אני במשבר

lital1000

New member
אני במשבר../images/Emo101.gif

מכירים את זה שלא הולך משהו וזה מתסכל? ניסיתי לעשות חתול מפוסל בבצק סוכר,אומנם אמא שלי אמרה שהוא חמוד אבל הוא היה ממש מכוער לפי דעתי ובסוף כשבאתי לצבוע אותו אחרי שיבשתי אותו יום שלם העיניים שלו יצאו כמו חייזר,אז זרקתי אותו לפח,ממש מבאס,ועכשיו אני כל כך מתוסכלת מהחתול הזה שלא בא לי יותר לעשות דברים שאני לא יודעת איך לעשות אותם על בטוח,אני חושבת שכן צריך חוש פיסול וציור כדי לעשות את הדברים המדהימים שאני רואה כאן (אשמח לקבל תגובות שישכנעו אותי אחרת,עדיין יש תקווה)

Hun1

New member
היי ליטל קודם כל קבלי../images/Emo24.gif

אני רוצה להגיד לך שחבל שתתיאשי. אז יצא אחד לא טוב. זה לא אומר שהחתול הבא שתנסי יצא גם כן ככה. אני ממליצה ללכת לעשות סדנא כדי לקבל ביטחון יותר בעבודה על בצק סוכר ולקבל טיפים. מה שאת עוד יכולה לעשות זה לקנות איזה ספר הדרכה טוב. אני אישית גם כן מתחילה ועוד לא ניסיתי פיסול אבל זה גם יגיע. תתחילי אולי מדברים קטנים כדי להתאמן ואני בטוחה שתראי תוצאות
אם תרצי אני יכולה להראות לך דוגמא לחתול שוכב ואיך מכינים אותו. בהצלחה

../images/Emo24.gif לא להתייאש

אני בדיוק בדיעה אחת עם Hun1. אין סיבה להתייאש. בטוח שסדנא תעזור, תרגול ואולי הצצה לאתרים שבהם יש הדרכה מצולמת ומפורטת של איך לפסל דברים מסויימים. תנסי את הקישורים הבאים

analib

New member
שלום!!! בוקר טוב!!../images/Emo20.gif

זה באמת קשה מאוד לפסל! אני היתי בסדנא הראשונה וזה מאוד עזר לי. לא למדנו לפסל, אבל קיבלנו יותר ביטחון. השבוע עשיתי 2 עוגות שעוד לא הספקתי להוריד את התמונות. אחד עם ברני הדינודאור, שהוא רק בן דוד רחוק!!! אבל בהתחלה זה ככה. גם אני אומרת לכולם שצריך לדעת פיסול... אבל זה כמו שקראתי בכתבה עם דבי בראון, צריך לנסות ולשים את הפחד בצד!!! אילנה.

t a l talim

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif,

ולהתעודד! כמובן שלא קל ופשוט בהתחלה- פיסול מצריך ידע והמון אימון, אבל מי שמתמיד- מצליח! ואז הסיפוק גדול שבעתיים... תני לעצמך זמן וקרדיט, תתאמני... מבטיחה לך שהתוצאות לא יאחרו להגיע.

lital1000

New member
תודה לכן על התמיכה,אני באמת רוצה

להגיע לסדנא,אני מקווה שאני אצליח להגיע בקרוב

haiavered

New member
ואני רוצה להגיד לך .שרק כנראה הזמן

מרפא את כל התחלואים שבבצק סוכר . אני גם חדשה ולא היה עולה על דעתי להתחיל מחתול מפוסל ואת, כל הכבוד. הצלחת בחתול לא הצלחת באיפור .מה כשהתאפרת פעם ראשונה הצליח לך? לא .ועכשיו בודאי את מאופרת לעילה דה עילה אני עכשיו גם דפקטים מעלה לפורום. אחרת איך אני אשתפר ?

lital1000

New member
את צודקת,אני חושבת שאפילו

היום אני כבר יעלה איזה משהו שהכנתי אבל יותר מאוחר,בינתיים תודה על העידוד

למעלה