אני בן 22 ומחפש

Tsavitsav

New member
אני בן 22 ומחפש

להתעסק בעבודה מהבית.גר בת´א במרכז,ונסיון מועט במכירות של מנויים.אודה למי שיוכל לעזור

motyka

New member
שאלה

מה אתה חושב שאתה רוצה לעשות? באיזה תחום? באיזה שעות של היממה?

Tsavitsav

New member
בשעות הרגילות

עד 17.00 18.00 לא משנה לי מה לשווק ולמי חשוב לי להרויח ורווח זה סיפוק וסיפוק זה הצלחה

motyka

New member
שתי אפשרויות

להצטרף לאחת מתכניות ה MLM וזה הימור גדול- בערך 5 אחוז מאלו שמנסים מצליחים. למצוא מישהו שמחפש משווקים ולשווק את המוצר או הסחורה שלו.

Tsavitsav

New member
למה אתה לא

משתף אותי בעיסוק שלך?אני חושב למכור משהו גם

motyka

New member
כי אני לא מוכר מוצרים של אחרים

אלא מוצרים ושרותים שלי.

Tsavitsav

New member
מה אתה מוכר?זה

יכול לענין אותי?או מישהו מהסביבה שלי?שלח לחמך

motyka

New member
אני מוכר

שרותי בניית אתרים. ייעוץ ברכישת מחשבים יעוץ בהקמת רשתות תקשורת. הדרכה בשימוש במחשב. בניית מודלים באקסל ועוד ועוד

Tsavitsav

New member
אפרופו בניית אתרים

יש לך את הידע לבנות אתר להכרויות עם קישורים,חתכים וכיו´ב?כמה זה אמור לעלות?וכמה זמן אתה צריך בערך לפרויקט הזה?אתה מקושר לאנשים בתפוז עמ לקדם את הנושא?מי יספק תמיכה?אתה עובד לבד או חלק מגוף גדול?ענה לי בבקשה נראה לי שנוכל להתקדם אם תוכל לבצע את הפרויקט

motyka

New member
קצת הסברים

עקרונית, אם צריך - אני עובד כחלק מצוות, ובפרוייקט כזה בהחלט כדאי לעבוד בצוות. בניית אתרים מחולקת עקרונית לשני חלקים: דפים שהגולש טוען אליו לדפדפן והוא צופה בהם. (צד לקוח) שזה רוב האתרים הקיימים באינטרנט. אתרים המבוססים על מסד נתונים, ויש טכנולוגיה בצד השרת המטפלת בנתונים, שומרת אותם, מוציאה חתכים, ומנהלת הרשאות גישה. אלו הם אתרים הרבה יותר קשים לבניה, ודורשים מומחים מכמה תחומים. אפשר לבנות אתר הכרויות ב 25000 שקל, ואם רוצים אבטחת נתונים המחיר עולה, ואם רוצים אפשרות לגבות תשלום בכרטיסי אשראי המחיר עולה עוד יותר. ההוצאה לא נגמרת בבניית האתר, צריך לרכוש שטח אחסון מתאים, ולשלם עליו חודשית. ויש גם צורך בניהול מקצועי של מסד הנתונים, ופתרון תקלות. הקמת פרויקט כזה יכולה לארוך חודש (מרגע הגדרתו המדוייקת) ועד 3 חודשים (להרשאות כניסה ותשלומים באשראי). לאיזה אנשים בתפוז התכוונת? אגב, בפרויקט כזה מקובל למסור למזמין העבודה את כל התיעוד, וכל ההרשאות - כך שיוכל לעבור למישהו אחר לתחזוקה, (בתום תקופת האחריות). ולסיום - כבר עשיתי דברים יותר מסובכים.

Yoets ta

New member
אהלן זה שוב אני

קודם כל תודה על תשובה מפורטת כ´כ שאת חלקה אצטרך לפרש.השפה שלי דלה בתחום המחשבים,אגב שינוי השם שלי מידי פעם נובע מכך שבגלל תקלה טכנית שקשורה לגלישה סלולרית אני מציף את הפורומים השונים ורובוט חוסם אותי,דרך אגב מה הסיבה שאתו בפורום מיעץ נונסטופ,אתה שיך לתפוז?אנחנו עוד נשוחח בנוגע לאתר להשתמע

motyka

New member
לא שייך לתפוז

במהלך שעות העבודה בבית אני זקוק להפסקות מהעבודה. לפעמים במהלך המתנה למענה טלפוני. ואז אני נכנס לפורום.

אמיר0007

New member
הוסף לי את האימייל שלך

אני אצור עמך קשר בהודעה דרך אישתי בעבודתה.אני דרך הוואפ של אורנג לא רואה את פרטיך,ואולי בהמשך תהיה לי בעיה להשיגך להשתמע

motyka

New member
אסור - לפי תקנות הפורומים

כתובת הדואר שלי מופיעה בכרטיס האישי שלי. אתה יכול גם לשלוח מסר

למעלה