אני בן 19

• פותח הנושא 1800
  • פורסם בתאריך

1800

New member
אני בן 19

קראתי קצת הודעות בפורום וראיתי איזה אנשים תומכים יש פה, אז החלטתי לספר על עצמי. אני לא יודע מה הנטיה המינית שלי. אני חושב שאני הומו, אבל עדיין לא היתה לי שום התנסות באף אחד מהכיוונים, אז אני לא יכול לדעת במאה אחוז. יש לי חבר טוב - החבר הכי טוב שלי, כבר שנתיים. הוא נראה ממש טוב, ומאז שאני מכיר אותו החלום הכי גדול שלי היה שיתברר שהוא הומו. לפני יותר מחצי שנה הגעתי למסקנה סופית שסטרייט אני לא, והחלטתי להתלבט אם לספר לו. פחות חששתי לספר לו שאני הומו (ידעתי שהוא ליברלי בעניינים כאלה), אלא בעיקר חששתי לספר לו על הרגשות שלי אליו. באותה תקופה פרסמתי הודעה בפורום זהות מינית ב-iol (כן, אז עוד היה iol...) וענתה לי בחורה שהיה לה אותו סיפור - היו לה רגשות אל החברה הכי טובה שלה, וכשהיא בסופו של דבר אזרה אומץ לספר לה, החברה שלה אמרה "אני נורא מוחמאת אבל אני מצטערת, אני סטרייטית" והן המשיכו להיות חברות. אני זוכר שכשקראתי את זה, אמרתי לעצמי: כן, בטח, אין סיכוי שזה כזה פשוט! ו... טעיתי. יום אחד, לפני חודשיים, כשהחבר הזה שלי יצא הביתה לשבת, הלכתי איתו לטיילת בת גלים ושם סיפרתי לו הכל. וזה כן היה כזה פשוט. קודם כל הוא הבהיר לי באופן חד משמעי שהוא סטרייט. הוא מרגיש קצת מוזר עם זה, אבל זה בכלל לא גרם לנו להיות חברים פחות טובים. אנחנו מדברים על זה חופשי, ומצידו זה בכלל לא מפריע לידידות שלנו. איזה כיף! באותו יום הוא הציע לי לספר לאמא שלו, כי היא אשה מאד חכמה, פסיכולוגית מטבעה וגם מאד ליברלית. היא הגיבה במלים הבאות, ואני מצטט: "נו ו...?" למחרת לא יכולתי לעמוד בזה כי זה דחף אותי מבפנים וסיפרתי לעוד חבר טוב שלי. גם הוא קיבל את זה כאלו כלום. אז זהו, זה הסיפור שלי. אני מאד מקווה שעזרתי למישהו שעדיין אין לו את האומץ. זה לא כל כך מפחיד! ואם לא עכשיו, אימתי?

DJNYC

New member
YES ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

MARMELAD

New member
ברוך הבא אלף שמונה מאות.....!

(איזה נחמד אני היום, יושב מול המחשב ועונה לכל אחד פחות מחמש דקות לאחר כתיבת ההודעה, ממש יועצת און ליין נהייתי...טוב, לא חשוב עכשיו) אז כאמור ברוך הבא. על פי המנהג, קבל
ואתה מוזמן להצטרף מתי שבא לך. אני מאמין שעזרת למישהו בכתיבת הסיפור שלך, תמיד כיף לקרוא על אנשים שמצליחים להגיע לאן שרצו. אני מקווה (ומאמין) שככל שתספר ליותר אנשים תראה שהשד לא כל כך נורא, ובעיקר, שיש לך כלים להתמודד עם אלה שמפחדים מהמילה "הומו". אז בהצלחה. אתה מוזמן לחזור ולספר לנו קצת על עצמך.. מאיפה אתה, מה אתה עושה בחיים, למה בחרת בניק הזה לעזאזל....? MARMELAD

1800

New member
אה, הניק ../images/Emo13.gif

סתם הדבר הראשון שקפץ לי לראש. ויש לבטא "אחת שמונה מאות" ולא "אלף שמונה מאות"
(כמו מספר טלפון חינם) פשוט אני משתתף בפורומים אחרים עם השם האמיתי שלי, אז רציתי להמציא משהו קצר וקולע. לא יודע לאן בדיוק זה קולע, אבל בטוח שזה קצר... אני חייב לציין שהתגובה שלך באמת היתה נורא מהירה! וגם של DJ. תגיד, מרמי, עד איזו שעה בלילה אתה יושב פה?
חשבתי שרק אני לא ישן בלילות. אז כמו שאמרתי אני בן 19, אני עתודאי... מה עוד? כבר כמה שנים אני יודע שאני לא כמו כולם, ואף פעם לא הייתי ממש במצוקה מזה. אבל לפני חצי שנה החלטתי שאני רוצה לעשות משהו בנידון. אז לספר לחברים הכי טובים שלי היה הצעד הראשון. עוד לפני הקטע של להכיר אנשים, כי בכלל אני ביישן ובלהכיר אנשים אני לא כל כך טוב, אפילו אם זה סתם ללכת למקומות בילוי. בגלל שאני לא יודע אם אני הומו או סטרייט או ביסקסואל, אני אפילו לא יודע ממה להתחיל... חשבתי שלהתחיל מבנות זה הגיוני, כי אם יתברר לי שזה הקטע שלי, אז יהיה לי הרבה יותר קל בחיים. אבל אני ממש לא יודע אם זאת דרך המחשבה הנכונה...

