אני בן יחיד ו...

IAF123

New member
אני בן יחיד ו...

שלום, קוראים לי דניס. אני בן יחיד. עליתי מרוסיה לפני כ 8 שנים. ההורים שלי - בוריס ואירנה לא חותמים לי על הטופס של קרבי. אני רוצה להיות במג``ב. יענו סבבה וכל זה. גם לחברי לחיים - לאו - כך אני קורא לו לא חותמים על הטופס. האם אפשר לזייף את זה איכשהו? יענו אשכרה אני צריך את התשובה דחוף. אני צריך פול תגובות. ביי דניס

ysofer

New member
תצב להם אולטימטום!

תגיד להם שאם הם לא יחתמו אז תעשה כך וכך.. כל מיני, דברים שיפחידו אותם

גבררר

New member
תפתח בשביתת רעב :)

במקרה הטוב ההורים שלך ישברו ויחתמו לך בסוף על הטופס... ואם זה לא יקרה אז לפחות תוריד כמה קילוגרמים...שגם זה לא יזיק היום... :)

Casus Belli

New member
חה חה חה

דניס היקר! לפני 10 שניות ביצעתי בדיקה ב-10 ההודעות האחרונות שלך ולתדהמתי הרבה גיליתי ששמך הוא גדי. פרט לכך, גיליתי שלפני שתי הודעות בדיוק שמות הורייך היו יאסר וסועה (זוכרים את המלש``ב עם 2 הלבבות???). אין לי מושג למה אתה עושה את זה, אבל אתה לא מצחיק. יום טוב לך ``דניס``, Casus

IAF123

New member
Casus Belli היקר

חברים שלי שאין להם גישה לאינטרנט ולמקורות מידע אחרים מבקשים ממני שאני אברר בשבילם פרטים אודות המקרים שלהם. יש לי חבר שקוראים לו דניס וכמו כן גם עוד חבר שלהוריו קוראים ``יאסר וסועה`` ... אז אנא ממך, אל תיהיה ייצור ותחשוב שעובדים עליך, כי אם כבר עובדים - זה על כולם ובפרט לא עליך. על החתום, גדי.

Casus Belli

New member
גדי היקר

אוקיי... הבנתי. לא עובדים רק עלי, עובדים על כולם. 100%. ;-) לילה טוב לך ולבני משפחתך, Casus

חופשי

New member
IAF123 , אחי

אין שום סיכוי לזייף, ואם יתפסו אותך אתה תשלח להרבה זמן לכלא על רמייה, וזה גם תיק מצ``ח וכו`. הפתרון שלי בשבילך הוא פשוט לשגע את ההורים שלך, ולבסוף להחליט מה שטוב לך!

zrobavel

New member
איזה דניס

דניס ולאו מירושלים ? רק שיהיה ברור - חבר לחיים הכוונה לחבר - מאהב. זה מה שמתכוונים בדרך כלל שכותבים חבר לחיים .

IAF123

New member
לא, הם לא מירושלים

הם לא מירושלים. הם מתל אביב למה, יש עוד דניס ולאו בארץ ? פיצוץ!!!

ולדי

New member
לך תהיה ג`ובניק

תגיד להורים שלך תודה על שהם לא חותמים לך ולך תהיה ג`ובניק. אלא אם אתה כמובן רוצה להיות כל הזמן בסכנה ואחרי זה גם להעיד בוועדות ולהסביר למה ירית בערבי הזה ולא בערבי ההוא.

morrison

New member
ולדי אמא שלך זונה

יא הומו יא קוקסינל אתה בטח הומו נכון לך תבקש ממשהו שיביא לך בתחת מה זה אל תלך לקרבי רוצה קרבי תשאל את אמא שלך מה עשיתי לה אתמול בלילה יא מניאק מוות למשתמיטם יא קוקסינל

תמיד יפה לראות אנשים שמתבטאים כמו

שצריך. מחממם את הלב. זה שבן אדם לא רוצה להיות קרבי, לא אומר שהוא לא רוצה לתרום, או שהוא קוקסינל/הומו או כל דבר אחר.

morrison

New member
אחי אתה כלי

תן לערבים בראש תנקה עם מגב את הבתים של הערבים הבני זונות

כך תגובה

יענו אשכרה אתה דפוק בראש. קרבי זה חרא. לך תמצא לך כוסיות בקריה. ותגיד תודה להורים שלך.

למעלה