אני בעלת תואר ראשון שמחפשת משרה חלקית

אני בעלת תואר ראשון שמחפשת משרה חלקית

אשמח לעזרה !!!
מה אני עושה עם הקורות חיים??
אני עובדת כיום מהבית אך אני מחפשת משרה חלקית לבוקר
בעברי עבדתי בכמה חברות גדולות ולכן נראה שיש לי רזומה מרשים
למרות שאני שולחת כל היום קורות חיים , לא פונים אלי.
אני שולחת למשרות כמו( מזכירות ובאק אופיס ) , עד שמתקשרים אלי שואלים אותי למה אני מחפשת משרה כזאת ולא בתחום
האם כדאי להוריד מהקורות חיים את התואר ואת כל הרזומה ולרשום משהו בקטנה על מנת שיפנו אלי?

איך להתאים את קורות החיים למשרה המבוקשת

הי,

ראשית, אין עם זה שופ בעיה. זכותך לחפש משהו שאינו המשך ישיר של הניסיון שלך. יש נסיבות חיים שדורשות או מאפשרות לנו לעשות שינוי ולשנות את הפוקוס, ואין סיבה שלא תמצאי עבודה כמזכירה למרות שיש לך הכשרה לתפקיד "נחשב" יותר.
לא הסברת במה את עוסקת ובמה התואר שלך. מה הרקע אליו נחשפים המעסיקים הפוטנציאליים. מן הסתם, את צריכה איכשהו לעדכן ולהתאים את קורות החיים, אבל קשה לי לומר לך איך. צריך לשמור על איזון נכון בין האמת לבין הצורך שלך. אסור בשום פנים ואופן לשקר בקורות החיים, אבל בהחלט אפשר להחליט איזה חלק של האמת את מציגה.
אפשר אפילו רק להוסיף בתמצית בתחילת המסמך איזה סוג עבודה את מחפשת ומדוע את רוצה חלקיות משרה. כמובן שההסבר צריך להיות מותאם לפורמט.
מה את עונה כשואלים אותך, מדוע את רוצה משהו שלא תואם כביכול את הכישורים שלך?

תשובות

תודה לך על ההתייחסות
ראשית כל אני באה מעולם הלוגיסטיקה , יבוא יצוא, בעלת תואר ראשון
רוב העבודות שבתחום :מלאה+ שעות נוספות
&nbsp
לקורות חיים שלי הוספתי בכותרת " מחפשת משרת אם " מודגש
כך שאי אפשר לפספס .
&nbsp
כאשר מתקשרים אלי ,ושואלים למה אני פונה למשרות שלא בתחומי
אני עונה שאני אמא שצריכה להוציא את הילד מהגן ולכן יכולה לעבוד עד השעה 15:30
אני לא מחפשת שעות נוספות , ולא מחסירה את הפרט הזה כדי שזה יהיה ברור למעסיק
&nbsp
( הייתה משרה שרצו אותי עד רבע ל16 במקרה הזה התגמשתי ממש , הם הסכימו .אך בסוף נסגר התקן עקב צמצומים )
&nbsp
במידה ואני שולחת למשרות שבתחום שלי ( ללא הכותרת עם משרת אם ) אני מקבלת כל היום טלפונים
אני לא יודעת אם כדאי להוריד את כל הנסיון והתארים.
&nbsp

למעלה