אני בקשר טרי של כחודשיים ומתלבטת לגביו

אני בקשר טרי של כחודשיים ומתלבטת לגביו

אז עשיתי רשימה של חיובי ושלילי, אשמח שתקראו את הרשימות ותגידו לי מה דעתכם:

חיובי:
  1. בחור חיובי ואופטימי.
  2. חייכן.
  3. משקיע בנסיעות (אנחנו גרים במרחק של 50 דקות ברכב בלי פקקים).
  4. מפנה לי המון זמן כרגע כשהוא בחופש מהעבודה, בתקופה שהוא עבד כ- 220 שעות בחודש שלעיתים היו בשעות מטורפות, הוא ממש השתדל לפגוש אותי גם אם היה עייף ובקושי היה לו זמן.
  5. בעל חוש הומור, יש לנו חוש הומור דומה.
  6. יש לו משפחה מקסימה שמקבלת אותי מאוד יפה.
  7. חברותי מאוד, מאוד ידידותי לסביבה.
  8. גורם לי לשינוי חיובי במצב החברתי, בגלל שהוא חברותי זה משפיע עלי.
  9. מקבל אותי כמו שאני (יש לי בעיות נפשיות, אני חסרת השכלה אקדמית וכרגע מובטלת)
  10. מכבד אותי ואת הגבולות שלי. (לפניו יצאתי עם 10+ בחורים שרובם לא כיבדו אותי וישר שלחו ידיים, ניסו להשכיב וחלק ממש עברו את הגבולות עד כדי הטרדה / תקיפה מינית)
  11. משתדל לגרום לי ליהנות במיטה גם עם דברים שמרתיעים אותו...
  12. מתגעגע ורוצה להיות איתי המון.
  13. מתוק.
  14. זורם עם זה שאני לא רוצה ילדים, הוא גם לא מתלהב מהעניין.
  15. ממלא לי את החור שהיה לי בלב של הבדידות ולבד, הוציא לי את המרמור של: אין לי בנזוג ואני מקנאה בכל מי שיש לו / לה ולמה אין לי וכו', הוא ממלא את החוסר שהיה אצלי.
  16. אני חשובה לו והקשר חשוב לו.
  17. יש לו תואר ועבודה טובה.
  18. נקי ומסודר וזה חשוב לי.

