אני בן 13 ורוצה להציג את עצמי

baryariv

New member
אני בן 13 ורוצה להציג את עצמי

אני בן 13.5 ונוסע 4.5 חודשים ואני יודע הילפליפ קיקפליפ אולי מעל סקייטבורד וחצי (30 ס"מ) 50-50 וריאל קיקפליפ שביט פופ שביט אולי 180 אבל יש לי בעיה כשאני עושה את האולי 180 אני עושה ממש נמוך ושאני מנסה גבוה הסקייטבורד בורח לי למרות שאני מסובב את הכתפיים ואת האגן מה לעשות?

ShLuMp

New member
נכוווון

אני בן 6 ונוסע שבוע ואני עושה הארדפליפ אינוורד הילפליפ 360 פליפ 360 שוביט מעל מחסום אדום

Destructo

New member
טוב תקשיבו יהומואים...

אם אתם לא יודעים כלום אז זה לא אומר שאף אחד לא יודע כלום אז מספיק כבר להטריד אנשים... ובמיוחד אתה double m ההומו הראשי! אצלנו בחדרה יש ילד בכיתה ו´ (הוא בן11-12) והוא קפץ 5 מדרגות בקיקפליפ הוא עושה אימפסיבאל וזה רק רשימה קטנה ממה שהוא עושה!! אז תבינו זה לא משנה הגיל !

ShLuMp

New member
נכוווון

הגיל באמת לא משנה אבל אם הוא נסע רק 4 חודשים אין סיכוי שהוא עושה חצי מהרשימה שהוא כתב!!! אז דיי ליהיות שקרנים מפגרים

dizinteria

New member
מסכים

איך אתה יודע את כול החרא הזה ,יא שקרן מוצץ לעיזים?

baryariv

New member
אני יודע את כל זה...

אנהי מתאמן כל יום איזה שעתיים ולפעמים אני נוסע לכפר סבא.. זה שאתם חארות ולא יודעים כלום זה לא אומר שאתם צריכים להגיד לילדים אחרים שהם גרועים!!!

ShLuMp

New member
סבבה

אם אתה יודע את כל זה סבבה זה עוד איכשהו הגיוני אבל יש כאלה שכותבים שקרים ממש ממש מוגזמים וזה סתם מעצבן והפורום הזה לא נראה לי קיים בשביל שאנשים ימציאו שטויות על עצמם...

למעלה