אני בפאניקה מהמחשבה שתחליף החלב

לא נתנו מספיק פרטים על התופעות

אורית חמודה, המידע שדיבר על התינוקות שנפגעו נתן מעט מאד מידע ולכן עדיף להתקשר אל מוקד המידע של החברה. להבנתי היו מספר מקרים של הידרדרות מהירה מאד. נראה לי שקודם צריך לזרוק את המוצר של רמדיה מהבית ואח"כ להתקשר אליהם ולעקוב אחרי כל שינוי אפשרי במצבו של בנך. שרק יהיה בריא!

לא לזרוק

המוצר עשוי להיות הבדיקה הכי מהירה עם הילדנחשף או לא לחומר המסוכן. לשמור וליצור קשר עם מודי החירום. ענת

beezi

New member
אני בפאניקה מהמחשבה שתחליף החלב

גרם נזק נוסף לבני!! כאילו אין לנו מספיק בעיות. אני מנסה להתקשר שוב ושוב למרכזים הטלפוניים וכל הזמן תפוס. הוא צרך את האבקה הזאת במשך כמעט שנתיים. עכשיו אומרים שיכול להיות שהיתה תקלה בייצור אבקת החלב והכניסו שם חומרים עם מתכות כבדות!!! מישהו יודע משהו נוסף?

אני עוקבת אחרי הסיפור בתדהמה../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

היי beezi, זה ממש שערורייתי מה שקרה עם ההרעלה הנוראית הזו. איני בטוחה שהאשם הוא רק ברמדיה. נראה לי שמדובר בצירוף המקרים האומלל של ילדים עם מום מולד כמו של הילדים שלי- חוסר יכולת לפירוק ופינוי של מתכות ורעלים ע"י הכבד. הצירוף הנוראי של חיסונים לאחרונה- שכולם בגילאים האלה, יחד עם המתכות הכבדות\רעלים שהוכנסו לתחליף החלב של רמדיה, יצר את הנזק הנוראי הזה למוח. אותו תהליך יוצר גם אוטיסטים- ואני מתערבת איתך- שמרבית הילדים שיחיו אחרי נזק זה יהיו אוטיסטים!! לא "רק" PDD. אם הנזק היה רק ברמדיה היינו רואים הרבה יותר תינוקות מורעלים. ולא ברור לי למה רובם הגיעו מפתח- תקוה. האם יש קשר סביבתי נוסף? בכל מקרה זה סיפור נוראי ואני מקווה שהתינוקות האומללים יתאוששו. אלהים יודע מה יהיה איתם אחרי השלב האישפוזי הזה.
להורים האומללים והרבה כוח!

lisadan

New member
טרם נקבע שהגורם הן מתכות כבדות

קראתי את מה שהתפרסם באתרי החדשות באינטרנט והאזנתי לחלק מהכתבות בנושא בתקשורת האלקטרונית. כולם מדגישים שעדיין לא ידוע מהו הגורם למחלה והסיבה להורדת תחליף החלב המסויים הזה היא בשלב זה רק העובדה שכל התינוקות החולים צרכו אותו. ההערכות שנשמעות כעת מדברות בעיקר על זיהום אפשרי של המוצר, אם עקב תקלה ואם במכוון. שמעתי גם התייחסות לשינוייים במבנה החלבונים שבוצע בתחליף ומרואיין אחד הזכיר, בין יתר הסיבות האפשריות, גם מתכות כבדות, ללא פירוט נוסף. אני חושב שלאף אחד מאיתנו בפורום אין כלים המאפשרים לייחס בשלב זה את הפגיעה בתינוקות למתכות כבדות, ואיני רואה כרגע שום קשר בין המקרה הזה לאוטיזם הנגרם מחיסונים. צריך להמתין לתוצאות הבדיקה. למי שילדו צרך את התחליף יש ודאי סיבה לדאגה, ומרכזי המידע ערוכים לתת מענה למרבית השאלות (במידה ואפשר להשיג אותם), אך בעיני כל הספקולציות הלא מבוססות רק עלולות ליצור בהלה נוספת ומיותרת.

אוריכאן

New member
האם זה משנה?

הגיע הזמן שנבין שלא מדובר כאן על- מה הוא הדבר כאן "שהתפקשש"? אוכל תעשייתי זה דבר רע. חייבות להיות אלטרנטיבות טבעיות לחלב אם. איך זה היה לפני שהיו אבקות חלב אם למינייהם? מישהו יודע? נדמה לי שפעם היו נשים שמניקות, זאת היתה הפרנסה שלהם. האם אפשר להאכיל תינוקות במשהו אחר?

beezi

New member
אוריכאן, הפורמולה המדוברת היא זו

שאמורה להחליף חלב!, אם אתה עדין לא יודע ישנם ילדים הרגישים ללקטוז,אינם יכולים לפרק את סוכר החלב, מכיון שחסר להם האנזים לרוק הסוכר בחלב ולכן משלשלים. הפרומולה הצמחית שמורכבת מחלבון סויה אמורה להחליף זאת. אין זה אומר שאמהות (כמוני) לא הניקו בעבר את בניהן!. במקרה שלי, הנקתי את בני 7 חודשים, ואחר כך עברנו לסימילאק חלבי ואחר כך בשלב מאוחר יותר לרמדיה חלבית. וכשחשבנו שהתחליף החלבי גורם לילד לליחה, שגרמה לו בין היתר לדלקות אוזנים חוזרות, עברנו לתחליף הצמחי, וזה היה כשהיה בן שנתיים וחצי לערך. תחליף צמחי על בסיס סויה הוא שנותן מענה לכלל הילדים הרגישים לחלב בעולם, בינתיים.

