אני בקשר עם חברת השמה פה בארץ

avslom

New member
אני בקשר עם חברת השמה פה בארץ

ששמה interwork לטענתם הם יכולים לספק לי עבודה +ויזה L1 במיגוון מישרות בארה"ב או בקנדה לפי בחירתי על הרישום הם רצו 150 דולר ועל מציאת העבודה ושליחתי לשם עוד עמלה של 1500$ הם ניראים רציניים השאלה שלי האים מישהוא נירשם דרכם בעבר ויוכל לספר האים זו היתה דרך יעילה ? וסתם האים זה ניראה לכם שווה כל הסיפור?

מתי הם רוצים את הכסף??

אם הם רוצים את הכסף לפני שהם מוצאים לך את העבודה, אז לא שווה, והם לא רציניים, אם הם מוצאים לך את העבודה, ומקבלים את השכר שלהם אחרי שאתה מקבל את המשכורת הראשונה - אז גם 2000$ זה שווה. אני בכל אופן, לא הייתי משלמת אפילו דולר אחד לחברה ישראלית לפני שהם מוצאים לי את העבודה, המצב פה כל כך קשה עכשיו שקשה לי להאמין שהם יכולים למצוא פה עבודה כל כך בקלות. הבהרה: אני לא מכירה אותם, יכול להיות שהם באמת רציניים, אף פעם לא עבדתי איתם. אבל כל מה שכתבתי הוא לדעתי האישית. בכל מקרה, מה שלא תחליט, שיהיה בהצלחה! אפרת.

zoti

New member
לדעתי זה רמאות

ויזת L1 היא ויזת Intracompany Transferees. משמעותה היא שהחברה המעסיקה אותך מעבירה אותך ממקום אחד בעולם לתחומי ארה"ב. אחד התנאים הוא שעבדת בסניף אחר של החברה שנה אחת לפחות במהלך 3 השנים האחרונות. לכן כל הצעת עבודה מחברת השמה היא רמאות. או שעובדים עליך או שינסו לרמות את הINS בשבילך. עוד באתר הINS www.ins.gov zoti

zoti

New member
והציטוט המלא מאתר הINS

(L) 3c/ subject to section 214(c)(2), an alien who, within 3 years preceding the time of his application for admission into the United States, has been employed continuously for one year by a firm or corporation or other legal entity or an affiliate or subsidiary thereof and who seeks to enter the United States temporarily in order to continue to render his services to the same employer or a subsidiary or affiliate thereof in a capacity that is managerial, executive, or involves specialized knowledge, and the alien spouse and minor children of any such alien if accompanying him or following to join him;

yanivch

New member
גם אני בררתי עליהם ו...

ככה, L1 היא ויזה המאשפרת לחברת ישראלית לשלוח אותך לארה"ב.. ככה שהם חיבים למצא לך עבודה בחברה ישראלית, מה שלא נשמע הגיוני... דבר שני, על כרטיס הביקור שלהם מפורסם האתר www.interwork.co.il ומתברר שהדומיין INTERWORK.CO.IL בכלל לא תפוס.. מוזר... גם אני בררתי שם ועדיין אני מבצע מספר ברורים עליהם.. המחיר עצמו נשמע הגיוני מאחר והוצאת ויזה H1B באופן עצמאי עולה 1300$ + כרטיס טיסה זה מגיע לסכום של 2000$... הם גם מבטיחים דיור חינם לשנתיים.. לא יודע, צריך לבדוק טוב טוב... יניב

zoti

New member
בוא נראה...

תשלם להם את מה שהם מבקשים והם ישלחו אותך לארה"ב. שם תעבוד ללא ויזה (כי הרי הם משקרים) אצל איזה מנייאק שיעביד אותך כמו עבד ולא ישלם לך. דיור חינם ? את זה גם אני יכול להבטיח לך. כל מה שאתה צריך זה לבוא לאסוף את קופסת הקרטון של המקרר החדש שלי ומובטחת לך דירה מדהימה עם נוף לסנטרל-פרק באפר איסט סייד. הם בטח סניף של החברה שמציעה לבחורות מרוסיה לעבוד כאומנות בישראל... ואנחנו יודעים איפה הן גומרות בד"כ. ZOTI

swany 1

New member
גם אני בקשר איתם.

גם אני בקשר איתם וגם לי הם נשמעו מאד רציניים. בכל אופן גם אני אשמח לקבל מידע נוסף אודותיהם מכל מי שמכיר או שמע. תודה!!!

הלך הכסף

אבשלום יקר לצערי הלך הכסף ושמת את כספך על קרן הצבי במה אתה מעוניין לעבוד והאים המיקום משנה? עדי באדמה

למעלה