Yaniv-DC

New member
אין "תשובת בי"ס"

קודם כל שלום, ברכות, והלוואי ואני הייתי מקבל בגיל 19 את האומץ שקיבלתי בגיל 22 וחצי... לשאלתך האחרונה --- אין תשובת בי"ס, ובטח שאין נכון/לא נכון. אתה צריך לעשות מה שמתאים לך. אם אתה מכיר מישהו שמושך אותך (לאו דווקא חיצונית וזהו) ומתאים לך לעשות את הצעד הבא, אבל עוד לא שכבת אם בחורה... יכול להיות שכדאי לנסות ולא לחכות קודם ל"לשכב עם בחורה". ויכול להיות שלא... כמו שאמרתי - כל אחד עם מה שמתאים לו, אין נכון או לא..

MARMELAD

New member
אה, הבנתי ../images/Emo13.gif

כן, איפה המלח, לא שפכת לי מספיק על הפצעים... בסדר, אז אין לי חיים ! אז מה. סתם, האמת שבגלל שהפורום עוד חדש.... ובגלל שאני קצת אובססיבי.... ובגלל שכל משתתף חדש ממש עושה לי טוב על הנשמה.... ובגלל בגלל בגלל אלף סיבות... אז אני יותר מדי שעות יושב על המחשב... אני יודע, אני צריך קצת להוריד ת´מינון אבל זה יגיע עם הזמן ואז תתחננו שאני אענה תוך שתיים וחצי דקות! והדיג´יי, הוא בכלל בניו יורק אז שם זה עוד בסדר להיות ערים. ואם אתה יודע שאתה לא ממש כמו כולם, אז ברוך הבא למועדון. אני לא חושב שיש מישהו בעולם שהוא כמו כולם...! ומעכשיו אני קורא לך אחדש´. כי אחד שמונה מאות זה ארוך לי מדי. בוקר טוב ל
שמתחילה לזרוח! MARMELAD

Yaniv-DC

New member
וכאן הלילה רק מתחיל...

ופתאום, ככה פתאום, נהייתי עצבני. אבל עצבני כאילו מישהו עשה לי משהו ממש, אבל ממש רע. ויש בעייה קטנה. אף אחד לא עשה לי שום דבר רע לאחרונה... אבל נהייתי עכשיו פשוט קרבי שאני מפחד להתעסק עם עצמי... יואו..... האמא הפסיכולוגית של החבר של 1800 (במספרים זה קצר מרמלד...) הייתה יכולה לעשות עלי ימבה כסף.. מה שכן, אם אני אקום ככה בבוקר, אני לא מקנא במי שיתעסק איתי מחר...

MARMELAD

New member
אז ../images/Emo25.gif ועוד ../images/Emo25.gif ליניב´ילה

ומרמלד הולך לישון כי פה הלילה לא התחיל, אלא הבוקר ! ואני שונא את האור הזה.... אז תישן טוב, אל תתרגש.. מחר או מחרתיים או מתישהוא בכל מקרה יהיה יותר טוב ומה שהכי טוב בתקופה רעה זה שהיא רק תקופה והיא נגמרת... בייי MARMELAD

DJNYC

New member
מעניין למה.... הממ....

ככה פתאום? בלי סיבה נראית לעין?

Yaniv-DC

New member
בלי.

אני רק מקווה שאתה לא חושב על מה שאני חושב שאתה חושב אחרת אתה תהייה הראשון שייקרה בדרכי, וחבל! אני צריך אותך מחר בתשע... love cruise מתחילה להיות סוערת!

se7en

New member
אזהרה חשובה

בתור אחד, שיצא לו לראות מה זה לדבר עם יניב כשהוא עצבני או כשמעצבנים אותו, אני מזהיר את כולם לשמור מרחק....
טאם אתה צריך צישהו להוציא עליו כעסים כאלה אתה יודע שאתה תמיד יכול להתקשר אלי.... דרך אגב יניב, אני עוד מחכה שתסרוק את התמונות שאיימת/הבטחת....

למעלה