"אני בקדימה בגלל הפרנסה" ההוכחה !

zumbiOmri

New member
"אני בקדימה בגלל הפרנסה" ההוכחה !

יוסי מאשקלון לא מתבייש להודות למצלמה שהוא לא ממש בטוח שיצביע לקדימה - למרות שהוא נחשב ל"פעיל" של המפלגה ויעודד אחרים להצביע עבורה. זו שאלה של פרנסה, לא של פוליטיקה, הוא מסביר. וכמוהו יש רבים נראה אם מנהל הפורום יתמודד עם זה או ימחוק את זה ?! כמו כן, כמו שאנחנו מכירים את אנשי קדימה הוא יעוף בהקדם מהתנועה .

פספסת עובדה חשובה :)

שכתובה בסוף המאמר - "יש לציין כי גם במפלגות אחרות, התופעה של פעילים בשכר שחלקם כלל אינם מתכוונים להצביע עבור המפלגה - היא תופעה רווחת." זה קיים בכל מקום ונשקר אם נאמר שזה לא קיים גם אצלנו. גם פעילי דוכנים מקבלים כסף, בכל מקום - למרות העובדה שחלקם לא יצביע למפלגה שמעסיקה אותם. אין בפרנסה כזאת שום בושה. יועצי פרסום, סקרים, משרדי יחצנות - כולם עוסקים בנושאים כאלה. תיכף תאשים את העיתונות שמביאה פרסומות על דפיה, למרות שאין קשר בינה ובין המוצר. :) או אולי תפנה אל המילואימניקים שתורמים למדינה ותבטל את השכר המגיע להם? דמגוגיה בגרוש שמבטלת את הפעילות שגם מפלגתך שותפה לה בהצהרה טיפשית. מתנדבים שעושים למען המדינה לא ולמען המפלגה לא חסר

zumbiOmri

New member
אתה מתמודד!? זו בושה לכל מפלגה....

שמתנהגת כך ! אבל, אתם תמיד הכחשתם ! ועכשיו זה דיי ברור מאיפה עומרי ממן את פעיליו !

אני מתמודד על מה?!

אתה פשוט אוסף של שטויות וקשקושים. אתה לא ראוי ליותר מתגובה זו. יעשו בשכל שאר האנשים אם לא יטרחו להגיב לך.

zumbiOmri

New member
קשקוש הא , גם רה"מ עוסק בזה?????

שרון אסר לתגמל "קבלני קולות" בקדימה בישיבת הסיעה פסל ראש הממשלה את היוזמה של מנכ"ל מפלגתו, אביגדור יצחקי, לתת "בונוסים" לרכזי שטח שיביאו קולות מעבר להערכות.

בניסיון הזה של יצחקי,

חשד לקניית שלטון בכסף (אם יתברר שהיו כאלה שקיבלו תשלום על "הבאת קולות מעבר להערכות", שרון לא יוכל לומר שהוא לא ידע).

יש הבדל גדול בין לשלם לפעילים,

שיחלקו סטיקרים ופרסומים של המפלגה (אפילו שיסיעו מצביעים ביום הבחירות), לבין קנית שלטון בכסף. קנית שלטון בכסף, זה לשלם לאותו פעיל כדי שיצביע למפלגה. אני לא עו"ד, אבל אם הפעיל מקבל תגמול ע"פ מספר הראשים שהוא גרם להם להצביע למפלגה מסויימת, אולי יש כאן חשד או חשש לקניית שלטון בכסף (שהרי אותו פעיל יכול לכלל גם את ראשו בתור אחד ששוכנע להצביע וכו', מבחינת עוד ראש = עוד כסף).

אני מסכים איתך! :)

לשלם לפעיל כדי שיצביע, אסור לדעתי, ע"פ חוק. לשלם לפעיל שיגייס עוד אנשים, אם זה באמצעות סטיקרים או פעילות אחרת- זו עובדה שקיימת בכל מפלגה. לכל מפלגה יש את המתנדבים שלה ואת הפעילים של מסע הבחירות, כמו חברה פרסומית שבונה תשדיר תעמולה :)

ואגב,

אבוי למפלגה שצריכה לגייס פעילים בתשלום שיסתובבו עם הח"כים המיועדים שלה ברחובות ובשווקים, ולא מוצאת מתנדבים כאלה. וזה נכון לכל מפלגה ! זה לא קניית שלטון. זה סתם מפדח כשזה מתגלה. אפילו פתטי. כמו במקרה הזה. (כמה זמן יקח עד שיתגלה גם פעיל במפלגה גדולה אחרת שמשכנע להצביע למפלגה שלו, למרות שהוא לא בטוח שיצביע למפלגה בה הוא פעיל? לדעתי, לא הרבה)

למעלה