אני בעד מפגש צמחו-טבעו באת"א

spinningkitty

New member
אני בעד מפגש צמחו-טבעו באת"א

היה כזה? רוצים כזה? יחד נגבש את הסויה.

יאללה גילמן!

אני מזהירה מראש, למצוא אותי עם חלון ופנויה זו חתיכת משימה. (מערכת של 37 שעות בשבוע, ובתוכה חלון בודד של שעה בלבד). אם יש פה עוד את"איסטים, בהחלט אפשר לארגן ישיבה בקפיטריה המוצלחת הזאת. (ואז גליה תוכל להתעלם ממני שוב
)

spinningkitty

New member
שלום, אנחנו רוצים בבקשה עשרה הפוך

על סויה. תודה! (הממ..עשרה. אני חולמת בגדול) יש לי כבר קשרים עם החבוב מעלים ירוקים. אם אתם בעניין של אייסקפה אני הולכת לנסות לעשות מהפכה ואולי לגרום לו לייצר אייסקפה איכותי במכונה כמו הגרניטה של החלב פרה.
איי איי, הייתה לה התמימות של שנה אלפית צעירה שרצתה לשנות את העולם ולעשות מהפכות..את"א, עתה, כבר לא נכנע לניכור. נ.ב מישהו שם לב שיש כמות אדירה של חתולים אקדמאים? היום בבוקר בדרך לבר שירה הם ישבו בתפזורת מלכותית על השביל בכניסה לבניין מוזיקה...אכלתי את עצמי על זה שלא הייתה לי מצלמה :) יותם, מה אתה לומד?

ביולוגיה-כימיה שנה ב'

וּודאי שיש כמות גדולה של חתולים אקדמים, הרי יש להם ימי ושעות האכלה קבועים ומדושנים. עוד מרבץ חתולים גדול במיוחד הוא הכניסה לבית התפוצות (משער 2).

המרבץ הגדול והמעצבן ביותר

נמצא כמובן בגילמן, שם הם שוהים חופשי בתוך הבניין, ישנים על הכסאות, נכנסים לאולמות ההרצאה (תמיד משעשע לראות מישהי קופצת בצרחות כי משהו שעיר השתפשף לה על הרגל
). והחתול היפה היחיד נמצא ליד איזור האוכל של שרת, החתול בצבע שחור-אדום עם פרווה ארוכה שאוהב להתפנק... חוץ ממנו אף חתול אחר שם לא גורם לי לשנות את דעתי על המפלצות האלה.

ailag

New member
ואם מפסיקים ללטף אותו

(למשל בשביל לאכול סוף סוף) הוא יעקוב אחריכם וינדנד עד שתלטפו שוב!

זה שיושב על השלט?

הוא קצת מרוט. אבל חמוד! ואני מת על החתולים בגילמן, זה כיף שחתולים נכנסים לתוך הבניין. אצלנו לא נותנים להם להכנס בכלל (כאילו שהם היו רוצים), חוץ מאולי למעבדות לחולייתנים

טוב מאוד שלא נותנים

רק זה חסר לי, למצוא חתול יושב לי על התיק. שלא לדבר על זה שיש לא מעט אנשים שאלרגיים ליצורים הללו...

spinningkitty

New member
נכון

אנחנו אוהבים חתולים. בייחוד את האלה בגילמן שישנים על הכיסאות. אני אישית רוצה לשרוף את המעבדות
אולי יום אחד אני אקים פייטקלאב אקטיביסטי. אני יושבת בשיעור פסיכולוגיה פיזיולוגית ורוצה למרוט לגלית יובל הזאת את הנוירונים אחד אחד ולשאול אותה אם כיף לה שעושים עליה ניסויים בבע"ח. אפילו שהיא אמרה שהיא צמחונית, היא עשתה לנו הרצאה של עשר דקות בסוף השיעור הראשון על כמה שניסויים בבע"ח לצורכי המדע זה כזה הכרחי. *אלימות*

ailag

New member
למה, היום מצאתי לך אחד כזה

.. כשפספסתי אותך במעופפות-על.

ailag

New member
לאלא, אבל

בחלון של השעה אני מתעלמת ממך, בחלון שמצאתי אני מפספסת אותך. שניים.

למעלה