אני בעצבים ונשבר לי ...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני בעצבים ונשבר לי ...

שבוע טוב שנה טובה וגמר חתימה טובה..

עברה שנה ..אולי אני חסר סבלנות והכל יסתדר..

בנתיים עם השיקום הזה רק עצבים..במקום לעשות חג רגוע, אומנם לבד ומשעמם אבל רגוע עשו לי שחור על הלב..
עכשיו אני מחכה אלוקים יודע עד מתי לשיחת בירור שלהם ושייגמר העונש ..דפוקים ברמות על לא פלא שיש התאבדויות רציחות תחת טיפול שלהם. בעיקר שהם עשו טעויות לאורך כל הדרך וטיפול לקוי. בנתיים מי סובל מהשיניים? אני לא הם..
יש לי שיחה עם הפסיכיאטרית, אני כבר שוקל הפסקת טיפול תרופתי..אם הנוירולוג צודק והפסיכיאטרית שיקרה לי שלטיפול שלי אין השפעה ארוכת טווח מחמירת מצב..גם אתבע אותה ..רק ככה הם מבינים שפוגעים להם בכסף...

החורה שהכרתי גם מבולבלת..לא יודעת מה רוצה מעצמה לא ממני ולא בכלל סתם משגעת אותי..
קיצר בא לי לזרוק הכל לפח..לחזור להיות זומבי שאיש לא מכיר המשוגע השכונתי המצוי...ולקוות שאלוקים יקח אותי כבר...ומהר.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אחרי הפסיכיאטרית ולקיחת יוזמה

&nbsp
היי
&nbsp
אתחיל מהפסיכיאטרית שטוענת שלא הטיפול התרופתי הביא לי את הסימפטומים שבגינן נמצא ה"גידול" יש לזה שם רפואי אחר אבל העיקרון זהה וזה יכול לגדול גם ( זה לא היה קיים בMRI קודם ) זה בניגוד לדעת הנוירולוג..אני יכול לקבל יעוץ בכיר..כמובן בתשלום ברור הרי אני מליונר (קופת חולים נו לא מספיק משלמים תוספות..) כנראה אזמין יש ביישוב סמוך לי בראש פינה..אין ברירה חייב לברר את זה לעומק. גם מבחינת שיקום וכו' זה שיקום שונה..גם מבחינת ביטוח לאומי ושירותים מיוחדים ובעיקר טובת מה שנכון לי..ושאני צריך
&nbsp
היוזמה שלקחתי היא שכתבתי לנציב קבילות קופת חולים, לא מצאתי הנהלה לכתוב לה למרות שזו אינה קבילה אלא בקשה שיאשרו את ניתוח השיניים בהרדמה לפי הצורך האמיתי ולא שעה שלא מספקת...וגם שהטיפול יהיה בצפת..בעז"ה יסתדר ועקפתי את העו"סים..הגמלוניים שלי.
רבתי גם עם ה"חברה" ..היא מבולבלת לא יודעת מה רוצה ..בכל מיני תחומים..גם אישיים שלה...גם לגבי מה לעשות איתי ..ועם ה"חבר" שלה אני לא נגדו..אני רק ידע שהוא לא בשבילה היא בחרה אותו במצב נפשי לא טוב שלה...בתחילת השיקום הקשה (היא משותקת חצי גוף בגפיים ) הוא לא נמצא איתה רוב הימים לא תומך בה לא עוזר לה בבית בקניות ובכלל..הוא עם הבעיות הנפשיות שלו חמורות מאוד ואימפטונציה גם בגלל זה...שתבינו..
התפקוד שלי כמובן בכמה רמות יותר טוב איתה עוזר תומך ניקיתי לה בישלתי לה בכייף כאילו ככה מהתחלה פשוט נדלקתי עליה ולא שינה לי המצב שלה גם לא משנה גם לא העבר שלה והשריטות שיש לה מבעלים קודמים וכל זה..
התכווחנו על זה..מה עושים איתי..ואיתה..היא לא רוצה שנפרד לגמרי מצד אחד..מצד שני יש יותר מידי מגע פיזי ששנינו רוצים..( לא שכבנו לגמרי ..מסיבות של חשש שלה והילד שבא..) והיא לא יודעת מה לעשות עם זה...היה ויכוח זרקה מילים וזה גם אני נתתי לה כמה קטנוות כמו למשל שהיא צריכה טיפול נפשי..( לא משהו פוגעני בכלל לא מרתי משהו בכיוון..)
בכח מקרה נרגענו קצת היה לה יום מעפאן וגם לי...אמרנו נדבר בערב..
&nbsp
שיגעה אותי :) בקיצור...לא יודע בעצמי ממש מה לעשות איתה ולהיות רק ידידים איתה אי אפשר היא יותר מידי מושכת מבחינה נפשית ופיזית ..זה או תתחבר או תברח...מתי יהיה הגבול שאני צריך ללכת הרי איני יכול לחכות לה יותר מידי אני לא בן 20 כבר...?
&nbsp
בכל מקרה אני מנסה להרגע..שאלתי את מדריכת השיקום שלי מתי נגמרות הסנקיות לא ענתה עדיין מחכה להודעה שלה..אם יגזימו אדרוש חברה אחרת וזהו ..יהיה חבל עליה אבל אני יותר חשוב לעצמי!
&nbsp
גמר חתימה טובה :)

היית יכול להיות ידיד שלה אם היא היתה שומרת על הגבולות

אבל נראה שהיא בעצמה מבולבלת וחוצה גבולות ואז מתחרטת וחוזר חלילה
אז קשה להיות ידידים כשהגבולות נחצים ועוד יותר כשהמשבצת לא ברורה
על כל פנים תחשוב אם הקשר הזה לא גובה ממך יותר מידי ואם הוא כדאי
אפילו אם רק לכרגע ( וזה בסדר לחשוב על הקשר רק לכרגע כי היא בעצמה לא בטוחה בעצמה )

היי לגבי הבחורה עזוב כרגע היא נשמעת

"כבדה" מידי למה שאתה יכול להתמודד איתו.
גם לי אין כוח לאנשים מסובכים ( לא שלי חסרים סיבוכים אבל אתה יודע...),
בכל אופן לא יעזור לדפוק את הראש בקיר עכשיו
דווקא עכשיו סבלנות הכי נמדדת
אולי תנסה לבכות להם עם דמעות אמיתיות
לפעמים זה עוזר

כן אבל התכוונתי בפניהם לשחק את המסכן עד הסוף

כי אם דיבורים אינטלקטואלים לא עוזרים ועצבים אז הגיע הזמן לשחק את הקורבן ולשכנע

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
איזה ...את מדברת על אנשים עם לב של אבן...

&nbsp
בכותל בוכים..אצלהם יש חוקים "טיפוליים" וסבל של לוגיה של עמים זרים..באין ברירה שיחקתי קצת את המשחק..
&nbsp
מגיע לי לפי החוק טיפול שיניים התלוננתי על ההרדמה וזהו אשיג ככה או בבית דין את הדברים ואת השיקום שלהם לא רוצה הם רוצים בן אדם בובה..תחכה תמתין להם יש נחת רוח ...ואצנזר מה בא לי שיקרה להם..ונראה אותם אז...

למעלה