אני במתח!!!!

amitmom

New member
עציון מה קרה? חמותך באה לבקר

ואתה לא יודע איזה מטעמים להכין? או שאלת הפטרוזיליה עלתה שוב?

עציון

New member
BINGO

כבר מזמן לא שמענו ממך. נדודי שינה, הא? אז קודם כל נאחל לאימך שתעבור הניתוח בשלום. אמן. אמן. שנית כל, שאת תרגישי טוב. שלישית כל, פטרוזיליה ואני= חברים הכי טובים. אה-מחייה... ונכון, המתח עולה ועולה לקראת שעות הערב המאוחרות: האם אבלה בליל שישי עם חמותי או עם גיסתי. זו צנון וזו איצטרובל, בלשון סיגליא. אין, אין כמו הבנות(או שהן חמות או שהן גיסות...)

הגנובה

New member
עציון... סבתא שלי תמיד אמרה שאלוהים

לא מכה בשתי ידיים... אם תבוא חמתך - לא תבוא גיסתך - ולהיפך

עציון

New member
לא. זה לא ככה. אני גם במתח וגם

בחרדה. וכל כך למה? כי מסתמנת המגמה ששתיהן יגיעו....HELP!!!!!! שבת, אני ושלוש נשים.....איך יעמוד..אופפפססס, סליחה, איך אני יעמוד בזה?

הגנובה

New member
ניצחת עציון../images/Emo70.gif אני מרימה ידיים....

על זה גם סבתא שלי לא ידעה מה לאמר....
אולי רק... אורח הוא כמו דג... אחרי יומיים - מסריח
.... אתה רואה - אז בכל זאת אלוהים לא מכה בשתי ידיים... הם לא יסריחו... (אני מקווה שהם לא נשארים יותר מיומיים
)

מנופ

New member
עציון, אתה מוזמן לבוא אלי

חוץ מהבעל שמגיע לאחר שבועיים שהיה על המשמר אין אורחים, כך שאתה מוזמן בשמחה. רק אל תשכח להביא פטרוזיליה.

עציון

New member
מאחר ואני אדם רציני , אז אני בא..

רגע, רגע. מה אמרת? גם בעלך בא? NO THANK YOU

מנופ

New member
כשבעלי ישן הוא כמו אויר

כך שאתה יכול לבוא, כי בטח אחרי שבועיים שבהם השלים שעות שינה בשביל כל העולם חמותו וגיסתו הוא יעיז ויואמר שהוא עייף, לא ישנתי כבר 3 שעות וכו' וכו' וכו'.

עציון

New member
הבעיה זו: אני ולא בעלך....

מי שעושה את הרעש זה אני כך שגם שינה עמוקה לא תעזור לו....

amitmom

New member
עציון אתה כל פעם הורג אותי עם המענה

שלך..
שנית תודה על איחולי ההבראה לאמא שלי. שלישית אני מרגישה יותר טוב רק שהרופא המומחה לסכרת נזכר לצאת לחופש ועכשיו אני צריכה לחכות עד שהוד מעלתו יגיע כדי לתת לי הסברים. רביעית מסכימה עם שמות התואר/העצם שבחרת. איצטרובל וצנון מתאים גם לחמותי וגיסתי. אבל אני בטוחה שתצלח גם בדרך הקשה הזו של אירוח ירקות. חמישית..לג'יפ יש בעיה כי גם אני אוהבת פטרוזיליה..אז הרוב קובע.

עציון

New member
Y Y איך שכחתי. בודאי שיהיה בונוס

היום נסענו בצהריים להביא אוכל לבונוס כי הוא היה ....רעב.

jif

New member
התכוונתי לבונוס אחר

הבונוס שמגיע עם הגיסה (חוץ מהחמות כמובן)

עציון

New member
איך שאני מתדרדר. ובכן, כפי שציינתי

אני במתח עצום משום שהמארחת עוד לא חזרה הביתה ואני ממתין לגזר הדין.

למעלה