אני במשבר

Asaf sh

New member
אני במשבר

התעוררתי בוקר אחד וגיליתי ריקנות. פתאם עולות בראשי שאלות מוזרות. אני שואל את עצמי האם לזה יחלתי? מה עם הרומנטיקה שמראים לנו בסרטים? מה עם הסקס שמראים לנו בסרטים אחרים? אני נשוי בעושר ובאושר אבל פתאם התעוררתי לריקנות.

magenta73

New member
סרטים זה סרטים

מה הקשר שלהם למציאות? אין. חוץ מאשר לגרום לך להרגיש ככה... הם מוכרים אשליה, הם מוכרים חיים יפים בתוך סוכריה מתקתקה וורודה... אל לך לרגע לקחת אותם ברצינות... במקום להוציא אנרגיות מטופשות ולבכות על כך שאתה לא נראה כמו בראד פיט, קום, תכין לאישתך שאתה אוהב והיא אותך, קפה חם, חתיכת רוגעלך... תן לה נשיקה על הלחי, כי בפה זה מגעיל בבוקר לפני צחצוח השיניים (עוד משהו שהוליווד שכחה)... ותגיד לה כמה אתה אוהב אותה...

אורזמן

New member
../images/Emo45.gifכל מילה בול

אסף, תעשה את החיים מעניינים, כמו בתקופה הראשונה שחשתם משיכה חייתית בינכם, תלכו לסרט, תתמזמזו כמו שפעם הייתם עושים.... ים... חניה בכביש צדדי והתעלסות מול הכוכבים. שינוי מתמיד, לעשות את החיים מעניינים. יש אהבה, יש עושר.... זרום איתה למחוזות חדשים וישנים. בהצלחה גבר, שמור על מה שיש בינכם...

מסכימה ../images/Emo127.gif חוץ מדבר אחד ...

כשאוהבים שומדבר לא מגעיל. שומדבר !!

duduamar

New member
לא מסכים...

אני מאוד אוהב את חברה שלי והיא אותי (מקווה לפחות), ועדיין - אנחנו לא מתנשקים בבוקר בלי לצחצח שיניים.

טוב.זאת דעתי..

יש עוד המון דברים "מגעילים" ...( אייך אתה עם
)ואתה עדיין עושה את זה .. אני לא אומרת שמהיום והלאה אתם תתנשקו רק לפני שהיא מצחצחת שיניים אבל זה לא כזה ביג דיל (מבחינתי לפחות).

duduamar

New member
../images/Emo19.gif לא מגעיל אותי.

אם בחורה מספיק הגיינית - גם אין סיבה שזה יגעיל. אני נהנה מזה. הסבר יותר מפורט, צריך להעביר לפורום מתאים יותר

duduamar

New member
גם זה משהו ../images/Emo140.gif

אני אומר בצנזור - רק לראות לשמוע ולהרגיש את הבחורה מתפתלת, ונהנית כל כך - מסב לי עונג עצום. ENOUGH FOR THAT.

תשובה...לאסף...

מעניין מה שאתה טוען... ולפי כל הכתוב בספרות וגם תחושה פנימית הרי זה ברור משבר אמצע החיים... מה שמעניין שלמרות העצות שנתנו לך האם זה עובר??? בהצלחה....

הייתי שם.....

קודם כל ארגיע אותך ואומר שזה עובר..... תנסה למצוא איזשהו תחום שמעניין אותך, תחביב, משהו שאתה אוהב לעשות. תשתדל לשמוע מוזיקה שאתה אוהב. תנסה להחיות את חיי האהבה שלך עם אשתך...תיזום. והכי חשוב פשוט תשתדל להיות נוכח בחייך שלך. יש מלא ספרים לקרוא בנושא... וזה שנכנסת לפורום לתקשר עם אנשים בטוח יעזור גם. יהיה בסדר!

למעלה