אני בפאדיחה של החיים שלי

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
אני בפאדיחה של החיים שלי../images/Emo7.gif

יש אירוח ראשון בפורום אפילפסיה-תמיכה ואין כמעט שאלות ,היה לי כ"כ קשה להשיג את ד"ר נבון, יש לי פסיכולוג מובטל בפורום שעוד מעט הולך. באסה , פאדיחה לא ידעתי שיפחדו כל-כך לשאול שאלות ונפתחה אפשרות של הוספת הודעה כאורח, אוי... איזה בושות. אה, אני פעם ראשונה כאן.

Another Girl

New member
ניסית לקדם את האירוח בתפוז?

פנה לאלעד או יניר (שכחתי מי מהם אחראי על הנושא...) ובקש לקדם את האירוח בעמוד הראשי של תפוז.אפשר גם להוסיף הודעה בפורום מומלצים על האירוח.

qt1

New member
Another Girl../images/Emo51.gif

אני אישה לא גבר...
אפילו עייפה
אלעד טיפל בארוח , אני הצעתי כבר בסביבות השעה 11.30 לערך לחברי הפורום לשאול שאלות מפני שחששתי שבערב יהיה עמוס. לא ידעתי שקיימת אפשרות של קידום הארוח בעמוד הראשי של תפוז או בפורומים המומלצים , אמור להיות עוד ארוח ביום שלישי של רפלקסולוגית מרפאה טבעית , מנהלת פורום רפלקסולוגיה , אז אולי אנסה , רעיון טוב. המון תודה.

ד''ר נבון הוא הפסיכולוג או שהוא

רופא נוירולוג שמתמחה באפילפסיה ואינו קשור לפסיכולוג?

qt1

New member
היי עידו ותודה

ד"ר נבון הוא ד"ר לפסיכולוגיה פסיכולוג רפואי, שיקומי, תעסוקתי עוסק בטפול פרטני ומשפחתי בחולים במחלה גופנית ואנשים עם נכות. טיפול בהיפנוזה במצבי כאב, חרדה ובעיות רפואיות ונפשיות שונות. טיפול בפחד קהל ופחד להופיע על במה ולפני קהל. הרצאות וסדנאות לאנשי מקצוע ברפואה, מקצועות טיפוליים שונים, סיעוד ובריאות הנפש. יכלו לשאול אותו כל שאלה ,החל מהיפנוזה וכלה בבעיות בזוגיות, לא שהוא אוהב לכתוב הרבה וזה לא תרם אבל, היה שם איש מקצוע מעולה , ממש ממש חבל לי אם כי לא קרה כלום בסופו של דבר... ******************************************************************** עכשיו כשאני קוראת את מה שכתוב על פחד קהל אני מחייכת , מפני שהוא נכנס לפורום שהפך בשניה לפורום רפאים
... אני מתלבטת עם לבטל את הביקורים של שני האורחים הבאים שלי או לא, אחת מנהלת פורום רפלקסולוגיה בתפוז , השניה מתחום הרוחניות , המטרה שעומדת מאחורי הארוח מבחינתי לפחות, היא גם קידום הפורומים הקיימים. יש לי בעיה רצינית עם אחת הגולשות , אדם וולגארי , שתלטן, אגרסיבי ומניפולטיבי , הגעתי למצב בו אני פשוט מתעלמת מההודעות שלה,היא מטרידה אותי ב
בערך 5 פעמים ביום אני לא יודעת איך מתמודדים במצב כזה, בשורה התחתונה היא רוצה להיות החברה שלי והשותפה שלי לפורום וזה בלתי אפשרי , א.יש לי שותף שהוא מנהל העמותה. ב. אני לא סובלת אנשים אגרסיביים וכל מה שתארתי למעלה. ואני בבעיה כי אני לא מספיק אסרטיבית , ממש רע לי במקום שהיה לי טוב עד לפני כשבוע! מצד אחד אני באה כשווה בין שווים ומצד שני אני המנהלת, אני מקבלת ממנה קיטונות של ביקורת,היא כמובן טוענת שהביקורת שלה בונה, אבל אני לא ביקשתי את הדיעה שלה ויש לה ברוך השם הרבה דיעה... הן עלי והן על אי"ל- אגודה ישראלית לאפילפסיה, וקשה לי מאוד, לא נורא אבל מאוד. מצטערת על שלא נכנסתי ומודה לכם על תגובותיכם. ליל מנוחה ותודה.

qt1

New member
יש כאן מישהו?../images/Emo121.gifבוקר-טוב../images/Emo42.gif

מוּסקט

New member
היי QT

לא נשאר הרבה לעשות חוץ מלהתחיל להרים את הפורום מחדש. יש פורומי תמיכה שלוקח להם זמן להתגבש. גם אני חשה כך בפורום שיקום. באמת צריך סבלנות ולעשות קצת יחסי ציבור - אני בטוחה שהכל יבוא על מקומו בשלום (עם או בלי הפדיחה).

qt1

New member
תודה מוסקט../images/Emo24.gif

את יודעת איך כדאי להתמודד מול האישה הזו? המנהל השני אמר לי היום שהוא מתכוון להתעלם ממנה בעתיד בפורום ושהיא מציקה לצוות העובדים באזור מגוריה... הארוח הבא הוא ביום ראשון אם אינני טועה , אני מקווה שלא תחזור הפאדיחה. איזה פורום את מנהלת? סליחה על הבורות ,אני לא ממש יודעת הרבה על הפורומים יחסית לאחרים כאן שוב תודה וליל מנוחה

