אני בן 15 עושה כושר בבית האם אני פועל נכון ?

ben14141

New member
אני בן 15 עושה כושר בבית האם אני פועל נכון ?

שלום.. אני *אלי* בן 15 המשקל שלי הוא בערך 46 או 47 הגובהה שלי הוא 1.65 אנ רזה.. מאוד רזה.. בעיקרון, יש לי כתפיים רחבות, בכלל כל הגברים משפחה שלי מפותחים ( לאלה שיגידו שזה רק עניין של גנטיקה ) ולי משום מה לא הולך כ''כ.. החלטתי להיתאמן והרבה.. אז ככה רציתי להראות לכם את התוכנית אימונים שלי, שתגידו לי אתם, האם אני עושה זאת נכון ? ואם לא מה לתקן כי לי אין שום מושג בזה * כפיפות בטן 3 סטים של 30 * שכיבות שמיכה 4 סטים של 10 * מתח 5 סטים של 5 * כפיפות בטן מסוג "כנפיים" 3 סטים של 20 * לחיצת חזה 3 סטים של 20 * שוב כפיפות בטן 3 סטים של 20 * שוב שכיבות שמיכה 2 סטים של 10 * משקולות 50 פעם בכל יד , משקולות של 7 קילו * לפעמים עושה תרגילי " מסור " ו מתיחת חזה .. אין לי מושג איך קוראים לזה.. שוכב על הגב מרים שני משקולות כלפי מעלה ........................................................ כל יום , כל השבוע התחלתי לא מזמן.. ברצוני לפתח במיוחד את שירי החזה והבטן תמליצו לי בבקשה על עוד תרגילים, ואים אני עושה טעות תיידעו אותי בבקשה.. אשמח לתגובות מכם, אני נואש לעזרה :)

arad700

New member
לאלי הנואש שלנו

אהלן אלי צור איתי קשר במייל אני חושב שאני אוכל לכוון ולעזור לך ומאוד אפילו . מחכה לך ידידי [email protected] בתחרות תשאף לזהב, באימון תשאף לארד "

oridoron77

New member
ארד

אני מאמין שמטרת הפורום הוא קודם כל לעזור על גבי הפורום אם אפשר, ולתקן טעויות קריטיות (ואני ספרתי לפחות אחת), לפני שפונים בצורה אישית למטרה ידועה אחרת. משאיר את הנקודה מחשבה הזאת בשבילך. אורי

arad700

New member
תשובה הגיונית לשאלה עוקצנית

שלום אורי , אין לי מושג על מה אתה מדבר עזרה זה בדיוק מה שניסיתי להשיג , אולי הינך חושב או רגיל לכאלה שמנסים רק לצוד לקוחות וכו זאת לא היית מטרתי אני פשוט לא אוהב להסביר את דעותי ולשכתב איזשהו תוכנית על גבי פורום בלבד . גש לפורום אותו אני מנהל " www.raksport.co.il" ותבין שדרכי מקצועיות בלבד . שיהיה רק בריאות ארד-מנהל פורום רקספורט מאמן כושר אישי וקבוצתי

חן M

New member
אז

קודם כל מה שאורי אמר לך לגיטימי ביותר .. אני חושב שזה לא לעיניין שכל הודעה שנייה תפנה לאימון אישי או דברים בסגנון . דבר שני בתור מנהל פורום עליך להתנהל כיאות ואני חושב שבזמן האחרון כל ההפניות האלו לאתר הזה לא לעיניין . מעוניין להשתתף כאן ? בכיף אבל עליך להבין שאתה צריך לשתף ולהשתתף ואם לא אז אתה יכול להמשיך ולהתנהל כך בפורומים אחרים . בהצלחה .

oridoron77

New member
תשובה הסברתית לתגובה רגשית

1. לא יודע איפה ראית שאמרתי שאתה מנסה לצוד לקוחות (סחטיין על המינוח "ציד"). 2. אם אתה מסיק שהמטרה היא לבנות תוכניות דרך הפורום, הרי שהנחת היסוד שלך מוטעית לגיב מהות הפורום. 3. אם אינך אוהב להסביר את דעותיך, חזור שוב לשורה שמעל. 4. לפי הלך הרוח שלך, נס לדמיין פורום בו אנשים ששואלים שאלות, מקבלים פניות מאמנים להמשך עזרה במיילים אישים, והרי שקיבלת - פורום ללא תכלית. אורי

למעלה