אני במשחק הזה לא משחק

שרוף

New member
אני במשחק הזה לא משחק

כל הממסד הישראלי רקוב עד היסוד. כנסת ישראל היא חבורת פשע בעם. הם רוצים (אני מתכוון לחברי הכנסת) את מנעמי החיים וולוו,משרד עוזרת פרלמנטרית,נהג,ועוד ועוד כיבודים. אין רצון זה כעשר שנים לתת תשובות אמיתיות לבעיות אמיתיות גם מבפנים וגם מחוץ. רק החלפת המשטר הנוכמי ושיטת הממשל הנוכחית יביאו את השינוי. נכון להיום זה הולך כך. פה אזרח שם חייל פה פיגוע שם ירי זה נקרא להעלות למולך (עגל הזהב) קרבן רק שהקרבנות הם אנשים חיים ובלבד שאנו (חברי הכנסת) נמשיך במנעמי החיים. העבודה היחידה שלהם שהם עושים בהצלחה לא מבוטלת זה להשתמש באמצעי התקשורת המשתפים איתם פעולה כדי לכסות את התחת שלהם. מכירים? צה``ל לא יכול לנצח,רוצים מלחמה כוללת? ועוד ועוד.... חבל על הזמן רק חבל שאנו אזרחי ישראל משתתפים במשחק שלהם. אני שם פתק לבן בקלפי.

שרוף

New member
אני רוצה להבין!!

יותר טוב לא ללכת בכלל ולהצביע או ללכת ולשלשל פתק לבן בקלפי? מה דעתכם? אני לא תומך בברק ובמדיניותו. אני לא תומך בשרון שהולך עם החרדים. זאת זכותי ועליכם לכבד אותה כמו שאני מכבד את זכותכם להצביע למועמד זה או אחר.

אלוני.

New member
בא תבין

אני מכבד את זכותך לכל פתק שתשים בקלפי, אלא שלפתק לבן בשיטה הישראלית אין משמעות ומחאתך לא תקבל ביטוי כלל. רצונך , כבודך.

סופיה2

New member
מה זה יעזור

מה זה יעזור

אני עדיין לא מבינה איך ישרת פתק לבן את המדינה. לך אם תתן לאחרים לקבוע בשבילך מי יהיה רה``מ? חוץ מזה זה כבר לא משנה כי במילא אריק שרון יהיה רה``מ הבא. (ופתק לבן ישרת אותו כמובן ולא את ברק).

שרוף

New member
יש לך טעות בבסיס ההבנה של זכויותיו של האזרח בדמוקרטיה.

אותי באופן אישי זה לא מעניין אם ברק או שרון יבחרו. אני משוכנע שגם עם שרון נקבל את אותה הכנסת ונקבל את אותה השיטה שאני לא מקבל אותה. יש לך טעות בהבנה של משמעות הפתק הלבן. הפתק הלבן לא עוזר לאף אחד להבחר. הפתק הלבן הוא אקט של מחאה בלבד כי המחוקק קבע שהוא לא אלקטור הוא לא יכול להשפיע. אפשר לשלול ממני את היכולת להשפיע אבל אי אפשר לשלול ממני להביע מחאה על הממסד הרקוב והמושחת. הדרך היחידה להביע את מחאתי ביום הבחירות היא לממש את זכותי להצביע בפתק לבן.

למעלה