אני בסדר, המחשב בגיל ההתבגרות....

אור/2

New member
הצלחתי..........חזרתי....התגעגעתי |חיבו

בשעה טובה!!!! כבר שבוע אני מנסה כל לילה, מאוחר לסמן שאני בסדר, פשוט עסוקה, אין רגע דל, והמחשב כותב ג´יבריש,כנראה שעובר משבר
סיאמית, מה שלומך? יש חדש? את שומרת על עצמך? ומה עם ~א~? בשעה טובה התקרר מזג האויר, נהדר לכולם וגם למי התהום והכנרת. אורית,כל ערב כתבתי לך מחדש, והתיאשתי.... מה שלום אמך? יצאה מבית חולים? רומי, איך עובר לך הזמן? מה שלום אמך? הצלחת לחבר אותה למחשב ? מצטערת שהדאגתי את כולכם, תמיד אתכם גם אם אני לא כותבת. עסוקה בחיפוש בית דחוףףףף!!!!!!!! מתרוצצת בעבודה והימים פשוט בורחים. מי זוכר את החגים חוץ מהקלוריות שנשארו מהם? תקוה שמזג האויר משפר את ההרגשה לכולם!!! הרבה
אור.

אורית...2

New member
אור שמחה לשמוע את קולך... ../images/Emo124.gif

אנחנו בסדר פה כמו שאת רואה.... אמא שלי השתחררה ביום שישי והיא בבית, מרגישה יותר טוב. איפה את מחפשת דירה/בית בדיוק ??? מכירה את הימים שעסוקים עד הראש...זה עובר כשהכל מסתדר בסוף !!! ביי...

RomiVais

New member
אור יקרה - ברוכה השבה!! ../images/Emo24.gif

התגעגעתי יקירתי!!!
אני שמחה לשמוע שהכל בסדר אצלך, ושרק המחשב עשה צרות, והעיקר שהוא חזר לעצמו!! מקווה שאת מסתדרת עם כל העיסוקים, בטח אין לך הרבה רגעי מנוחה, אבל אני בטוחה שטוב לך עם האקשן, אני צודקת?
אצלי הכל בסדר, תודה!! אמא שלי במצב יציב כרגע. מנסים להגיע כמה שיותר רחוק איתה מהבחינה של "החזרת הגלגל אחורה". לגבי המחשב, אני עובדת על זה, נראה לי שהיא בסוף תשתכנע!!
למה את מחפשת בית? מה שלום בעלך? הילדים? את? מסתדרת עם הכל?? שיהיה לך לילה טוב, המשך שבוע נפלא והמון הצלחה בכל העיסוקים!! המון
רומי

סיאמית

New member
אוווווווווווווווור!!!!!!!!!!!!!!!!!

כשהמחשב יתבגר קצת, חזרי וספרי מה שלומך. נורא התגעגעתי

למעלה