אני בשביתת רעב!!!!!!!!!!!!!

RaistGirl

New member
אני בשביתת רעב!!!!!!!!!!!!!

עד שלא יתנו לי את הצומי שאני רוצה אני לא אוכלת!!!!! ותאמינו לי שיש לי הרבה סיבות להיות בשביתת רעב... משלשום ב-22:00 אכלתי(שתיתי יותר נכון) רק שוקו בשקית וחצי כוס מיץ!!!

Silver Fox

New member
*נותנת למוריה את הצומי שהיא רוצה*

אבל אם תמשיכי ככה לא יהיה לך כוח לשבת מול המחשב ואת תתפגרי, ואז מי יבוא לנדנד לנו בפורום?

מוריה את מפחידה אותי...

ראסמי אני לא צוחק... אל תעשי דברים שתתחרטי עלייהם אחר כך.

RaistGirl

New member
אני כבר לא בשביתת רעב...

גיליתי שאמא שלי לא הבינה את הסיבות לזה... היא שמה לב לזה שאני "לא אוכלת כמו שצריך בימיםן האחרונים" מה לא אוכלת כמו שצריך??? לא אוכלת בכלל!!!! טוב נו... לא ציפיתי ממנה שתשים לב לזה שאני לא אוכלת... הרי כל מה שהיא רואה זה את אחי התאום, את אחי הגדול ואת אחותי המושלמת!!!

Nagini Potter

New member
*צומיצומיצומיצומי*

כל ההורים עושים בעיות, זה לא סיבה להרעיב את עצמך.... תסלחי לאמא שלך, קשה לה, היא בסך הכל אמא, ומה אימות כבר יודעות.... חוץ מזה, אם את כבר מרעיבה את עצמך, תעשי את זה כדי לרזות, כמו כל בנאדם נורמלי, ולא בשביל צומי!! בשביל זה יש קעקועים ונכשלים
! טוב, עכשיו אין כל כך נכשלים, אבל הבנת את הנקודה...... סתאאם, אני צוחקת!! אל תעשי לעצמך כלום, אם אמא שלך לא שמה לב אלייך אז היא לא שווה את זה.... גם אני פעם לא הרגשתי טוב אז לא אכלתי כמה ימים וההורים שלי לא שמו לב, וההורים שלי לא מתעלמים ממני או משהו כזה.... זה לא בגלל שאמא שלך רעה, פשוט ככה זה הורים, הם לא מסתכלים על מה שהילדים שלהם אוכלים.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

RaistGirl

New member
צער גידול הורים!

חוץ מזה לי יותר קשה!!! אח שלי יצא לטיול של שישה ימים דווקא בשבוע שאמא שלי החליטה לעשות פסח לבית! ומי ניקה את כל הבית? אני! יש לי עוד אח אבל הוא אף פעם לא עוזר... ויש לי אחות גדולה שלא גרה בבית אז אני צריכה לעשות עבודה של עוד שלושה אנשים!

RaistGirl

New member
אבל.. אבל...

אמא שלי כן מסתכלת על מה שאני אוכלת!!!! ואח שלי כל הזמן אומר לי שאני שמנה שאני צריכה דיאטה!!!! אז בא לי להתחיל בצום!!!!!!! אם יקרה לי משהו אני לא אפסיד הרבה... וגם העולם לא יפסיד הרבה...

Nagini Potter

New member
נו באמת... ../images/Emo176.gif

אפילו את לא מאמינה בזה..... אם את רוצה שנגיד לך כמה שאת מתוקה וחמודה ומקסימה וחכמה וממש לא אכפת לנו אם את שמנה או לא, פשוט תבקשי, אל תרעיבי את עצמך לי זה לא יקרה Nagini Potter נ.ב. - את מתוקה וחמודה ומקסימה וחכמה וממש אבל ממש לא אכפת לנו אם את שמנה או לא כי בשבילנו את תמיד יפה!!

למעלה