אני בשוקקקקקקקק אוףףףףףף

הורס 17

New member
אני בשוקקקקקקקק אוףףףףףף

אתמול הלכתי לטאוור רקורדס בכרמיאל כדיי לקנות את הדיסק החדש של מיקה והם אמרו לי שממש לפני שלוש שעות היא עשתה אצלם ביקור (זאת הבאסה הראשונה, שהיא היתה שם באותו מקום שלוש שעות לפניי ולא ראיתי אותה) ואז הם אמרו גם שהיא אמרה להם שהדיסק החדש שלה ימכר בינתיים רק ברשת התו השמיני בירושלים או משהו כזה והוא גם לא מתכוון להגיע לטאווררקורד בחודשיים שלוש הקרובים היה בא לי למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מה אני עושה? איך אני אגיע לירושלים???? ואל תיעצו לי לקנות באינטרנט, כי זה לא אפקטיבי עבורי

אני בטוחה שיש חנות 'צליל' קרובה

אליך... מוכרים שם גם מהתו השמיני. זה ידוע שטאוור לא מוכרים דיסקים של התו השמיני- הם בסכסוך איתך. ואל תתבאס
לא נורא

הורס 17

New member
אני לא מכיר סניף של צליל שקרוב אליי

נראה לי הכי קרוב זה חיפה

אההה... אז כמו שהדר אמרה,

מתי שיצא לך- תסע לאמירים
הווו
נחמד לשמוע שאומרים "אני לא מכיר סניף של צליל שקרוב אלי"

chasing time

New member
יש לי עוד פתרון בשבילך...

בימי שישי מיקה מופיעה מעל ביתה ושם מוכרים את הדיסק.. אם נסעת עד לכרמיאל אז לא תהייה לך בעיה לנסוע עוד עשר דקות לאמירים, תראה את ההופעה וקנה דיסק בסופה.. הרווחת פעמיים ככה, לא?
היום בערב, בתשע.

הורס 17

New member
לא נסעתי עד כרמיאל, אני גר בכרמיאל

והיום ספציפית אני קצת בהגבלה כספית, אבל כנרא או עוד שבוע או עוד שבועיים אני אלך, אני כבר מתכנן אתצ זה המון זמן

Siren

New member
למה לא אפקטיבי באינטרנט?

מוסיקה נטו מאפשרים לעשות הזמנה דרך האתר בלי לתת פרטי אשראי ברשת. הם דואגים להתקשר באותו יום או למחרת ומבקשים טלפונית את פרטי האשראי.

ודרך אגב את הדיסק אתה יכול לקנות ב

חנות "זמן פנוי" בקניון בחדש..היום קנו ליי
לך מהר מקווה שנשאר

למעלה