אוריכאן

New member
סליחה על הבורות,

אין לי ילדים ולכן כנראה שאני לא יודע: האם גם בחלב אם יש לקטוז? מה ההבדל בין סימילאק חלבי לרמדיה חלבית? האם הם מיוצרות מחלב פרה? סימילאק ורמדיה חלבית מגיעים באבקה, למה חברות המזון לא מייצרות משקה חלב שמתאים לתינוקות? (פשוט לא נשמע לי הגיוני שהאוכל הכי נכון ומתאים לתינוקות בעולם הוא אבקה תעשייתית)

חגית35

New member
בי"ח שניידר הוא בפ"ת- זה הקשר

הם פנו למשרד הבריאות במחוז שלהם כנראה. ואני אומרת שמה שאת אומרת הוא הנכון,ועוד יצא לאור הנזק החמור של החיסונים והחומרים המשמרים שלהם כספית וטימרוזל לידיעת הציבור, פשוט לדעתי מחמת פחד וחשש אפידמיולוגי של מניעת חיסונים והתפשטות מגפות, לא מיידעים אותנו על הקשר שבין בחיסונים להפרעות נוירו פסיכיאטריות. בארה"ב זה נושא חם ולוהט! למרות שמפחיד לחשוב מה יהיה אם לא נחסן את ילדינו, אבל יש פה גל שלצערי לא עולים עליו, והוא קשור אולי בגיל הצעיר של התינוקות בני יומם, חסרי הישע שמחדירים לגופם וירוסים בחיסונים, שהמע' החיסונית שלהם (שלא לדבר על הרעלים) לא יודעת להתמודד עמם! ויש ילדים גדולים יותר עם תסמונות שונות כגון ADHD שמצבם מחמיר באופן קיצוני עקב החיסונים. יש נוירולוגים באנגליה וארה"ב שיודעים לתת מכתבי "פטור" exempt על רקע נטיה להפרעות נוירו פסיכיאטריות, מהחיסונים הספציפיים אשר מיוחסות להם תופעות הלוואי הקשות (הוקמה ועדת פיצויים מיוחדת בארה"ב, קרן תשלומים, אשר משלמת מיליונים כל שנה להורים, לא שזה מפצה, אבל סימן שיש פעילות בכיוון. הדברים אינם בגדר המצאה. ואני אומרת שאולי יש דברים בגו אחרת הורים שמעידים בפורומים בהם אני פעילה לענייני טוראט, ADHD לא היו מעידים כפי שהם מעידים! אני ממליצה לקרוא את Rimland חוקר אוטיזם מוביל בנדון -Autism Explosionהוא אשר העלה את המושג Autism Explosion למודעות. במיוחד בהקשר של חיסון ה-MMR אותו מקבלים בכיתות א` (אבל מתחילים מגיל 3 חודשים, זה ניתן בהמשכים). אני כאמור מחסנת- כי אני חוששת מאי חיסון. אבל חשוב לדעת שילד שחשוף להפרעה טורדנית כפייתית ocd או דכאון או טיקים (טוראט) עלול לייצר החמרה קיצונית במאפיינים מיום אחרי החיסון ועד לכמה חודשים אח"כ- לעתים יש הפוגה ולעתים זה לא נעלם לעולם. אצלינו, לאחר חיסון ה-MMR כשעוד לא ידעתי מאומה על כל זה היתה החמרה קשה שנמשכה כ-4 חודשים. ולא ידעתי לייחס אותה לחיסון. בכתה ב` כבר חקרתי מה בדיוק מרכיבי החיסון, וכשהבנתי שהשעלת pertusis לא בינהם- חיסנתי. אחרת- הייתי רוכשת בנפרד (מה שניתן לעשות) כל חיסון, ומחסנת בריווחים של מס` חודשים בין חיסון לחיסון, באיטיות כדי לא להתקיף את הגוף (מע` חיסונית) של הילד. חומר למחשבה. הלא אין פה סמכות (נוירולוג או פסיכיאטר) בארץ שאפשר להתייעת איתה בנדון- לא מצאתי בכל אופן. לכן איני יכולה לקחת אחריות ולהחליט כאלו החלטות לבדי. רק לנסות לצמצם נזק. האם שמעתם על עמותת חסון?

אוריכאן

New member
האם אנו זקוקים לעוד הוכחות

לכך שיש קשר בין מתכות כאלה ואחרות לאוטיזם? עד כמה שידוע לי שהרפואה הקונבנציונלית שללה קשר כזה עד עכשיו. אולי הם חושבים שיש קשר רק בין מתכות לפיגור שכלי? (ולא לאוטזם?) כמה נאיבים אנחנו יכולים להיות?

שושרוז

New member
אנו נתנו לילד רמדיה מיום לידתו

היום ילדינו בן ה3 וחצי עבר למטרנה צמחית ללא בעיות

נונינה1

New member
רמדיה - למה רק בפתח תקוה.......

אולי בגלל שרק הרופאים בשניידר עלו על הבעיה ובכל המקומות האחרים אבחנו לא נכון.......... היום יצא סיפור כזה באילת לפני כמה שבועות ואז חשבו שהתינוק מת מחיידק טורף..........

דורי 7

New member
היום שמעתי אצל רפי רשף בגל"צ

על תינוק שמאושפז בדנה , ורופאה בבי"ח עפ"י הסימפטומים עוד לפני שהתגלה העניין עם רמדיה אבחנה שהילד מראה סימנים של תת תזונה ונתנה הוראה לתת לו זריקה של ויטמינים , והמצב שלו התחיל להשתפר תוך כמה שעות .רק אח"כ ההתחילו הידיעות על רמדיה ועל המחסור בויטמין B1.

למעלה