אני בעד! כן כן בעד....שואלים בעד מה? שירשור תמונות!......עידן זרום!.....
F faith2 New member 28/12/02 #1 אני בעד! כן כן בעד....שואלים בעד מה? שירשור תמונות!......עידן זרום!.....
G General Zod New member 28/12/02 #2 קבלו לקחו לי את המצלמה הדיגיטלית ככה שאני לא יכול לצלם את עצמי אבל יש לי תמונות של ושל חברים על המחשב. ד"א רוב התמונות נמצאות באתר של חבר´ה.
קבלו לקחו לי את המצלמה הדיגיטלית ככה שאני לא יכול לצלם את עצמי אבל יש לי תמונות של ושל חברים על המחשב. ד"א רוב התמונות נמצאות באתר של חבר´ה.
G General Zod New member 28/12/02 #3 עוד הייתי חייב לעלות את התמונה הזאת כי היא מצחיקה בטירוף. בתמונה רואים את הדס (יותר נכון את הגב שלה), את חגי ואת דיקלה על המיטה שלי. חגי שעה שלמה מדבר עם הרגל שלו אל דיקלה והייתי חייב לצלם את זה!
עוד הייתי חייב לעלות את התמונה הזאת כי היא מצחיקה בטירוף. בתמונה רואים את הדס (יותר נכון את הגב שלה), את חגי ואת דיקלה על המיטה שלי. חגי שעה שלמה מדבר עם הרגל שלו אל דיקלה והייתי חייב לצלם את זה!
ח חתול תעלול חוזר New member 28/12/02 #15 הלכתי דווקא הוא רשם לי../images/Emo187.gif|פטריה והנה תמונה יותר טובה שלי
G General Zod New member 28/12/02 #4 תמונה אחרונה בתמונה הזאת נמצאים: אנוכי, גיא, רינת, יסמין והדס והיה לנו משעמם מוות אז עשינו טפט לווינדוס עם מלא תמונות שלנו שצילמנו בבית שלי.
תמונה אחרונה בתמונה הזאת נמצאים: אנוכי, גיא, רינת, יסמין והדס והיה לנו משעמם מוות אז עשינו טפט לווינדוס עם מלא תמונות שלנו שצילמנו בבית שלי.
F faith2 New member 28/12/02 #10 על הפנים? דווקא מאוד ברורה....תחשוב שאני הייתי ביםב ים בים!!1....התמונה מצולמת מהחוף..........(אני נמצאת בקו שובר הגלים)
על הפנים? דווקא מאוד ברורה....תחשוב שאני הייתי ביםב ים בים!!1....התמונה מצולמת מהחוף..........(אני נמצאת בקו שובר הגלים)
G General Zod New member 28/12/02 #5 תמונה אחרונה (מבטיח) תמונה שלי מהקיץ ביוון-קוס עם חברים שלי ושוודית!
I idan307 New member 28/12/02 #18 חחח כ"כ יודה... תפסתי אותי ברגע הלא נכון...חחח אנשים אל תסתכלו על התמונה הזאת..זה היה סתם בצחוק מתוך שיעמום..וזה היה בלי שהתארגנתי בלי כלום...
חחח כ"כ יודה... תפסתי אותי ברגע הלא נכון...חחח אנשים אל תסתכלו על התמונה הזאת..זה היה סתם בצחוק מתוך שיעמום..וזה היה בלי שהתארגנתי בלי כלום...