שלילי:
  1. מאחר לעיתים קרובות.
  2. קרוב לא-מיניות: לא התעניין בסקס עד גיל 24 וגם מאז התעניין רק באופן קלוש, לא נמשך לגוף הנשי, נמשך רק לפנים ולבחורות רזות. לא נמשך לציצי, תחת, ואיבר המין הנשי... נגעל מלרדת וגם לא מתלהב לגעת... הפשרה היא שהוא יורד לי כשאני עם תחתונים וגם אז זה נעשה בלי תשוקה ומתוך תחושה שהוא נענש או יוצא ידי חובה... יש לו בעיות בזקפה... אני לא חושבת שהוא נהנה מסקס באופן מיוחד, הוא לא יוזם אלא פשוט זורם איתי... הוא אוהב שאני מתעסקת עם איבר המין שלו עם הפה והיד, הוא ישמח שזה יקרה כמה שיותר.
    אני אישית אוהבת סקס וכשיש לי גבר אני רוצה להרגיש נחשקת, שהוא משתגע מהגוף שלי, רוצה לשכב איתי, מפשיט אותי בתשוקה וכו'... ולא שאני מפשיטה את עצמי ומובילה הכל... הוא נורא שקט במהלך האקט ולא נראה שיותר מידי קורה לו... לפעמים הוא גומר בפנים אבל הרבה פעמים לא...
    הסקס איתו לא מספק כי אין בו תשוקה מצידו, וכי איבר המין שלו לא לגמרי מתפקד... לפעמים הוא מתקשה לחדור ופעמים האיבר נרדם שם בפנים...
    הוא לא רוצה להוריד את הקונדום למרות שעשיתי בדיקות למחלות מין ואני לוקחת גלולות... הוא מפחד מאוד מהריון...
  3. הוא לא ממש נדיב וקרה שהוא התחשבן איתי... עכשיו כשאין לו רכב ודלק מהעבודה הוא מתקמצן על נסיעות אלי ומקטר על העלות של הדלק. (אני נסעתי אליו מלא פעמים באוטובוסים וזה יצא לא מעט כסף)
  4. אין לנו שיחות עמוקות, כשאני רוצה להתייעץ איתו על משהו אין לו הרבה מה לומר... היו לנו שיחות בודדות עמוקות, לרוב השיחות שטחיות ויומיומיות או שטותיות.
  5. הוא אוהב להציק, זה ממש משהו שהוא אוהב לעשות וזה לא מתאים לי הרבה פעמים ומעצבן...
  6. הוא ילדותי ולא בוגר רוב הזמן.
  7. יש לו הרבה ידידות וזה מפריע לי, למרות שאני יודעת שככה העולם אני ממש משתדלת כמה שפחות להתרגש מזה...
  8. טס לעיתים קרובות לחו"ל בעוד שלי אין כסף, וקשה לי לחשוב שהוא יהיה כמה שבועות / חודשים בחו"ל.
  9. לעיתים יחסית קרובות משעמם לי איתו, הוא לא יודע ממש מה לעשות אז מרבה להתחפר במיטה, אני פחות בקטע של לשרוץ במיטה ביחד.
  10. יש לו ניסיון מיני מועט (לפני הוא שכב עם שתי בחורות, עם אחת פעם אחת ועם השנייה פעמיים) והוא ללא ניסיון זוגי.
  11. הוא חסר ביטחון וחושב כל הזמן שאני עומדת לעזוב אותו.
  12. הוא לא פותח איתי שיחות על הקשר, כשאני אומרת מה מפריע לי הוא אומר שלא מפריע לו כלום...
  13. כרגע הוא בחופש מהעבודה, אבל כשהוא עובד הוא מתפנה אלי רק בשעות מאוחרות ופנוי לזמן קצר.
  14. יש לו הרבה חברים ולפעמים כשהוא פוגש אותם יוצא שבקושי נשאר לנו זמן ביחד.
  15. הוא מתעסק עם הבורסה ואני לא מתה על זה בכלל (הוא לומד בקורס של שוק ההון)
  16. בתקופה שהוא עבד הרגשתי שבקושי יש לו זמן אלי.

אשמח לייעוץ ולחוות דעתכם

ELLA1992

New member
היי אלהורית

אז ככה...
יש יותר יתרונות מחסרונות, נשמע טוב עד כה.
אבל הקרב צמוד כלומר 18-16, צמוד מאוד.
יחד עם זאת, החסרונות ברובם בעלי משקל כבד יותר מהיתרונות , כלומר יש כמה יתרונות שהם מזעריים מול חסרונות מסוימים שהם בעלי ערך גבוה ומשמעותיים,
אז אני לגמרי מבינה את הלבטים שאת שקועה בהם, ההחלטה לא קלה.
יש גם בעיה קטנה, שחלק מן היתרונות סותרים את החסרונות ולהיפך, בעייתי.
לדעתי את צריכה לארגן מחדש את הרשימה כי היא בעייתית.
תעברי עליה לבד ותראי למה.
(רמז- חיסרון מספר 16, עומד בסתירה קטנה עם יתרון מספר 4, בעייתי)
כמו כן, אדם הוא לא רובוט, את לא יכולה להחליט החלטות כאלה לפי רשימות,
מכירה זוגות שבהם האישה מוצאת בגבר 1000 חסרונות ובכל זאת אוהבת איתו וטוב לה איתו, זה לא הולך לפי רשימות וטבלאות, הגבר שלך הוא לא חישוב מתמטי.

אני חושבת שעצם העובדה שאת מתחילה לחפש מה בסדר ומה לא , כבר מראה על בעייתיות מסויימת.
וגם יש בעיה עם זה שציינת שהוא לא בדיוק איש שיחה, זה בעייתי, איזה מין קשר זה ללא תקשורת...