QT מותק ../images/Emo24.gif

קודם כל קורה לפעמים שאירוחים לא הולכים על הצד הבטוב ביותר כמו שהיינו רוצםי שהם יקרו . אבל זה רק אמור ללמד אותנו להבא , לא לוותר , להרים ראש. לדעת שיהיה בסדר , הנה נתנו לך פה טיפים מה לעשות , מכל טעות ומכל פדיחה אפשר ללמוד :) יהיה טוב . ואם את צריכה וגם אם לא אותי את יודעת איפה למצוא .

qt1

New member
מורי מותק../images/Emo25.gifמה לעשות עם גולשת

מציקה ,שתלטנית שגם המנהל השני שהוא עו"ס במקצועו החליט להתעלם ממנה בפורום? היא ממש ממררת לנו את החיים , היום בלילה נכנסה לפורום השאירה הודעות של "תשלחו לי מסר" והלכה תודה לאל... מה את מציעה? שיהיה סופשבוע מגניב
ותודה כמובן

resputin

New member
ולפעמים, עצם חוסר השאלות הוא מה

שמרתיע אחרים לשאול שאלות. בואי ואספר לך סיפור- אני מנהל את "גאווה צעירה", והחלטנו לארח את אביעד קיסוס. אני, כמו חברי פורום רבים, אומנם נתקלנו בשם הזה, אביעד קיסוס, כמה פעמים במדיות השונות- בין אם ב'רייטינג' או ברדיו, אבל עולה התהייה מה כבר אפשר לשאול אותו? אנחנו לא מכירים אותו ממש באופן אישי ואת השאלות הבשרניות יהיה קצת קשה לשאול- כי כמה זמן כבר יעבירו "איך יצאת מהארון?" ו"האם להיות הומו מחוץ לארון משפיע על עבודתך באופן כזה או אחר?", או דברים מהנקודת מבט הזו. צפינו כשלון ופאדיחה רצינית. מה עשינו? הכנו Safty net. המנהל השותף ואני חשבנו על שאלות שמצאנו ללהיות טובות, מעניינות, אינפורמטיביות ובעלות יכולת להפוך לדיון נאות ברמה שרצינו, והשארנו לנו במאגר, או שהבאנו לגולשים שאנחנו סומכים עליהם שישגרו אותם, בין אם לפני האירוח, או כשהם רואים שהאירוח קצת צולע. אני הייתי די חדש בניהול ורוב האירוח הזה גם נפל עליי, כי אבי היה טיפה עסוק ולא ממש ידעתי אז די אילתרתי בחן, ועד שיצאתי מהבית לכיוון תפוז (כארבעים דקות לפני האירוח) היו משהו כמו שתיים וחצי שאלות בפורום. שוב, צפינו לכשלון ופאדיחה. ומה מצאנו? שרשור בריא של שאלות, חלקן יותר בשרניות וחלקן פחות שמיד הרימו אותנו מאיפה שהיינו והאירוח עבר בצורה מעולה. אנשים, או שמחכים לרגע האחרון, או שמתביישים להעלות שאלות, אבל גם אם את תכיני את כל השאלות מראש בשביל שזה יצא אירוח פורה ואינפורמטיבי, מצידי, עשית עבודת קודש בשביל שגם השאלות של הראנשים שמפחדים לשאול יקבלו תשובה. מדכא קצת, נכון, אבל שווה את זה.

qt1

New member
resputin וואלה צודק...../images/Emo13.gif

עומדת להתארח אצלי מנהלת פורום רפלקסולוגיה וחשבתי איך להפעיל את הפורום כשהיא תתארח, יש לה ידע בתזונה וידע ברפואה סינית ועוד ,אני בינתיים חושבת על שאלות ,גם יצרתי איתה קשר כדי שנוכל ביחד לחשוב על דרך של הפעלת הפורום ביחד , אולי יהיו לה רעיונות , לי אין בינתיים, לעומת זאת באירוח השלישי , אני מארחת אישה מבוגרת בשם אסתיה חוטר גזע , היא כבר הציעה את זה: בקשי מכל אחד לכתוב מה הצבע האהוב עליו מכל בחדר השינה ואני אומר מה הצבע משפיע בזמן השינה. אפשר לעשות שרשור מילים וצבעים - כל אדם יכתוב מילה ואני אכתוב צבע ולבסוף את תיצרי שרשרת של צבעי האירוע...? זה נחמד בעיני מאוד ,תחומי הידע שלה הם פשוט מדהימים ויכולים לתרום הרבה בכל פורום... אני מאוד מוטרדת בגלל הבחורה הזו , יש בה משהו שמריח לי כמו בעיות החבר שלה האקר והיא כבר כתבה לי באחד המסרים שהיא יכולה בקלות לפרוץ לאתר של אי"ל -בעזרת החבר... אוף אני משנה נושאים כל הזמן , אני מומחית בזה! תודה לך על התשובה , אני מקווה שיהיו לי שאלות בארוח הקרוב וגם בהבא אחריו , שיהיה סופשבוע נעים

qt1

New member
וואלה הוא גם מהצפון ויש כלב ../images/Emo8.gif

בכרטיס שלו...

למעלה