אני בשוקקק

krizler

New member
אני בשוקקק../images/Emo2.gif

לא ידעתי שהצבא הזה....עד כדי כך אחראי כדי לבדוק אם אני יודע להגיע ללשכת הגיוס בתל השומר...חחחח! חשבתי שהם פשוט יאמרו לי להגיע ולא איכפת להם...., הגיע הזמן שהם יראו קצת אחריות ואיכפתיות...חחח!

Dizen

New member
לא יודעת על מה אתה מדבר ../images/Emo11.gif

ולראיה- שיחת טלפון איתם היום:
שלום יעל, כאן X מחיל המודיעין
שלום
הייתי רוצה לזמן אותך לראיון. אבל זה בהתראה קצת קצרה.
אוקיי, מתי?
מחר, ב-8:30. תוכלי לבוא
אע. נחשו מי ביטלה את כל התוכניות שלה והולך להתייצב שם כמו גדולה?
זה מדהים שהם רק מצייצים, ואני ככה קופצת לדום
וכמובן, שמחר היה היום עם *הכי* עמוס שלי השבוע

krizler

New member
הכוונה שלי הייתה......

הם התחליו לצלצל אליי בזמן האחרון, רק אחרי שהם שלחו לי את הזימון לוועדת המתנדבים!! לפני זה הם אפילו לא ניסו לבדוק אם אני חיי!

מכירה את התחושה../images/Emo70.gif

גם אני מבטלת תמיד (בעצם.. ביטלתי
) את כל התוכניות שלי ברגע שהיו מודיעים לי משהו.. צה"ל משטה בכולנו

o m e r g

New member
תקשיבו קטע..

יום אחד התקשרו אלי מחמ"ן,כשהיתי אזרח...אמנ לא בהתראה קצרה אבל מעצבן אמרו לי שיש לי בדיקה בקריה אצל רופא.(עאלק רופא,אני יודע מאיפה הוא..) זה יצא בדיוק על יום השואה,היה לי שואה אמיתית לנווט בקריה הענקית ולראות מ.צ. ולהתעצבן...ולגלות שהרופא יכול להתיחס אלי כמו זבל לפעמים בקיצור,בסוף הכל הסתדר לי ואני בחמ"ן...עד מתי???????(ספטמבר 04) עומר

סיונתו

New member
אגב ללכת לאיבוד בקרייה

במיונים אתמול שהגעתי אז די לא מצאתי כלום וראיתי שם חייל, נראה נחמד, חיל אוויר, שאלתי אם הוא יודע איפה הבניין והוא עושה לי כזה- תשמעי שנה אני כבר משרת פה ואני גם חושב שהלכתי לאיבוד... לא ממש ברור... אבל אז גל בא להושיע אותי

סיונתו

New member
אהה- בהצלחה מחר לכולם...

אני רוצה להבין מזה המאפיה הרעננית הזאת... מה יש להם חוק שמי שגר ברעננה מורידים לו פרופיל אוטומטית
היה לי כזה יום מעפן
קיבלתי 51 במגן באנגלית

Dizen

New member
../images/Emo24.gif יהיה טוב../images/Emo70.gif

הם יעשו לך מועד ב'... אל תדאגי
ואם את צריכה עזרה, רק תבקשי

סיונתו

New member
../images/Emo13.gif

איזה מועד ב'... הם הפסיקו להיות נחמדים וזה רק 20% מהציון (לא שזה מה שיעזור לי) יש לנו כזאת מורה

סיונתו

New member
וטוב שכך../images/Emo70.gif

מי שמכיר אותה רוצה רק לשכוח... אותה... ואת הצחנה שרודפת אותה...
למישו יש את האתר של חיל אוויר?

סיונתו

New member
היית

משקית חוויה בחיל אוויר? וואי חלום...... אני רוצה גם (אם לא יהיה ביטאון חיל אוויר) אני רוצה חייל אוויר אבל

המרחפת

New member
כן?

זה מה שאת רוצה? אגב תדעי, שבקורס חווי"ה יש סטיגמה מאד גדולה (ומאד לא נכונה) על שירות בתפקיד הזה בחיל אוויר. הייתי מש"קית חינוך בחצרים.

למעלה