מנגד, אתם רק חודשיים ביחד, תני לזה זמן , הרשימה שלך עשויה להשתנות, את עוד לא מכירה אותו מספיק בשלב הזה, אם תראי שהדברים לא משתנים והחסרונות ממשיכים להציק לך ולגבור על היתרונות אז תחתכי.

אני חושבת שעליך לשאול את עצמך את השאלות הבאות במקום לערוך רשימות
"האם טוב לי איתו?"
"האם אני מתרגשת כשאני פוגשת אותו?"
"האם אני מתגעגעת אליו כשהוא רחוק?"
"האם אני נהנית לדבר איתו? לבלות איתו? האם הוא מעניין אותי? האם הוא מעשיר את העולם שלי? " וכיוצא בזאת
בקיצור, תדמייני שאת חוקרת במשטרה ואת מנסה לנתח מקרה, לפרק אותו לגורמים ולמצוא תשובות שלא ניתן לשאול..
ועדיף שתמהרי , גג חודש חודשיים, יותר מזה הוא או את כבר עלולים להיקשר וזה יהיה כואב להתנתק.

שלום

קראתי הכול, אבל לדעתי אם את אוהבת אותו וטוב לך אתו כדאי שתהיי אתו ותיהני מהקשר אתו. חשוב שתשקיעו רגשית זה בזה. הקשר הגופני פחות חשוב. ברור שצריך להיזהר מהיריון. אם אכפת לך ממנו, תני לו להיות עם ידידות ככל שירצה כי הקשר אתן חשוב לו. על בעיות בתחום המיני אפשר להתגבר בעזרת ייעוץ מקצועי. כדי שהקשר יצליח, כדאי שתדברו על דברים שאתם אוהבים מהחיים ושמעניינים אתכם, תעשו ביחד דברים מעניינים ותדברו עליהם, והכי חשוב שתתנו הרבה דאגה ותמיכה כנות זה לזה.

Pros and Cons

But no love in the air
&nbsp
ותעלולי לא ראה אפילו סעיף אחד בכיוון
&nbsp
תעלולי
< שחושב שפה קבור הכלב (הב) >

Shamy

New member
פיי תעלולי מגיב אצלי

כיף לראות , תבוא יותר לבקר ולענות..

אני מכירה אותך רק מהפורום של הדיאטה ואורח חיים בריא !

הפורום הזה צץ לו פתאום בדף הבית של תעלולי

אז תעלולי במקרה גם נכנס
&nbsp
לא בטוח שאחרי (כמעט) 22 שנות נישואין (טפו, טפו, טפו, מלח, שום, בצל) תעלולי עוד יכול ליעץ או להתיעץ על מערכות יחסים בתחילת דרכן.
&nbsp
אבל מי יודע אולי תעלולי בכל זאת יקפוץ לבקר פה ושם
&nbsp
תעלולי
<שבמחשבה שניה, תוהה אם להחזיק מעמד כל כך הרבה שנים זו לא סוג של הסמכה>
&nbsp

הרשימה היא כולה בתחום הקרוב והברור מאליו

ברמת חשיבה של ילדים (לא שאת ילדותית אלא טווח ההסתכלות), מה הוא מספק לי,
מה הוא עושה בשבילי, מה הוא בשבילי.

עכשיו בואי תנסי להכיר אותו כבן אדם בפני עצמו. מה את אוהבת בו?
שהוא עושה, מה את אוהבת באיך שהוא מתנהג עם אחרים, באיך שהוא משקיע בדברים אחרים בחיים שלו. כבן אדם.

אם אין לך עבודה וכו', ושניכם מתלוננים על הכסף ודלק. אין לך שום זכות דיבור בעניין
לגבי החלטותיו.

נכון זה מתחשבן ונורא לא רומנטי. אבל גם נורא לא רומנטי לגור ביחד כזוג בקופסת קרטון. אם היית אדם לעצמך בקטע הזה, אולי היית יכולה להגיד לו שאת מבינה או לא מסכימה שככה הדברים יהיו.

לא יודע לקרוא את הרשימה הזאת עושה לי רע, עתידות בזוקה: אתם
לא תתחתנו גם בעוד 21 חודשים...

Shamy

New member
מה שזועק לי מהסאב טקסט

הוא לא אוהב נשים...

