אני בצרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zoharrr

New member
אני בצרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה, לחברה שלי יש מישהו שהיא מאוהבת בו ופגשתי אותו פעמיים ואני מ-ז-ה אבל מ-ז-ה נמשכת אליו. אני מזה מנסה להתרחק ממנו כי קצת פלרטטן כזה אבל זה לא משו הולך כי הוא ניגש אליי... אני בחיים לא אעשה משו איתו כי זה לא!!!!!! אבל זה שפוי????

בשלולית

New member
ברור שזה שפוי!

מה בדיוק את יכולה לעשות? קצת קשה לגרום לעצמנו בכוח לא להימשך למישהו, לא ככה? חכי תראי מה יהיה ביניהם... אז נדבר...

Lancelot99

New member
ואו!!! מעולם לא ראיתי כ"כ הרבה

"מזה" ו"משו" בהודעה כ"כ קצרה
וזה באמת שפוי וטוב שאת מתרחקת ממנו

king kazabubu

New member
לדעתי,

אם לא היה בינהם כלום והוא לא רוצה איתה כלום אבל הוא רוצה איתך משהו ויש בינכם קליק, אין סיבה שלא תהיו יחד. העניין של חברה שלך מקשה, אז תצטרכי לדבר איתה על זה. באהבה אין תור "אני אהבתי אותו קודם אז אני צריכה להיות איתו קודם."

זכוכיות

New member
אבל בחברות יש דאגה ואכפתיות

אני מאוד נזהרת לא לפגוע בחברים\ חברות הטובים שלי, אני אוהבת אותם ואכפת לי מהם, וכנראה שאני לא הייתי הולכת על זה.

king kazabubu

New member
אני יודע...

אבל בחברות יש גם הבנה... אני זוכר שהיה לי מקרה לפני כמה שנים, שאני והחבר הכי טוב שלי שנינו רצינו מישהי נורא.. היינו מדברים עליה המון ולא הייתה ביננו שום תחרות. אחרי כמה זמן חבר שלי בא אליי ואמר לי בהמון דרמטיות שהוא צריך לדבר איתי. ואז הוא אמר לי שהוא והיא דיברו ושהיא רוצה אותו גם. והוא בא לספר לי את זה כי הוא לא ידע אם זה יהיה בסדר מצידי שהוא ילך איתך. אז אמרתי לו שמבחינתי זה בסדר גמור ואיחלתי להם בהצלחה ולא חשבתי פעם אחת שום דבר רע. להפך, שמחתי בשבילו המון.

זכוכיות

New member
גם לי היה מצב כזה

אבל אז באנו מאותה נק', והיה ברור שלפחות אחת מאיתנו תיפגע בסוף, לא היתה שום תחרות. אבל לא נעים לומר, באהבה באמת יש תור, ואם מישהי ממש קרובה אלי מתאהבת במישהו אני לא אלך על זה לא משנה מה, אני אפילו לא אצליח לפתח רגשות, לרוב האנשים יהיה מאוד קשה לא להיפגע או להרגיש נבגדים במצב כזה, ולי אכפת מהחברים שלי יותר מדי בשביל לדאוג שדבר כזה לא יקרה.

king kazabubu

New member
אז את בן אדם טוב..

ואני לא רוצה לבאס אותך.... אבל תדעי שרוב האנשים לא כאלה ורוב האנשים היו דורכים עלייך אם זה היה הפוך. אני יודע מה תגידי.. שאותך זה לא מעניין ושאת עובדת לפי הקוד האישי שלך.. אז גם אני כזה ועליי דרכו תזהרי מזה.. זה כואב.

למעלה