אני בן 24 ואמי ילידת אוסטרליה

כרטיסן79

New member
אני בן 24 ואמי ילידת אוסטרליה

כך שיש לי אפשרות להגר לאוסטרליה ולקבל אזרחות. ושאלותי הן כדלהלן: 1)האם הבטחון העצמי שלי באנגלית יגדל פלאים בעקבות מגורים באוסטרליה למשך כשנה, לצורך העניין? 2)מה שכר דירה ממוצע(דירה של חדר וחצי-2 חדרים), בערים כמו מלבורן וכדו'? או יותר נכון, איפה כדאי לי לשכור דירה? ומה המשכורת הממוצעת של עבודות רגילות(פקיד בבית מלון, למשל)?

אמנון כ

New member
לגבי האנגלית - אין ספק!

הדרך היחידה ללמוד שפה היא לדבר אותה. אחרי שנה באוסטרליה האנגלית שלך תהפוך לשפה טבעית ושוטפת גם אם היום אתה בקושי מדבר.

talzag

New member
תשובות

1. כן, אחרי שנה באוסטרליה תדבר דיי שוטף. לגבי כתיבה וקריאה - זה כבר תלוי מה תעשה כאן. 2. 200-300 דולר לשבוע במלבורן, 250-350 בסידני , בשכונות מסביב למרכז העיר (כגון סט.קילדה במלבורן) 3. משכורת ממוצעת היא בין 12 ל-15 דולר לשעה לעבודה חוקית בערים הגדולות.

assael10

New member
ידידי אתה לא מדייק ואתה בבעייה

אם אתה אזרח ישראלי לאמא עם אזרחות אוסטרלית זה לא אומר שאוטמטית אתה מקבל אזרחות אוסטרלית. על פי ויזת הגירה המסתמכת על היותך בן לאזרחית אוסטרלית, עליך להיות מתחת לגיל 25, צריך לבדוק האם מתחת לגיל 25 אומר שיש לך עד 25 ו364 יום או עד 24 ו 364 יום, במידה ואתה עומד בתנאים, הדרך היחידה לקבלת אזרחות היא למעשה להיות סטודנט במשרה מלאה שבעצם נסמך כלכלית על הוריו, אם אתה לא סטודנט, הדרך היחידה היא להוכיח שאתה לא יכול לעבוד בגלל נכות מסוימת. קרא בעיון את הBOOKLET 2 המצורף, אתה לא צריך לשלם יותר כסף או פחות כסף אלא בדיוק לפי הדרישות, ועליך למהר לעמוד בכל התנאים אם אתה עדין עומד בהם (סוגית הגיל והלימודים) כדי להספיק לקבל את האזרחות. לשאלות יותר ספציפות אנא כתוב לי מסר אישי או למייל, אני פשוט לא כל יום נכנס לפורום עם כל האהבה לדוד ולטל... [email protected] [email protected]

guyguy2003

New member
לפני שבוע קראתי בעיתון שזה שונה

וחוקי האזרחות הולכים לחול מעתה גם על אנשים מעל גיל 25 ולהיות רחבים יותר. כדאי לברר בשגרירות לגבי האם החוק עבר כבר סופית או לא. אני לא יודע כמה עולה שכירות לדירת 2 חדרים אבל דירת חדר בזמנו הכי זול שראיתי היה 200-250 דולר באיזורים הלא יותר מדי רחוקים ולא מאוד נחשבים ובמלבורן דירת חדר (חדר הכוונה דירת חדר שינה וסלון שווה ערך לדירת 2 חדרים בארץ, ונראה לי שלזה אתה מתכוון) מתחילה ב100 דולר לחודש באיזורים הפחות טובים ומגיע ל200 באיזורים הכי הכי יקרים כמו טורק וסאוט' יארה (לדירה באמת ברמה). לגבי שכר - תלוי מה אתה עושה. עבודות TEMP משלמות 17 דולר לשעה בד"כ. מסעדות וחנויות בין 12-15. עבודות מקצועיות כמובן יותר, אבל לא הרבה הרבה יותר כמו שזה בארץ שההבדל בין משכורת של בן אדם מקצועי לבין אדם לא מקצועי יכול להגיע בקלות לפי 4 או 5.

למעלה