך ?. המשברון שלך טבעי ויעבור .העסיקי את עצמך צאי למקומות בילוי ופנאי. החיים יפים.קטפי אותם ויצאו פירות .

beutifulll

New member
היי,

לא הבנתי האם שאלתך היא שאלה רטורית או שאתה רוצה שאענה עליה....

ברמודה

New member
את מבולבלת מתוסכלת ונואשת

הזמן הוא התרופה הכי טובה .תסתכלי קדימה לצעד הבא.

ghatto

New member
כשבחורים מתחילים איתך

איך את מגיבה ? אולי זה משהו שמתחיל שם בהרגשה שלך והתגובה שלך.

beutifulll

New member
כעיקרון

פשוט לא מתחילים... אם כן(מעט ובקושי) אז אני בדרך כלל יחסית ביישנית לא מתנפלת או משהו הרבה פעמים מביכה אותי הסיטואציה...

ghatto

New member
אני לא מופתע מהתשובה הזו

את צריכה להתחיל לעבוד על עצמך.להיות יותר פתוחה.לתקשר יותר טוב - וזה גם אומר להתאמץ בשביל זה אם זה לא בא בטבעיות.תנסי לנצל את ההזדמנויות שכן נקרות בדרכך כדי ליזום שיחות עם זרים (אפילו שאמא אמרה לא לעשות את זה) - גם נשים וגם גברים. להיות מופנמת וביישנית זה לא דבר רע,אבל לפעמים זה מקשה.פעם הבאה שאיזה בחור מנסה ליזום שיחה איתך (זה ממש לא קל גם להם) אז תעזרי לו מעט - תתענייני,תשאלי ותחפשי קצת עניין בשיחה - אפילו אם זה מביך קצת.קצת מבוכא עוד לא הרגה אף אחד. אגב,הסתכלתי בכרטיס שלך והוא פשוט משעמם (מתנצל על הבוטות).אי אפשר לדעת עליך ממנו כלום.נסי למלא אותו במשהו שמגיע ממך.אין מה להתבייש.ולתת לאחרים לקרוא את ההודעות שלך (אלא אם אולי את כותבת כל מיני דברי פרובוקציה בפורום אחר) יעזור לאנשים אחרים להכיר אותך.את יכולה גם לשנות את הכיתוב ל"פנוייה ומחפשת" - זו האמת לא? אז למה לא לפתוח איזה פתח מהכיוון הזה.

למעלה