לא יודעת אם גברים זה הקטע שלו או לא אבל את לא בקטע שלו..

יתרה מכך נשמע לי שיש לו בעיות נפשיות כבדות אם הוא כ"כ לא מחובר לנפש שלו , לבן אדם שלא מחובר לגוף שלו והנפש והנשמה והמוח מורחקים זה מזה לעולם לא יצליח בשום קשר זוגי בלי קשר אלייך וזה משהו שהוא צריך לפתור לבד , עצתי הייתה לבן אדם כזה לפנות לייעוץ ולהבין מה קורה עם עצמו ואיפה הוא עומד..ומדוע אינו יכול מלהיות דקה אחת בשקט עם עצמו (לפי התיאורים שלך נשמע שהוא כל הזמן רק מחפש תעסוקה העיקר לא להיות לבד..בין אם זה איתך או בעבודה או עם חברים..איפה הזמן האישי שלו?..זה בד"כ אצלי מדליק נורה אדומה..)

אני לא יודעת מה איתך ומה איתו אבל נשמע לי שלך הספיק ואתם בכלל לא משדרים על אותו תדר זה לא רע זה לא אומר שלא תמצאי מישהו אבל זה אומר שאיתו ספציפית כנראה לא מתאים ואולי שווה לחתוך ולהמשיך לחפש
מה גם שאם מסתכלים על הרשימות שלך במבט חטוף ויבש הן נראות כאילו את נוטה ושמה דברים הרבה יותר כבדי משקל עבורך בדברים השליליים כך שסך הרשימה ה"שלילית" עולה על החיובית

למה? כי תסתכלי מה את שמה מקום ראשון-מה קופץ לך ראשון לראש? איחור וא-מיניות (כנראה שהם מאוד קרובים אצלך בראש בסדר עדיפויות..מדוע איחור הוא מעל המיניות?..תחשבי על זה..)לי זה כנראה אומר שכנראה יש לך נטייה לדקדקנות יתרה וכנראה זה מה שמשך אותך אצלו ולכן התחלת איתו או שהוא איתך ושנית , את כנראה שמה סקס הרבה לפני ערכים שונים כמו אהבה ורגשות וזוגיות (מה שמצביע עלייך כבן אדם שיותר מחפש כרגע קרבה גופנית ולא נפשית ולכן אינכם מסתדרים זה עם זו) יחד עם זו שמת כסף לקראת הסוף , כנראה שלו היינו שואלים אותו לפי התיאורים שלך הוא היה שם את העניינים הכספיים בתחילת הרשימה כי זה מה שחשוב לו.

מקווה שעזרתי אשמח לשמוע עדכונים

00Natalie00

New member
כמה שאני מזדהה איתך כרגע

הייתי עם מישהו כזה וכמה שהתלהבתי ממנו בהתחלה ואז כל אותם דברים צצו לאט לאט וניסיתי להיות לא שטחית וניסיתי להיות תחשבת ואמרתי לעצמי "סבלנות תזיז הרים" אבל לא פשוט לא אל תאלצי את עצמך..
ניסיון מיני מועט לא מהווה בעיה כמו שהוא לא מוכן לרדת לך וממה שהבנתי פשוט לא נותן לך תחושה טובה ואת לא צריכה לעבור את זה.
בכלל ממה שתיארת אתם פשוט לא מתאימים כי:
-את מרגישה שהוא מתקמצן (פחות או יותר) לבזבז דלק ולהגיע אליך אבל אין לו בעיה שאת תשרפי כסף והרבה זמן על אוטובוסים אליו.
-אין לכם שיחות עמוקות על כלום
-את מרגישה שאין לו זמן אליך
ועוד
אחרים לפני הגיבו שאת מחפשת איך הוא יועיל לך אני לא רואה את זה ככה אני רואה את המצב כקשר שהתחיל נהדר ולאט לאט הדינמיקה ביניכם נהייתה ככה ואת מצד אחד לא רוצה לעזוב כי לא הכול שחור אבל מצד שני גם לא טוב לך, ואם לא טוב לך תעזבי.
ככה לפחות אני חושבת..

למעלה