אני בסרטים - זקוק להרגעה

• פותח הנושא puber
  • פורסם בתאריך

puber

New member
אני בסרטים - זקוק להרגעה

כתבתי ההודעה בפורום "אורטופדיה" אבל קלטתי שלכאן השאלה מתאימה יותר: לפני כחודש קבלתי מיייל עצוב על חולה ALS צעיר שעבד בחברת הייטק,יש לו חברה ולפתע התגלתה אצלו המחלה....זה נגע מאוד לליבי כמובן, הידיעה על המחלה הנוראית הזו והסיפור שלו אני בן 26, בחודשיים האחרונים אני סובל מכאבי גב וכתפיים, בעיקר אחרי שינה. מה שיותר מפחיד זה שיש לי מדי פעם קפיצות קטנות של השרירים לכמה שניות במקומות שונים בגוף, בעיקר בידיים ולעיתים ברגליים - קראתי באתר שלהם שזה אחד התסמינים. אני לא סובל מחולשה כלשהי בידיים או בחלק אחר בגוף, אני הולך כל יומיים כ6 ק"מ בבוקר ולא שמתי לב לעייפות או לתסמינים נוספים שראיתי שם באתר. יש לי רק כאבי שרירים קלים בעיקר בכתפיים ובצוואר וסביב המרפקים ובעיקר אחרי השינה (אז גם בצוואר, וכל הכאבים נחלשים ונעלמים תוך כמה שעות למעט כאבים קלילים סביב המרפקים). אני לא בטוח אם בעבר היו לי קפיצות כאלה של השרירים, אבל זה תכוף יותר לאחרונה וזה בוודאות - אני ממש ממש חושש - האם ישנן סיבות אחרות לתופעה הזו? אני בסרטים מאז המייל ההוא!! אודה לתשובת המומחים כאן... תודה ורק בריאות לכולם

תגובה

לפי תאורך אין זה נראה מתאים ל- ALS. נראה כי בהתופעות מטרידות אותך והיות שיתכנו מס' אפשרויות כדי לך ללכת ולהבדק ע"י נוירולוג.

puber

New member
תודה. מה לגבי......?

האם זה יכול להיות מחסור באבץ/מגנזיום? ואילו סוגי מזון ניתן להרבות בהם ע"מ להגביר את כמות היסודות הללו?

תגובה

ברמה עקונית חסר מגנזיום יכול להתבטא בפסיקולציות של השריר. אבץ ומגנזיום מצויים בבשר, דגים, דגנים, חלב ומוצרי חלב, ירקות ואגוזים. בסיכום מומלץ להיבדק.

למעלה