אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

צליל?!?! דווקא צליל?1?!?!? הכי לא ציפיתי שדווקא הבנות יבחרו בצליל. סשה יצאה גדולה
לדעתי, פייר, מגיע לה!

AVIADI5

New member
../images/Emo99.gifכל הכבוד לצליל!!../images/Emo9.gif

זה באמת מגיע לצליל!!
זה באמת מגיע לצליל!!
שילכו לעזאזל קארין,ריטה,קטיה הפוסטמות!!
צליל הראתה לכולן!!

Michal s3

New member
אכן הפתעה גדולה

(וטובה לשם שינוי)
בחיים לא הייתי מהמרת שצליל תחזור עם כל מה שהיה שם במהלך הערב (והעונה בכלל..) גם הראיון עם קטיה ממש הטעה אותי, לפי מה שהיא אמרה שם היא בטוח בגמר.. נו טוב, מותר לטעות
עכשיו נותר רק לראות אותה או את אלה זוכות, לשתיהן מגיע מאוד התואר. והיה כ"כ נורא לראות את קארין במשך שעה וחצי כמעט.. כמה תת רמה ופיגור ביחד, חבל אבל שלא הראו את הפרצוף שלה אחרי הבחירה של סשה

בטח היא הלכה לבכות בשירותים.

או להרביץ לשירותים
(או להקיא בשירותים...) ואני גם בטוחה ששיר הלכה לתפוס איזה לאפה גדולה כזאת, מלאה בשווארמה, וכמובן שמלאה בטחינה נוזלית שמטפטפתתת...
ממילא השווארמה עניינה אותה יותר מאשר הגמר או התוכנית

אורישקי

New member
איך שמחתי

הייתי בטוח שריטה הפוסטמה הזאת תעלה,אבל שהייתי בקניות כל הזמן זימזמתי את "בואי הנה בואי לכאן,אני שולח לך צליל מכוון" בתקווה שאמא שלי תגיד לי כשאני אחזור-צליל עלתה. וזה קרה!!. היא אמרה שהיה מזה מצחיק,חבל שפספסתי

אורישקי

New member
אמא שלי אמרה ש...

היא רוצה דווקא שהבאה שתעלה היא אנסטסיה המפגרת הזו.למרות שנראלי שריטה/שיר בגלל הפקאצות שאוהבות את שתי הערסיות האלו.

מֵירַב

New member
עשו לי ת'ערב! ../images/Emo6.gif

עדיין לא הבנתי מה עוללה להן צליל שהן ירדו עליה כל העונה... רחמנות.

צליל

חלק אומרים שהתנשאה עליהן - עם ההורים הדוקטורנטים והבית בהרצילה. נטלי למשל לא סולחת לה על ההסתלבטות שלה על הפירסומת לפאלאפל עוואד. קארין פשוט חושבת שהיא מושלמת ואף אחת בכלל לא משתווה אליה...

tamir r

New member
../images/Emo6.gifהכי אהבתי שכל רגע שיר לא הבינה מילה והיו צ

ריכים להסביר לה

chen010189

New member
סשה באמת יצאה גדולה

ואהבתי איך שהיא אמרה לה "יאללה, סבלנו מספיק" וחיבקה אותה זה היה ממש יפה...

../images/Emo12.gif מי אמרה למי

"יא ילדת ריטלין" ?
" יותר דפוקה משניצל" ? הוי כמה פניני חכמה בפרק אחד... ומה נסגר עם המגפיים ששיר גנבה או לא גנבה...

חחחחח מה?! צליל עלתה ? ועוד הבנות בחרו בה?../images/Emo2.gif

איזה מוזר XD חשבתי שאין לה סיכוי והיא עלתה ועוד בזכות הבנות כלכך רציתי שהיא תעלה
לא ראיתי תפרק,אני אראה אחר כך :]

JoNy Boi

New member
לא ראיתי זה לא הגיוני!!!!!

פספסתי תפרק ובאתר הפרק נגמר כשסשה עומדת לבחור!! WTF???

למעלה