אני בערך כימעט 8 חודשים אחרי לידה

panamamama

New member
אני בערך כימעט 8 חודשים אחרי לידה

וקרה לי משהו מלחיץ. אני רוצה לשאול פה האם זה קרה כאן למישהי, ואלי זה קשור למצב שאחרי הלידה או לתפרים שעשו לי. אז בקיצור ככה: כבר במשך כמה חודשים אם אני עושה פיפי במקלחת אחרי ששטפתי עם סבון זה קצת סורף לי למטה. בזמן אחרון אני אפילו לא זוכרת אם זה סורף. אבל אני מרגישה תחושה מוזרה למטה כאילו שיש לי משהו. אז גם הסתכלתי במראה שם למטה וראיתי בתוך החור קצת בפנים משהו אדום וקצת נפוח.(סליחה על תיאור). אני ממש נלחצתי. כמובן אני יקבע תור לרופא, אבל זה יהיה רק בעוד שבוע או יותר, כי איך לו תורים לפני בד"כ. אז רציתי לשאול אולי מישהי מכירה משהו כזה? אולי זה קשור לתפרים שהיו? וזה ד"א לא מגרד, אולי טיפה, אבל יש תחושה שיש שם משהו מוזר. אני ממש במטח ובלחץ נוראי. מה זה יכול להיות?

galiaS

New member
אה ועוד שני דברים

קודם כל, זה לא מדאיג. אפשר לטפל בזה בקלות. אם אכן יש לך טחורים, זה לא קשור לזה ששורף לך כשאת עושה פיפי, בזה חשוב לטפל. בכל מקרה כדאי ללכת לרופא.

אפרת12

New member
נדמה לי שיש פה מישהי עם בעיה דומה

אני מקוה שהיא תראה את ההודעה ותגיב. אם אני זוכרת נכון אז מדובר בניתוח לתיקון הענין (זה נשמע יותר רע ממה שזה אמור להיות בפועל, למיטב הבנתי)

panamamama

New member
עכשיו ממש הלחצת אותי. איזה ניתוח?

ומה בדיוק לתקן? יואו איזה פחד.

panamamama

New member
הסתכלתי שוב במראה וראיתי בעצם

שהאדום הנפוח הזה נמצא בתוך השפתיים, אחרי שפותחים, ומתחת לחור של נרתיק (לא בתוך החור). ויש שם גם הפרשה קצת שקופה-לבנה כזאת. סליחה על תיאורים שלי. מקווה שזה לא מגעיל. אולי מישהי מכירה מה זה? אני ממש
. אף פעם לא הייתי טובה בהסברים ותיאורים.

אפרת12

New member
אז זהו - שהבנתי שזה לא נורא

זה סתם מלחיץ. אני מאוד מקוה שמי שזו לא תהיה - תראה את ההודעה שלך ותרגיע אותך

panamamama

New member
תודה לכן. אני רק מקווה שלא צריך

לעשות ניתוח. כי זה הכי מפחיד אותי.

אפרת12

New member
אז נחזיק לך אצבעות שלא ../images/Emo13.gif

לגבי המקרה שחשבתי שהוא דומה לשלך - מסתבר שלא, ולכן עושה רושם שאין בפורום כרגע נסיון בזה. מקוה שלא תשכחי לעדכן אותנו מה קורה עם זה.

panamamama

New member
רציתי לעדכן אחרי ביקור שלי אצל רופא

אז ככה: מתברר שמה שראיתי בנרתיק, אדום נפוח, זה צלקת מהתפרים שעשו לי בגלל החתך. ואני לא ידעתי שעשו לי שמה תפרים חשבתי קצת יותר למטה. אז הרופא אמר שהכל בסדר. ואני למדתי פחות להיסתכל במראה שם למטה. הוא גם אמר שאם יש רגישות שמקום הזה פשוט לעשות הרבה אמבטיות חמות. אז תודה לכן על העזרא. ותיהיו כולכן בריאות.

אפרת12

New member
אפשר לשחרר אנחת רווחה...

אני חייבת לציין שאני בחיים לא הסתכלתי שמה כל כך....

panamamama

New member
תאמיני לי את עושה בשכל שלא מסתכלת

שם למטה. כי אחרי לידה ממש לא נראה שמה כמו שהיה לפני הלידה.

lulyK

New member
לדעתי דווקא צריך להסתכל.

זה הגוף שלנו. הוא הסביר את העובדה ששורף לך? הצלקת עדיין אמורה להציק בשלב הזה?

עמית@

New member
אני הסתכלתי מההתחלה (גם על הקיסרי)

למרות שבהתחלה קשה להכיר את עצמך.. לגעת לא העזתי בימים הראשונים.

T noki

New member
אני שמחה שזה לא משהו יותר מסובך

למה זה כואב עדיין לאחר כמה חודשים? שאלת אותו? הוא בטוח שאין דלקת? אם ממשיך לכאוב הייתי בכל זאת חוזרת אליו או מתייעצת עם עוד מישהו. רק בריאות!

למעלה